Goed geholpen om een nieuw droogpak te kopen geen vraag was te veel. Zeker aan te raden

spullen besteld en lekker vlot geleverd.

Een paar goede produkten uitgezocht, besteld en lekker vlot geleverd. Niks mis mee. en alles bevalt ook zeer goed.

Aanstekelijk enthousiasme, flexibiliteit en geweldige ondersteuning.

Dan is opeens de IDC en het IE achter de rug, geen idee wat ik nu met mijn vrije tijd moet doen. Nee onzin, maar we zijn inderdaad geslaagd voor het IE op 20 en 21 juni, gehouden in 't Gooi. Binnenkort hoop ik de eerste cursisten al te kunnen begroeten. Maar voor het zo ver is, wil ik graag Herman Lieven Duiksport bedanken voor het mogelijk maken van een IDC en de ondersteuning daarbij. Dankzij de aanwezige infrastructuur en de behulpzaamheid van het personeel in de winkel, was het mogelijk om ongestoord de IDC te volgen. Daar waar nodig werd bijgestaan met studie-, les- en duikmateriaal, maar ook niet te vergeten, flesvullingen en veiligheidsuitrusting. Fijn, dat ook Martin Hundepool een gedeelte van de IDC meegedaan heeft, zodat we ook van hem de nodige tips en tools meekregen. Mijn dank gaat vooral echter uit naar de Course Director, Paul Daver. Het zou denk ik wat moelijker zijn geweest zonder zijn aanstekelijke enthousiasme, flexibiliteit en inspanningen. Het was, ook voor hem, uitdagend om te beginnen aan de IDC, te stoppen voor meerdere weken, om vervolgens in juni toch weer verder te gaan. Maar niets was Paul te veel, of het nu extra lessen waren die nodig bleken, of wat meer tijd in buitenwater, het maakte hem allemaal niets uit; hij maakte zichtzelf gewoon beschikbaar. Zonder zijn inzet en begrip, denk ik dat het niet mogelijk was geweest om tot dit resultaat te komen. In mijn geval houdt dat in: OWSI, EFRi en Specialty-instructor in 14 specialties. Al met al genoeg om mee aan de slag te kunnen, dankzij Paul. Ik verwacht dan ook in de toekomst nog wel eens bij Herman Lieven Duiksport aan te kloppen voor een cursus, al was het alleen al het hernieuwen van EFR of de equipment workshop.

Goede service en advies

Ik kom nu al enige tijd bij Lieven in de winkel. Onlangs heb ik na lang nadenken, dus ook vaak langs geweest voor advies, mijn droogpak Waterproof D1X droogpak aangeschaft. Nooit het gevoel gehad dat ze probeerde een verkoop te pushen. Fijne winkel om te komen waar ze specialistisch advies geven en rustig de tijd voor je nemen.

informatief

prima app, jammer dat de info bij een duik op een android telefoon niet te lzen is, geen scroll knop aan zijkant

Vriendelijke menseb

Correcte bestelling en snel geleverd

AAA

Professioneel en klantvriendelijk

Bij de aanschaf van mijn dubbelset en wing ben ik bijzonder goed geholpen door medewerker Jasper. Nam de tijd om alles uit te leggen, dit heb ik als heel prettig ervaren. Top winkel en heel goed personeel!

super materiaal en een zeer degelijke uitleg!

Begin dit jaar kocht ik mijn eerste semi-dry SD4 duikpak. Ik ben in de winkel zeer goed begeleid geweest in de keuze van het pak. Goede service! Nu heb ik al een aantal duiken gedaan met mijn nieuw pak en het zit fantastisch, zeker een aanrader! In de tussentijd ook nog een timvest en palmen besteld, steeds snel geleverd en goede kwaliteit.

Gewoon goed!

Een leuk, snel, duidelijk en vriendelijk ervaring. Spullen netjes verpakt en natuurlijk top kwaliteit. Een top winkel met gave mensen!

Snelle levering.

Goede ervaring.

Vlotte service en snel geholpen

vorige zondag heb ik gebruik gemaakt van de extra open-deur dagen. Dat is goed meegevallen. gelukkig voor mij, was het niet erg druk waardoor we snel konden worden verder geholpen.

Snelle service en goede afhandeling

De zending is volgens afspraak verstuurd en goed aangekomen.

Super service

Ik had duiksokken nodig. Deze moesten besteld worden. Ik kreeg telefonisch bericht toen de sokken binnen waren. Wilde ik ze ik in de winkel komen passen of liever verstuurd. Ze zijn opgestuurd en had de sokken de volgende dag in huis.

Levertijden zijn niet als beloofd

Levertijd op de website voor dit specifieke product was 3-5 dagen. Na 6 dagen zelf contact gezocht. Vertraging bij de leverancier. Door corona, begrijpelijk. Vervolgens werd de belofte gemaakt, direct door te sturen zodra binnen. Na nog eens 6 dagen is product binnen, maar wordt pas de dag erop verzonden. Uiteindelijke levertijd: 16 dagen! Vertragingen in deze tijd zijn begrijpelijk, maar communiceer daar dan actief over. Belofte maakt schuld!

Goede betaalbare producten met snelle levering.

De door mij gewenste siliconen polsseals werden binnen een dag geleverd. Top.

Goede service in slechte tijden!

Alles tijdig en correct afgehandeld. Mijn dank

Quick response

Good price, quick response, they send to Slovenia. I hope we will meet someday. Go...oooo Patrick BR SAMO

• Bi nas priporočili? Yes

Wisselend

Ik ben twee keer in de winkel geweest, de service was wisselend. Dat kwam omdat ik in totaal door 4 mensen ben geholpen tijdens mijn 2 bezoeken waarbij de kennis van de personen erg wisselend was. Hierdoor ben ik uiteindelijk weg gegaan met een tekort pak.

Snel en voor een nette prijs

Was op zoek naar een nieuw automatisch duikhorloge, ik wist precies wat ik wilde hebben, Duikwereld bood het aan voor een zeer goede prijs. Snelle en correcte levering.

Subliem

Mooie en duidelijke site.

Prima spullen, snelle afhandeling

Tevreden klant blijft klant :)

Snelle probleemloze bestelling en levering

Ene dag besteld, volgende dag geleverd. Deftig ingepakt.

Snelle verzending

Had gebeld vanwege de zending van het product. Ze hebben hem dezelfde dag nog verstuurd waardoor ik hem de volgende dag nog in huis had. Heel blij aangezien ik de dag erop hem al wilde uit testen. Top service!

Top winkel en personeel

Was zoekende naar een nat pak, Bij Herman Lieven Duiksport uitgekomen, veel overlegd en gepraat en uiteindelijk op de Wd50 nat pak uitgekomen,met overall en neopreen zwembroek. In februari 2020 in Egypte uitgeprobeerd, in 1 woord (top) Niet opdringerig goed een luisterend oor naar de wensen van de klaat en nemen echt de tijd voor je Kom hier zeker terug, ook al is het voor mij bijna 2 uur rijden

Rietveldenweg 64

5222AS 's-hertogenbosch

Over Duikwereld.nl

Duikwereld.nl is de webshop van Herman Lieven Duiksport. Met een uitgebreide webshop én 1000 m2 aan duikmaterialen in ’s-Hertogenbosch vind je alles voor een veilige duik. Je kunt via onze webshop www.duikwereld.nl een order plaatsen of langskomen in onze grote duikwinkel waar we je graag persoonlijk advies geven.