Laden reviews...
0 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Vielen Dank für ihre Käse-& Brotaufstrich-Lieferung. Den 'Lütticher Sirup' kannte ich schon aus meiner Zeit in Belgien. Top Produkt! Auch die gelieferten Käse sind von guter Qualität und sehr schmackhaft. Eine sehr positive Erfahrung... Bedankt!
7 June 2025
Frank
Stuttgart
Heerlijke kaas
2 June 2025
Patty
Nigtevecht
Leckerer Käse, sehr guter Service vor Ort. Bestellung lief einwandfrei nach Deutschland! Sehr zu empfehlen!
2 June 2025
Bettina
Deutschland
Die Bestellung und Lieferung klappte zügig und sehr zufriedenstellend. Der Käse kam gut eingeschweißt und somit sehr frisch an. Die Käsesorten schmecken sehr gut.
8 May 2025
Cornelia
Berlin
1e keer (om uit te proberen) zal zeker vetbolgd worden. Wat een service!
5 May 2025
Ad
Susteren
Gerne wieder!
28 April 2025
Uwe
Nürtingen
Guter Käse - superschnelle Lieferung und das zum Top Preis. Bin froh wenn ich im Sommer wieder den Laden während des Urlaubs Besucher kann
14 April 2025
Andreas
Reinsfeld
Goede service snelle levering, dus goede ervaring
4 April 2025
Remco
helmond
Door mijn koemelkallergie kan ik geen smeerkaas eten en voorheen verkochten ze in de supermarkt smeerkaas gemaakt van geitenkaas die ik wel kon eten. Helaas is dit uit de schappen gehaald en kon ik het nergens meer vinden. Via Google kwam ik op de website van kaasonline terecht en daar zag ik dus tot mijn verbazing wel smeerkaas van geitenkaas staan. Zo blij als een kind heb ik gelijk 6 kuipjes besteld !! Ook nog eens snel geleverd , goed verpakt en goede service. Dus ik ga hier zeker vaker bestellen en wie weet met een stuk geitenkaas erbij.
22 March 2025
Angela
Hellevoetsluis
kaasonlinebestellen.nl bietet ein vielseitiges Sortiment, liefert schnell und gute Ware. Dank u well
20 March 2025
Ulrike
Wangerland
Smaak belegen kaas een beetje vlak,
18 March 2025
Eric
Lijnden
Es war ein bißchen ein Risiko - Lebensmittel aus Holland zu bestellen. Aber es hat sich gelohnt! Das Paket kam gut und rechtzeitig an. Der Käse war wie gehofft super lecker. :) Wir werden uns das definitiv merken und auch weiterempfehlen. Danke!
11 March 2025
Andreas
Freilassing
Voor een zieke collega een mooi pakket besteld. De bezorging ging voorspoedig en zij was erg enthousiast over de lekkere kazen.
25 February 2025
Von Bestellung bis Lieferung hat alles gepasst. Qualität super
17 February 2025
Marion
Stralsund
Snelle service, vriendelijk en behulpzaam als je vragen hebt
3 February 2025
Franne
Rotselaar
Alles gut verpackt.Angegebenes Gewicht stimmt auch.Geschmack sehr gut,Habe 2x 3Sorten bestellt.Einmal für mich und einmal für meine Eltern,die von dem Produckt auch sehr begeistert waren.MfG Ra-Ludwig
20 January 2025
Ralph
58791 Werdohl
Leckerer Käse und wunderbarer Service
17 January 2025
Romina
Essen
Ik heb niet hier op aan te merken, verzending was snel en netjes. Ik heb een gratis kaas gekregen als presentje en ze hadden precies de kaas die ik zocht!
1 January 2025
Amelie
Leiden
Mooie lekkere producten die je gerust cadeau kunt geven.
1 January 2025
Lilly
Valkenswaard
Leuke ervaring om kaas te bestellen en thuis geleverd te krijgen. Met zorg ingepakt en binnen twee dagen geleverd :)
28 December 2024
Chrissy
Vogelwaarde
Goed verpakt, heerlijk kaas en snel geleverd.
28 December 2024
Christ
Edam
Heerlijke kwaliteit kaas, Super snel en degelijk verzonden! Blij mee!
Lisanne
Oud-Beijerland
Poolse kaas of Nederlandse kaas is appels en peren vergelijken. Nederlandse kaas smaakt.
Paul
Radostow Sredni
Hele lekkere kaas en snel verzonden. Kreeg een stukje extra erbij :)
Kat
Amsterdam
Kaashandel Dammers is een familiebedrijf dat opgericht is in 1979, nu hebben wij diverse markten, standplaatsen en een fysieke winkel in Ouddorp, Zuid-Holland. Naast dat wij op de markt staan en een winkel hebben, verzorgen wij nu ook een webshop vanuit ons magazijn in Veen. U kunt bij ons dezelfde kwaliteit kaas kopen als u wij op de markt en in de winkel leveren.
Grotestraat 75
4264 RJ Veen