Laden reviews...
0 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Thuis een eikenhouten vloer die nodig behandeld moest worden. Als leek had ik geen flauw idee welk middel ik nodig had. Dus heb ik de klantenservice van vloerproducten gebeld en om advies gevraagd. De persoon aan de andere kant van de lijn bleek daadwerkelijk kundig te zijn en goed in te schatten wat er nodig was en ik kreeg bovendien advies in hoe het te gebruiken. Vervolgens besteld, producten kreeg ik vlot geleverd. En door het advies van de klantenservice ziet mijn vloer er daadwerkelijk weer als nieuw uit. En het koste me bovendien maar een schijntje van wat een nieuwe vloer anders zou kosten.
4 October 2022
Frank
Eelde
zeer doeltreffende producten... prijs, kwaliteit top.. mooi resultaat..ik ben zeer tevreden..een echte aanrader!
27 September 2021
Sellemans
Halle
Niet alleen de producten zijn uitstekend, maar ook vergissingen worden snel en kundig in orde gebracht. Dit was fijn om te ervaren!
19 August 2021
Luc
Brugge
Snel geleverd, prima produkt, volledig zoals omschreven in de webshop. Helemaal tevreden!!
15 August 2021
CHRISTEL
Vl-Brabant
vlotte afhandeling en supersnelle levering van de bestelling, proficiat
11 July 2021
Paul
Genk
Voldoet aan mijn verwachtingen en zoals beloofd geleverd.
11 July 2021
Paul
Lint
goede en duidelijke omschrijving hoe je de producten moet gebruiken en het resultaat is ook in orde.
7 June 2021
Griet Theys
eindhout
Goede eerste ervaring met dit bedrijf...alles vlot verlopen..bestelling,levering, opvolging. Je moet wel behoorlijk veel bestellen om gratis verzending te krijgen, een klein minpuntje.
5 June 2021
RIK
HARELBEKE
Heel goede resultaten met dit product
30 May 2021
Roger Coorevits
VOSSEM
Heb reeds meerdere malen producten Lithofin aangekocht bij Vloerproducten.nl en steeds aan zeer gunstige marktprijzen.
24 May 2021
LODE
SINT TRUIDEN BELGIE
Alles prima
15 May 2021
Kadir Kandemir
Beringen
Beetje gesukkeld met de website ( betaling) maar verder alles prima
7 May 2021
Ingrid
Halen
altijd perfecte en snelle levering
28 April 2021
Lydia
Lochristi
Correcte, snelle service en degelijke producten
21 April 2021
Guido
Hamme
Perfecte service. Heel snelle levering. Top!
19 April 2021
Hendrik
Zottegem
Blijkbaar heb ik toch de verkeerde fles. Maar service was wel snel
Beveelt niet aan
17 April 2021
Stefanie Swennen
Riemst
Vlotte levering, goed verpakt.
3 April 2021
Tom Pieters
Adegem
Vloerreiniger en impregneermiddel aangeschaft. Beide doen wat ze moeten doen. De vloerreiniger voor natuursteen is het beste wat onze vloer al heeft gezien.
29 March 2021
Henk
Roeselare
Correcte levering. Veilig verpakt.
28 March 2021
Robert
Antwerpen
Duidelijke site, onmiddelijke verzending. Alles heel vlot verlopen.
24 March 2021
Liliane
Leuven
Perfect geleverd, maar 1 dag vroeger dan voorzien
9 March 2021
Emiel
St katelijne waver
Het bestellen ging vlot. De levering verliep een stuk minder vlot maar dat werd ook toegegeven in de communicatie. Ongeveer alles liep mis en na 14 dagen en een aantal herinneringen werden de producten dan toch geleverd. Waarvoor dank.
22 February 2021
Anja
Opglabbeek
Ik gebruik de Lithofin producten. Via vloerproducten beste prijs, snelle en correcte levering.
19 February 2021
Marissa
Niel
Producten snel geleverd. Alleen zien de tubes eruit alsof ze zijn aangekocht als producten met een fabricagefout
13 February 2021
Karin
Schelle
Toch Ideaal een dag een Franstalige versie van uw site.
5 February 2021
Olivier