Door het postbedrijf kwam mijn pakketje later aan maar ik werd erg vriendelijk geholpen en het is allemaal opgelost

Duidelijke site en dito levering

Netjes uitleg op de site, veel Keus en uitstekende levering

Speleo ammonite lamp gekocht een perfecte lamp voor grot of mijn

Goede kwaliteit en service

Ik heb hier ondertussen een nat pak, een ontspanner gekocht telkens snel verzonden en in de winkel een zeer goede service

Pijnlijk

Doet pijn aan de oren als ik aandoet.

Prima producten

Na wat advies op gestelde vragen enkele producten besteld die zoals aangegeven binnen enkele werkdagen werden geleverd. Dus tot weer een volgende keer

Zeer snelle levering. Goed verpakt. Mooie materialen. Correct afgehandeld. Vriendelijke bemanning. Mooie zaak. Goede koffie. Goede prijzen. Lekker eten. Mooi interieur. Stabiel schip. Goede akomodatie. Prachtig gelegen. Heerlijk weer. Strakke bediening. Lekker geslapen. Goede bedden. Warme douche.

Op tijd en naar volle teveredenheid.

MK17 plus S600 besteld, prompte levering.

Goed persoonlijk advies en goede service

Winkel bezocht in Den Bosch omdat ik persoonlijk advies belangrijk vind. Eerder al online een Shearwater Peregrine duikcomputer besteld. Nu een mooi nieuw duikmasker gekocht plus duikschoenen. tevens advies gekregen over een ademautomaat. later online gekozen voor een Apeks xtx200 compleet met manometer etc. Levering werd compleet in elkaar gezet en geleverd. Alleen de DIN/Yoke adapter was vergeten maar die werd meteen nagestuurd. Vandaar een 9. Inmiddels dus al meerdere aankopen gedaan en ik ben erg tevreden over Duikwereld.

makkelijke website, snel geleverd.

2 fullmasks besteld, 1 was te groot. terugsturen werkt erg makkelijk via de website. duidelijk omschreven wat te doen en zo voor elkaar

goed product en snel geleverd

Ruime keuze van goede producten, duidelijke informatie en gemakkelijk besteld en afleverbaar op een afhaalpunt voor het geval dat ik even niet thuis mocht zijn

Fijne hulp bij online bestellen en super snel geleverd!

uitstekende geholpen.

Snel en duidelijk antwoord. Alleen DPD kwam langs,belde niet aan en werd er direct een kaartje door de deur gegooid.

Goede adviezen en snelle service

Na een vraag over een product gesteld te hebben een snelle reactie en goed advies gekregen.

Correcte prijs, snelle service

Correcte prijs Snelle service

Klote

Heb horloge wat ik besteld heb niet ontvangen , heb zelf steeds contact moeten opnemen , nog geen geld terug gezien of vervangend product !

Handige webshop en snelle levering

Mooi aanbod in de webshop, makkelijk en overzichtelijk en snelle levering.

Vriendelijk en netjes geholpen

Was iets fout gegaan en alles aan gedaan om het op te lossen.

Fijne winkel voor duiken en andere watersporten

Een fijne winkel. Met kundig en vriendelijk personeel. Het is hier als thuis komen

Snelle en nette verzending

Snelle en nette verzending. Top!

Altijd tevreden

Ik ben altijd tevreden met een persoonlijke service

Prima website

Makkelijke bestelling via de website en de communicatie over de levering is heel duidelijk. Ik woon in Spanje en alles is netjes bezorgd.

Klantgerichte service!

Ik duik al enkele jaren met plezier met een Waterproof droogpak. Op de demodag heb ik het nieuw model mogen testen. Dit was een hele gezellige dag waar alle tijd genomen werd om informatie te geven over de pakken en waarbij ik ook een proefduik met het pak mocht maken! Dat was erg goed bevallen en daarom ben ik vorige maand terug geweest naar de winkel voor een tweede passessie van de D7X. Daar heb ik de juiste maat gevonden. Er moest nog wel een andere maat schoenen op gezet worden en dat is allemaal netjes verzorgd. Inmiddels heb ik de eerste duik met mijn nieuwe pak er opzitten en ik ben ontzettend tevreden! Goede en persoonlijke service!

Goed geregeld

uitstekend geholpen

Ik wilde een nieuw Waterproof droogpak hebben (d7x) en ben daarvoor naar deze winkel afgereisd. Prima geholpen door iemand die wist waarover hij het had. Nam alle tijd voor informeren over voors en tegens van verschillende pakken, het passen en overig advies. Zeer tevreden. Testduik gemaakt bij De Kiekuut, waar ik iemand anders van Herman Lieven tegenkwam, die ook vriendelijk en behulpzaam was met wat vertellen over de plas. Super.

Rietveldenweg 64

5222AS 's-hertogenbosch

Over Duikwereld.nl

Duikwereld.nl is de webshop van Herman Lieven Duiksport. Met een uitgebreide webshop én 1000 m2 aan duikmaterialen in ’s-Hertogenbosch vind je alles voor een veilige duik. Je kunt via onze webshop www.duikwereld.nl een order plaatsen of langskomen in onze grote duikwinkel waar we je graag persoonlijk advies geven.