Goede communicatie

Bellen mij om te vragen of bestelling klopt, voor de zekerheid. Netjes

Perfecte service

Product was niet meer in door mij bestelde kleur voorradig. Ik werd keurig gebeld of een andere kleur geleverd mocht worden of dat ik liever mijn betaling gerestitueerd wilde hebben. Product in andere kleur genomen en 1 dag later geleverd. Prima service

Alles liep gesmeerd

Op zich goed, maar niet direct verzonden

Product is prima. Maar tegenwoordig verwacht je dat een product direct wordt verstuurd. Heb er een week op gewacht.

Betrouwbare webshop!

Positieve ervaringen bij deze webshop. Ook het ruilen als iets niet past is prima geregeld.

Snelle service, precies zoals gehoopt en verwzcht

Goed materiaal en netjes op tijd. Misschien handig om aan te geven hoe het gemiddeld valt. Schilt vaak terug sturen.

Goede prijs en perfecte levering

Eenvoudige website, goede acties momenteel en perfecte levering

Kortingsactie net na aankoop en verkeerde maat

Eerder deze maand kocht ik een zeiljas. Deze was in een andere winkel goedkoper en er werd heel moeilijk gedaan. 16 dagen later zijn alle jassen ineens in de aanbieding en nog €110 goedkoper dan wat ik er voor betaalde. Helaas kan ik hem niet meer ruilen voor de korting. Wel jas met korting voor m’n vrouw besteld. Maten op de site klopte niet, vandaar de juiste maatvoering in de opmerkingen toegevoegd. Toch verkeerde gekregen. Omslachtige procedure om gratis retour te kunnen verzenden (omdat zij de verkeerde maat stuurde) wat nog fout ging. Goedkoop misschien, gemakkelijk nog niet echt.

Super coulant met omruilen zeilpak !

Super coulant met omruilen zeilpak !

Snelle levering.

Goede communicatie betreft evt.latere levering.

Top service en A-kwaliteit!

Inmiddels een zeiljas en zeilbroek gekocht bij deze winkel. Online en in de winkel zelf. Kan niet anders dan te zeggen dat de mensen van Zeilkleding.nl alles doen om de klant met een goed gevoel te laten vertrekken.

Snelle en juiste levering. In mijn geval had ik de verkeerde maat besteld. Binnen 2 dagen ontving ik de goede maat en omdat de jas goedkoper geworden was nog een credit factuur. In een woord top service.

Compleet

Binnen een dag thuis. Omgeruild voor andere maat Weer binnen een dag! Prima hoor

Soepel verloop van browsen tot aan bezorgen. Duidelijke communicatie met eigenaar/klantenservice toen er een item niet op voorraad was.

Gewoon goed

Gill zeiljas gekocht en snel geleverd. Helaas geen optie om bij afhaalpunt te laten leveren. Gelukkig kon ik het op postnl app veranderen.

Goed, alleen op de site stond op voorraad & dat klopte niet

Hele goede adequate reactie. Tijdens het bestellen stond op voorraad, wat niet zo was. Dat zou 14-21 dagen langer duren. Het was één week. Dat stemde mij weer tevreden

Fijne zaak!

Soepel, denken mee en zijn uitermate constructief.

Goed!

Goed assortiment en adequate bezorging.

Duurde lang

Het artikel dat ik bestelde had 3-5 dagen levertijd. Op dat 9 werd het bezorgd. Toen ik belde waar mijn bestelling bleef, ben ik vriendelijk te woord gestaan en kreeg ik een duidelijk antwoord.

Professioneel, deskundig, gastvrij!

Op zoek naar nieuwe bootschoenen. Edwin heeft ons prima geholpen in alle rust en met een deskundig advies en een lekker bakje koffie. Wat een genot dat er nog dit soort ondernemers zijn die met passie hun bedrijf voeren en de klant centraal stellen. Thanks!

Hele goede service !

Ik had een jas besteld in de maat xl. Die bleek toch iets te klein, dus ik wilde graag ruilen voor xxl en had achteraf toch liever een andere kleur. Was geen probleem en werd perfect geregeld.

Perfect geholpen

Vriendelijk en fijn personeel met verstand van zaken . Ik ben goed geholpen en heb het juiste zeilpak gekocht .

Uitstekend, snelle levering, nette prijs.

Nog niet gegeven aan die persoon. Is voor de sint

Zie boven

Rietveldenweg 64

5222AS 's-hertogenbosch

Over Zeilkleding.nl

Zeilkleding.nl is de webshop van Herman Lieven Watersport. Met een uitgebreide webshop én een zeer grote zeilkleding in onze winkel in ’s-Hertogenbosch ben je bij ons op de juiste plaats voor al je zeilkleding aankopen en advies. Je kunt via onze webshop www.zeilkleding.nl een order plaatsen of langskomen in onze grote zeilkledingwinkel waar we je graag persoonlijk advies geven. Wij hebben een zeer grote voorraad zeilkleding in onze winkel van de beste merken zoals Helly Hansen, Gill, Musto, Dubarry en Spinlock.