Prettig verlopen!

Meedenkend en niet te flauw om je te helpen!

Doen wat ze beloven

Op aanvraag en gestelde vragen werd snel en goed geantwoord. Ik wilde de installatie in de meterkast, maar daar was dacht ik niet voldoende ruimte voor. Op mijn verzoek zou men twee typen meenemen, zodat ik ter plaatse nog kon beslissen. Monteur heeft de situatie bekeken en gaf aan dat het wel mogelijk was om alles in de meterkast te krijgen. Helaas had hij toen niet de juiste ontharder bij zich. Werd gelijk een nieuwe afspraak gemaakt en is alles na tevredenheid geïnstalleerd. Zeer vriendelijke monteur en ook overig contact verliep prettig.

Gewoon een solide bedrijf

Prima communicatie, doen wat er is afgesproken, vriendelijke installateur, waterontharder zoals het hoort. Van harte aan te bevelen.

Vriendelijke monteur

Komen na wat beloofd is

Vakkundig advies. Keurige offerte en komen de gemaakte afspraken na. Monteur kent het product en heeft kennis van zaken. Zeker een aanrader.

Uitstekende service en begeleiding!

Vanaf het begin goed persoonlijk contact gehad en goed geadviseerd. Snel een offerte gekregen en na akkoord ook snel een datum van installatie gekregen. Installatie ging voorspoedig en werd kundig uitgevoerd! Nu genieten!

Goede service en denken mee over de aansluiting van de ontvoerder.

Van te voren gebeld dat ze er aan komen. Aansluiting van de ontharder op de afvoer netjes uitgevoerd. Ook nog wat advies gekregen ivm lage waterdruk. Ben er erg tevreden mee.

Goed advies en snelle duidelijke communicatie

Veel vragen gehad via mail en deze zijn snel en duidelijk beantwoord. Via het Tweakers-wateronthardersforum bij dit bedrijf terecht gekomen, tot op heden dik voor elkaar.

Goed product en dito uitleg

Via internet dit bedrijf gevonden na research te hebben gedaan welk type waterontharder ik wilde gaan kopen. Gebeld met WTR en de vragen die ik nog had werden goed en duidelijk beantwoord. Daarna de mogelijke opties doorgenomen met de voor- en nadelen ervan. Ik heb gekozen voor de premium waterontharder omdat hier keramische schijven in zitten (net als in mengkranen een betere kwaliteit/duurzamer). Na enkele dagen kreeg ik de spullen binnen en het zag er ook degelijk uit. Ik had per ongeluk een air gap vergeten en een zak zout te weinig besteld. Deze zijn nagestuurd zonder transportkosten. Top service! De installatie heb ik zelf gedaan en ook dit lukte prima. Zojuist een test gedaan op hardheid en de werking is dik in orde.

Goed product, Prima service!

Goede waterontharder en gemonteerd door vriendelijke professionele monteur. Na de 1e dag merk je het verschil meteen.

Zeer behulpzaam ondanks dat het probleem door mezelf is veroorzaakt

Na een jaar heb ik geconstateerd dat ik de slangen verkeerd heb aangesloten. De kalkaanslag kwam terug en weinig zout verbruik. Na WTR te hebben gemaild en het voorval uitgelegd werd ik zeer goed geholpen en meedenkend in de oplossing. Een top bedrijf

Goede correcte service

Duidelijke website. Correct en klantvriendelijk. Snelle en correcte montage in overleg met de klant. Top gedaan‼️

Perfecte service zelfs als extra werk nodig blijkt

Zeer kundige monteur die zorgt voor vakkundige installatie. Duidelijk uitleg over werking en noodzakelijk onderhoud. Heb vertrouwen in bedrijf en product. Kan het zeer zeker aanbevelen.

Super , zeer klant vriendelijk en werkt zeer netjes ruimt alles mooi op als die klaar is en laat zien hoe alles werkt

Van begin tot eind, top! Van helder communicatie tot product installatie en aflevering. Sander de Installateur neemt de tijd. Heel vakkundig, zelfs bij een mogelijke belemmering ziet hij een oplossing! Mooi afgewerkt en zorgt ervoor dat alles naar wens is. Extra uitleg/service en passie voor zijn vak. Daar hou ik van. Een zeer tevreden klant hier. Dankjewel!

Goed, snel en deskundig!

Goed en deskundig geholpen met een keuze te maken, welke ontkalker het best past in onze situatie via de chat. Later nog wat aanvullende info gevraagd en steeds vriendelijk en snel contact kunnen krijgen. De monteur (Sander) was prettig in de omgang en deskundig. Deze meneer deed zijn werk graag en met veel enthousiasme! En het water voelt nu al veel beter aan op mijn huid, al jaren last van eczeem! Eigenlijk veel eerder moeten doen..

Uitstekend snelle service

Uitstekende snelle service

Goede duidelijke verzorging

Een goede en duidelijke verzorging van de waterontharder vanaf oriëntatie tot plaatsing. Alles conform afspraak. Heel prettig.

Uitstekende Service

Ongeveer een jaar geleden zijn we met 4 gezinnen met dit bedrijf in zee gegaan. Tot op de dag van vandaag geen enkele spijt van. De service is perfect. Je wordt netjes te woord gestaan en krijgt binnen 24 uur antwoord op je vragen. Ook bij zelf installeren bieden zij alle ondersteuning. Na een jaar in gebruik te hebben bleek er bij 2 ontharders dat de hardheid waardes wat aan de hoge kant waren terwijl alle 4 op dezelfde waardes waren ingesteld. De vriendelijke service monteur is langs geweest en heeft het netjes opgelost. Wij kunnen een ieder aanraden om hier uw waterontharder aan te schaffen.

Hebben zo'n 2 jaar geleden een waterontharder aangeschaft. Zijn hierbij goed telefonisch te woord gestaan over wat in onze situatie de beste keuze zou wezen. Al die tijd geeft het prima gewerkt tot er onverhoopt wat problemen voor deden. Heb hierover contact opgenomen en wederom keurig te woord gestaan om zo wellicht op afstand het probleem te kunnen verhelpen. Helaas mocht dit niet baten en is er een monteur van WTR aan te pas gekomen. Momenteel draait alles weer naar behoren en kan ik niks anders zeggen dan een dikke duim omhoog voor WTR, van aankoop tot de aftersales niets anders dan vriendelijk en professioneel te woord gestaan en geholpen. Ik kan één ieder aanbevelen een product aan te schaffen van WTR.

Goede en snelle stvice

Komt afspraken na. Werkt netjes en snel Zeer goede service

Positief

Vriendelijke monteur die netjes heeft gewerkt en goed uitleg gaf

Supergoede dienstverlening!

Telefonisch goede uitleg ontvangen met documentatie en advies. Ook concurrerende prijs opgegeven gekregen. Installatie ging vlekkeloos en snel door kundige en zeer klantvriendelijke monteur en er kwamen geen meerkosten bij. Ik ben oprecht erg tevreden tot dusver en ga vanaf nu ervaren hoe kalkvrij water mij bevalt.

Goede prijs en nog betere service

Vandaag is mijn waterontharder geplaatst en ik ben zeer tevreden. Van begin tot het einde goed geholpen. Rogier met zijn advies en de monteur met zijn kundige montage en ook advies. Zoekt u een betrouwbaar bedrijf onder goede voorwaarden en prijzen. Niet twijfelen. Nu kijken wat de praktijk gaat brengen. Geen droge huid en kalk meer!

17 januari waterontharder geïnstalleerd door WTR. Keurig gedaan. Leuk team. Direct contact via chat. Top

Monierweg 12

7741KT Coevorden