Beste Isabelle, Bedankt voor uw beoordeling. We hebben u zonder gedoe voorzien van een passende oplossing. Het was geen probleem om de Calmzy te ruilen naar een ander gewicht binnen de termijn van 30 dagen, maar hier heeft u nooit gebruik van gemaakt. Katoen is een natuurlijk product dat gevoelig is voor omgevingsfactoren en dan met name lichtinval. Maar wij hebben u niet eens gevraagd naar de oorzaak van het verkleuren, naar foto's of hoe u de Calmzy behandeld heeft. We hebben u direct een nieuwe Calmzy 8 kg onder garantie aangeboden, echter blijkt u niet tevreden te zijn met deze service. Dat is jammer, maar dit is wat we kunnen bieden. Met vriendelijke slaapgroet, Calmzy
Beste Nanda, Bedankt voor je positieve beoordeling. We zijn met Calmzy begonnen om mensen te laten weten over de wondere wereld van verzwaringsdekens. Zelf vinden we het ook jammer dat we het niet eerder wisten, maar laten we het samen bekend maken zodat we allemaal beter kunnen slapen! Met vriendelijke slaapgroet, Calmzy
Beste Rianne, Bedankt voor je beoordeling! Ook het vastmaken kan in het begin even wennen zijn. Op onze website staat een uitgebreide handleiding over het correct bevestigen van de hoes aan de Calmzy. Lees hier de handleiding : https://www.calmzy.nl/zo-doe-je-een-duvet-cover-om-een-verzwaringsdeken/. Met vriendelijke slaapgroet, Calmzy