Geweldige Service

Ik had wat dingen verkeerd besteld en dat werd keurig hersteld. En ik kreeg ook nog uitgebreide uitleg over een oplader super service.

Makkelijk te vinden wat ik zocht

Voldeed wederom aan mijn verwachtingen

Snel en volledig!

Goede ervaring met dit bedrijf.

Afgelopen week heb ik contact gehad omdat ik problemen had met de victron. Ik werd doorverbonden met de technische dienst en via telefonische support ben ik goed geholpen.

Snel en goed geholpen

professioneel advies en later correcte afhandeling voor paar kleine zaken die ontbraken. Fijn!

Goede snelle levering

Altijd berijd om te helpen met goede onderbouwde informatie

Ik ben een zeer tevreden klant. Ook met ervaringen eerder op service gebied.

Overzichtelijk website, correcte prijs

Eenvoudig te bestellen ook voor België.

kwaliteit snelheid

binnen 16 uur geleverd, goed en niet duur

Altijd tevreden

hebben inmiddels keer of 10 besteld, altijd netjes volgens afspraak en goede producten (victron). Ook service/garantie aanvraag gaat soepel.

Fijn bedrijf met Top Produkten.

Vanaf het eerste gesprek met Thijs van Vilsteren zat het goed. Fijne samenwerking om onze MAN camper en Hapert aanhangwagen voor te bereiden op (woeste) missietochten door Europa en met name het uitgestrekte Noorwegen. Aldaar zullen wij vertellen over de goedheid van de Here Jezus Christus en onze Hemelse Missie, om de wezen en straat kinderen een beter leven te geven, onder de aandacht brengen Wij wachten nu op de activering van alle systemen. Johan Langenberg Stichting Calling From Yahuah Nederland callingfromyahuah.com mangoesnorway.com

Zeer professioneel en ervaren medewerkers

Super goed geholpen

Prima levering

Prima levering

Super zo als normaal

Gewoon goed zo als het hoord. Geen gezeur, of trage verzending . Gewoon super

Perfecte service

Vriendelijk en behulpzaam

Dacht mee en kwam met oplossing

Als je het probleem met de stroomvoorziening in camper uitlegt dan merk je direct dat je praat met mensen die verstand van zaken hebben.

Goed gedaan

Onvoorstelbaar positief!!

Ik stuurde mijn ongeveer 2 jaar oude multiplus 1600/12 op omdat deze niet meer functioneerde… Maar ik was mijn aanschaf bon kwijt, dus ik ging er vanuit dat ik dan in ieder geval de reparatiekosten zou moeten betalen. Maar binnen 1 dag! Kreeg ik al bericht dat ze het onderzocht hadden en dat ik ter garantie een nieuwe kreeg… en zelfs de volgende dag was deze alweer thuis afgeleverd. Onvoorstelbaar wat een snelle en goede service, chapeau!

super geregeld en zeer vlot met de afhandeling.

Na telefonisch contact over een defecte acculader kreeg ik op de mail de goedkeuring van "in behandeling nemen" . De acculader opgestuurd en na enkele dagen bericht. "Acculader ontvangen en gaan ermee aan de gang." even later het volgende bericht: "Na onderzoek hebben we besloten een nieuwe acculader op te sturen." De volgende dag in huis. Dankjewel.

Mijn eerste keus voor alles wat met stroom te maken heeft

Goede adviezen , top producten en goede prijzen, absolute aanrader.

Prettig Vriendelijk Snel

Zeer snel en correct

Indien iets op backorder komt, kan je interactief beslissen: deellevering of niet. Ik vind dat heel correct en klantvriendelijk.

Goede prijs, vlotte levering

Auccukabel en zekeringpaneel

Goed meegedacht om een goede oplossing te vinden

Verschillende oplossingen bekeken voor aan boord en vlotte bediening. Goede club

Lemsteraak 6

2411NC Bodegraven

0172820015

Over Stroomwinkel.nl

‘Stroomwinkel’ is jouw One-Stop-Shop voor apparatuur, systemen en accessoires voor alle gelijkstroom toepassingen. Wij bieden een zo compleet mogelijk op elkaar afgestemd assortiment voor het genereren, omvormen, laden, opslaan en managen van elektrische energie. Wij zijn al jarenlang wereldwijd de grootste leverancier van VICTRON ENERGY producten en kunnen daardoor het VICTRON ENERGY assortiment tegen scherpe prijzen aanbieden in combinatie met een ervaren hoogwaardige technische ondersteuning. Met andere woorden ‘wij weten echt van de hoed en de rand als het om energie producten gaat!’