Prima pak

Snelle de levering en goede begeleiding in de winkel. De maat was goed ingeschat, want ook al was de exacte maat niet aanwezig, toch past het perfect. Intussen heb ik er ook al enkele keren mee gedoken en ik ben tevreden met het semi-droogpak van Waterproof dat me in deze winkel werd aangeraden.

Mooie duikbrillen

Mooie duikbrillen sluiten erg goed en zeer goed zicht. Snelle levering.

Snel verstuurd, geweldige produkt

prima en snel

prima, snel, iets vertraging goed gecommuniceerd, prijzen marktconform.

Mijn belangen stonden voorop

Na Lang twijfelen( droogpakken zijn niet voor bikkels) toch gaan informeren bij mijn favoriete duikshop van Herman Lieven. Ivm Corona een afspraak gemaakt dus in alle rust de verschillende pakken kunnen beoordelen en passen. Ik kreeg hier het gevoel dat men niet de duurste aan wilde smeren maar het pak waar ik het meest plezier aan zou beleven.ook de onderkleding is daar een belangrijk onderdeel van. Het resulaat ;Waterproof D7X Nylotech. Vanmorgen weer even thuis aangetrokken , morgenavond beginnen met een droogpakspecialty in het zwembad door Patrick. Heb er zin in.

Perfecte service en vriendelijk

Kom afspraak na en er wordt een alternatieven aangeboden

Perfect product, snelle levering

Ik heb een paar handschoen gekocht voor onder mn droogpakhandschoenen. Goede kwaliteit en geen koude handen meer. Goede levering. Helemaal blij met mn nieuwe hadnschoenen.

Good selection of scuba gear and services, helpful and friendly staff

Ik gebruik deze winkel al een paar jaar voor het kopen van verschillende duikuitrusting en het onderhouden van mijn regs, maar mijn ervaring was altijd uitstekend. De selectie van goed binnen is zoals gewoonlijk redelijk goed en er kan nog meer worden besteld. Als je snel een essentieel DIR-onderdeel nodig hebt, moet je hier zijn. Het grootste hoogtepunt is echter hun serviceniveau: het is uitstekend van kwaliteit en ze houden altijd de financiële haalbaarheid in de gaten. Het is me een paar keer overkomen dat een monteur me vanuit de winkel belde en zei: "Dit onderdeel is versleten en we raden af om het te laten repareren. Koop liever een nieuwe voor dezelfde prijs" of "Je hoeft niet te vervangen het nog niet. We kunnen een zeer goedkope reparatie uitvoeren die lang meegaat" (laatste reparatie deden ze in 5 minuten en gratis terwijl andere winkels volledige registratieservice wilden doen) of 2 keer "onderhoud aan dit onderdeel kost u 5 euro minder dan een nieuwe koppelen, beter een nieuwe kopen". Echt een aanrader winkel dus.

Snelle levering Zeer prettige klantenservice

top

top

Ik had vlot mijn bestelling binnen

Duikbril op sterkte

Online een duikbril bestellen kan lastig zijn. Dankzij hun goede klantenservice heb ik een goed passende masker op sterkte gevonden. Snelle levering. Bedankt!

Prima winkel

Snorkelmasker met bril op sterkte gekocht samen met enkele andere spullen. Men nam telefonisch contact op over de details van de bril op sterkte en de levertijd. Alles werd binnen de beloofde tijd geleverd en was tiptop in orde!

Deskundig, gezellig en meer dan alleen advies

Ik heb de Waterproof D7x Nylotech gekocht inclusief Nord 200g onderpak. De deskundigheid is zeer groot en alle vragen worden uitgebreid behandeld, ook zelfs vragen over heel andere zaken zoals duikopleidingen, set configuratie en onderhoud van de automatenset. Ik ben uiterst tevreden met alle hulp en technische adviezen van allerlei duik gerelateerde zaken. Er wordt alle tijd genomen en het is altijd gezellig. Ik heb 2x keer gepast voordat we de juiste maat droogpak hadden en nu is de juiste maat terug naar Waterproof voor een grotere maat schoen zodat de schoen met een lekkere warme fleecesok comfortabel zit. En dan gauw het water in :-) en ik kom graag helpen bij de droogpak demo dagen.

Gewoon zoals het hoort

Prima service. Masker besteld masker gekregen.

Betrouwbaar en gewoon goed!

Gewoon goed en betrouwbaar!

super !!!!

snelle levering goed service

Het product is nu naar wens.

Nu ik de bottleneck seals maat s gebruik heb ik geen last meer van een nat onder pak. Hoop nu vaker duiken te gaan maken.

Ylva is goud!

Fantastisch geholpen met duikspullen ondanks COVID maatregelen.

Mooie service, producten zijn in orde volgens afspraak!

Ik heb een duikjacket gekocht uit jullie duikopleiding. Deze was 2de hands maar nog steeds in zeer goede staat.

Prima product en snel geleverd.

Prima uitleg via telefoon, bestelproces verliep soepel

super!

Altijd goed.

Uitgebreid geholpen voor de aanschaf van een D7X Nylotech droogpak

Na eerst telefonisch contact te hebben gehad over de aanwezige droogpakken in de winkel (qua maatvoering) en het invullen van de maattabel werd een XLT voor mij apart gehangen en een XXL besteld. Een week later kreeg ik bericht dat het XXL-pak binnen was en dat ik langs kon komen om te passen. Bij het passen werd alle tijd genomen om de goede maat keuze te maken. Uiteindelijk met het pak van mijn keuze naar huis gegaan. Ik heb inmiddels een aantal duiken gemaakt in dit droogpak en ben er zeer tevreden over, met name de siliconen seals vind ik top.

Rietveldenweg 64

5222AS 's-hertogenbosch

Over Duikwereld.nl

Duikwereld.nl is de webshop van Herman Lieven Duiksport. Met een uitgebreide webshop én 1000 m2 aan duikmaterialen in ’s-Hertogenbosch vind je alles voor een veilige duik. Je kunt via onze webshop www.duikwereld.nl een order plaatsen of langskomen in onze grote duikwinkel waar we je graag persoonlijk advies geven.