alles makkelijk te vinden inde online shop redelijk snel bezorgd

Snel gevonden solar victron 150W Is aan te bevelen

Postnl heeft wanprestatie geleverd

Brsteld op 4 sept, afgrleverd op 9 sept. Het betrof een brievenbuspakketje. Admi en verzendkosten 8.35 Euro. Veel te duur voor trage afhandeling

Hele goede service.

Na het aanmelden van een reparatie aan een victron lader perfect en snel geholpen . Verder goede service en heel goed en duidelijk contact.

Topadvies van Topsystems

Ik ben als redelijke leek begonnen deze wereld, en met een vraag naar Stroomwinkel gestapt. Daar ben ik uitstekend en vriendelijke geholpen. Duidelijk offerte gekregen, duidelijk uitgelegd waarom en hoe te installeren. Een aanrader!

Prima spul en geweldig personeel.

Geweldig geholpen bij het wisselen van twee loodzware accu's voor een lithium exemplaar. Kwam meer bij kijken dan wij hadden gedacht. Zonder uitleg en hulp van het personeel was het ons absoluut niet gelukt. We komen hier al jaren en de medewerkers zijn altijd enthousiast, vriendelijk en behulpzaam. Fantastisch!

Een geweldige overzichtelijke website en een zeer snelle levering.

Ik kon vlot de gewenste componenten vinden en de volgende dag werd alles keurig thuis afgeleverd.

Een top bedrijf wat met je meedenkt en de beste service geeft!

Wij hebben meerdere Victron energiesystemen afgenomen bij Stroomwinkel / Top Systems voor onze catamaran, camper en huis en altijd een fantastische service. Er wordt meegedacht, goed geadviseerd en dat met nette prijzen maakt het voor mij een top bedrijf!

goede service

ik heb een 2dehands multiplus maar wordt prima geholpen met vragen daarover en stuurde om niet enkele rubbers.

Perfecte produkten en service voor een mooie prijs

Mijn ervaring met de produkten en service van de mensen van stroomwinkel.nl is uitermate positief, bij vragen wordt je altijd correct te woord gestaan.

Heel tevreden met het uitgebreide advies voor een lader voor mijn agm-accu bank 24 volt

Het werd de Victron Blue Smart IP65 Acculader 24/13(1) 230V CEE 7/17 voor mijn accubank van 2x agm-accu 12 volt 103 ampère in serie geschakeld voor 24 volt. De informatie viaBluetooth en ook de toestand van laden op het apparaat zijn waardevol.

Snelle service! Retour is gedoe!!

Echt altijd mega tevreden over de snelle service! Echte had ik iets te veel besteld en wou ik het terug retour doen, maar na 3 x all mijn gegevens tot detail moeten invullen , na het vast lopen van de website , En contact te hebben gehad met de medewerkers is er geen oplossing gekomen voor de ergenis , heb ik besloten het maar te houden, helaas, hoop dat ze daar in de toekomst iets mee doen Verder fantastisch bedrijf!!

Ik had een fout gemaakt in mijn bestelling. Mailtje gestuurd en werdt meteen aangepast Moet nog wel een terugbetaling ontvangen, maar heb goede hoop dat dat goedkomt.

super deskundig

De overgang van lood naar lithium accus voor mijn zeilboot behoeft nogal wat aanpassingen. Daarvoor is de betrokken deskundigheid onmisbaar.

Snelle levering van kwaliteitsproducten tegen een scherpe prijs!

Goed assortiment, scherpe prijsstelling, goede kwaliteit. Ik raad dit bedrijf aan.

Prettige service, vakkundig advies

Ik heb een victron thuisbatterij gekocht. Zelf installeren is wel lastig. Ik wist ook niet dat Vicron niet kan handelen op de onbalansmarkt. Dat is ook nooit verteld. Maar het systeem is prima.

Alles goed geregeld en goed geholpen bij problemen

Nieuwe set aangeschaft daarna wat problemen gehad alles netjes ingesteld met hulp via telefoon en nog een fysieke controle van de omvormer deze bleek kapot samen gekeken naar de mogelijkheden en ze hebben me prima geholpen aan een nieuwe omvormer alles werkt nu zoals het moet en ben zeer tevreden

Mijn niet aangekomen artikel werd gelijk opnieuw verstuurd goede service

Mijn niet aangekomen artikel werd gelijk opnieuw verstuurd goede service

Snelle service duidelijke afspraken

Duidelijk goede ondersteuning en goede service

Professionele service met een open einde.

Er zijn al een tijd problemen met het victron systeem in mijn tiny house. Ondersteuning door support helder en krachtig. Nu moest er iemand komen en dat is snel en professioneel geregeld met een goede diagnose, een goed stappenplan. Een helder reparatieverslag dat ik kan gebruiken bij mijn claim naar installateur; installatiefouten. Accu meegenomen, gerepareerd en zo snel mogelijk opnieuw geplaatst. Systeem goed nagelopen. Opnieuw een helder reparatieverslag. Maar toch is er nog een probleem: de accu laat niet meer op, walstroom en zonnestroom. Ik wacht op reactie van support.

Snelle afhandeling van de mail en een snelle levering

Geleverd volgens afspraak en een deskundige informatie

Prima dienstverlening. Deskundige advies

Snel antwoord op mijn mail en meteen tijd om mij te ontvangen

Goede website

Ook als er iets verkeerd gaat dan wordt je snel en goed geholpen, dus goed adres

Superrrrr

Meer dan goed geholpen echt een aanrader.

Alles is daar super goed geregeld klantvriendelijk en erg goede service. Een top organisatie echte aanrader

Soepel

No nonsens en gericht op service.

Lemsteraak 6

2411NC Bodegraven

0172820015

Over Stroomwinkel.nl

‘Stroomwinkel’ is jouw One-Stop-Shop voor apparatuur, systemen en accessoires voor alle gelijkstroom toepassingen. Wij bieden een zo compleet mogelijk op elkaar afgestemd assortiment voor het genereren, omvormen, laden, opslaan en managen van elektrische energie. Wij zijn al jarenlang wereldwijd de grootste leverancier van VICTRON ENERGY producten en kunnen daardoor het VICTRON ENERGY assortiment tegen scherpe prijzen aanbieden in combinatie met een ervaren hoogwaardige technische ondersteuning. Met andere woorden ‘wij weten echt van de hoed en de rand als het om energie producten gaat!’