Goede snelle service en ook aan de telefoon heel goed geholpen

Prima site om duikspullen te zoeken

Op zoek naar wat spullen om mijn duik uitrusting compleet te maken. Ruim aanbod en duidelijk wat de kosten en levertijden zijn.

Goede service, aardige, geduldige medewerker , snelle levering .

Volgende dag geleverd .

super !!

super ervaring een echte aanrader

goede communicatie en snel verzonden

goede communicatie en snel verzonden

Op tijd geleverd en keurig verpakt

Bestelling via Conrad is geheel gegaan zoals beloofd. Product in goede staat daags erna ontvangen.

Goede nazorg

Bestelling was zoek geraakt. Met 1 berichtje direct nieuwe verstuurd (en ontvangen).

Zeer behulpzaam en goed advies

Ze nemen de tijd voor je om goed advies te geven, zijn erg aardig en zijn totaal niet opdringerig. Goede ervaring en zeker aan te bevelen!

Duikwereld heeft een Super Service

Helaas door Corona, overal vertraging in de aanlevering van goederen. Duikwereld heeft daar ook last van, waardoor niet altijd de leverdatum gehaald kan worden. Duikwereld doet haar best om alles heel snel te leveren. Top!!

goed product en snel geleverd

werd keurig op de hoogte gehouden van de status van de bestelling. Product was volgens verwachting en snel geleverd.

Altijd weer uitstekend geholpen

Je krijgt altijd goed advies van ervaringsdeskundigen. Ze hebben veel op voorraad, en als dat niet het geval is wordt het zonder problemen nagezonden. Goede kwaliteitsproducten voor scherpe prijzen. Je hoeft niet bang te zijn dat je teveel betaalt.

Zeer goed, zorgvuldig en snel

Producten waren hetzelfde als op de foto. Netjes en zorgvuldig verpakt en snelle levering Ook netjes op de hoogte gehouden van de voortgang van de bestelling

Makkelijk site

Snelle en correcte levering

Deskundige service

Eerste keer daar geweest. De mensen daar doen alles voor je tegen een schappelijke prijs

Horloge gekocht, als cadeau voor neef in Spanje.. ging wat fout bij DPD met de bezorging, maar goede hulp hierbij gekregen van duikwereld.nl Gracias & tot volgende aankoop.. Groet, Ravir

Ùitstekend geholpen.

Na eerder uitstekend geholpen te zijn bij Duikwereld.nl tijdens de aankoop van flessen, automaten, trimvest en lampen, ben ik vandaag op zoek gegaan naar een lichtgewicht droogpak. Altijd gedoken in zware droogpakken voor mijn werk. Van goede informatie voorzien door Pieter. Een luisterend oor en deskundige feedback. Nu als recreatief duiker uitgekomen bij een Waterproof D3 droogpak. Een trilaminaat licht duikpak met goede simpele features, zoals snel vervangbare nek-en polsseals, beenzakken, plasrits en bijgeleverde losse kap. Ik werd ongevraagd tevens gewezen op het Keyman programma dat hoge kortingen bied voor enkele tegenprestaties. Volgende week de eerste duik in het nieuwe pak. Wel spannend! Nog nooit gedoken in een pak met een kunststof rugrits. Waterproof!? Wordt vervolgd!

Snelle en zeer goede service en advies

Zie boven

Klant staat centraal

Altijd aandacht voor mijn specifieke wensen en situatie

Mooi duikers horloge voor een mooie prijs

Professioneel en vriendelijk

Zoals elke ervaring met Herman Lieven, ook deze keer weer naar tevredenheid geholpen, ook toen bleek dat de verpakking wat onderdelen miste die nog in de vitrine lagen :-). Netjes te woord gestaan en de missende onderdelen waren dezelfde dag nog verstuurd en binnen 2 dagen in huis. Dank jullie wel!

Super snelle levering

Superstore

Goed advies op maat en superservice. Prijs kwaliteitverhouding is ook top !

persoonlijke en goede service

vlotte levering, er werd gebeld om nog een aantal zaken door te spreken, zeer goede service, tevreden !

Zoals altijd weer prima geholpen

Vaste duikshop, nu wilde ik graag een nieuw droogpak en ik ben weer uitstekend geholpen. Kom hier zeker weer terug. Bedankt allemaal!

Ondanks dat het gevraagde artikel niet in voorraad was, werd ik op tijd en stond hiervan op de hoogte gebracht en er werd een alternatief voorgesteld. Prima!

Rietveldenweg 64

5222AS 's-hertogenbosch

Over Duikwereld.nl

Duikwereld.nl is de webshop van Herman Lieven Duiksport. Met een uitgebreide webshop én 1000 m2 aan duikmaterialen in ’s-Hertogenbosch vind je alles voor een veilige duik. Je kunt via onze webshop www.duikwereld.nl een order plaatsen of langskomen in onze grote duikwinkel waar we je graag persoonlijk advies geven.