Goede snorkelsets duidelijke info

We hebben hier 2 Snorkelsets besteld. Goede snorkelsets en hebben er nu al veel plezier van. Nette prijs, snel verzonden en duidelijke info mbt levering.

Hele goede winkel

Zeer snelle levering en goede kwaliteit

Goed en snel

Goed materiaal ,snel bezorgd

Precies zoals het hoort

Perfect!

Heel vriendelijk geholpen. Exact wat ik zocht, perfect uitgelegd, gepast en helpen uitzoeken. Niets aangedrongen verkocht, maar juist goed begeleid naar wat ik wou, zocht en nodig had. Iedere keer een genot om daar te winkelen! Tot de volgende keer!

Prima service, goede prijzen

Zowel online als ook in de store zelf, uitstekend geholpen.

Keurige service en snelle levering, top zaak!

Meermaals wat gekocht. Mooie zaak met veel aanbod, vriendelijk personeel en snel van leveren. (Ik zou bijna geld gaan vragen voor deze reclame. ;)

Hele fijne service

Jullie reageren snel, persoonlijk en adequaat. Complimenten

Super service zoals altijd.

Door omstandigheden soms snel wat bestellen, en op laten sturen. Ivm woonachtig in het buitenland Dit gebeurt altijd met de nodige aandacht voor de klant. Ruud helpt mij altijd super snel.

Super service zoals altijd.

Doen wat ze beloven

Duikfles gekocht en binnen 2 dagen netjes bezorgd.

Ik had voor de aankoop contact opgenomen per email en ben heel fijn geholpen bij de aanschaf van n duikcomputer/smartwatch !

Helemaal prima!

Helemaal prima!

Uitstekend advies en goede kwaliteit

De 7/9 mm cap is absoluut warm en zit erg goed

Vriendelijk en behulpzaam

Via de website kwam ik er zelf niet helemaal uit. Dus gebeld met enkele vragen. Aan de telefoon ben ik goed geholpen, samen naar de opties gekeken. Inmiddels is de bestelling, zwembril op sterkte, binnen en ik ben er superblij mee.

Onbeantwoord

Mijn ervaring met duikwereld als onderneming is prima, vriendelijk personeel en goede service alleen het product was voor een prij van €400,-- ver beneden niveau. Het gaat hier om verwarmde handschoenen van Thermalution waar ik veel van verwachte in combinatie met mijn droogpak. Na één duik was ik er al achter dat dit product absoluut niet voldoen, op de hoogste stand koude handen. Jammer van de centen en jammer dat hier niet op gewezen is.

Goed personeel perfecte uitleg en snelle levering

Ik heb bij Herman Lieven een Waterproof D7x droogpak gekocht, de uitleg bij het passen en meten van het pak was perfect, daarna heb ik bij Herman Lieven het pak besteld. Ook de levering van het pak via Waterproof verliep zeer spoedig. Vandaag 25-11-22 heb ik mijn pak op kunnen halen, ook daarbij ben ik perfect geholpen. Een echte aanrader

Goede service en snelle levering.

Het was eenvoudig bestellen en levering ging snel.

Besteld en goed ontvangen

Via de site snorkel spullen besteld. De spullen in goed staat ontvangen. Nu nog in de vakantie uitproberen of het snorkelen bevalt.

top

persoonlijk en betrokken personeel

Te lang moeten wachten op bestelling

26 oktober iets besteld, 14 november binnen gekregen,dat duurt mijn inziens veel te lang.op de site stond dat het 4 tot 7 werkdagen zou duren omdat het niet op voorraad was. Ik ben overigens wel tevreden over het product

Alles netjes geregeld

Rietveldenweg 64

5222AS 's-hertogenbosch

Over Duikwereld.nl

Duikwereld.nl is de webshop van Herman Lieven Duiksport. Met een uitgebreide webshop én 1000 m2 aan duikmaterialen in ’s-Hertogenbosch vind je alles voor een veilige duik. Je kunt via onze webshop www.duikwereld.nl een order plaatsen of langskomen in onze grote duikwinkel waar we je graag persoonlijk advies geven.