super

snel en deskundig advies dat ook een oplossing is

Goede service en kwaliteit, en altijd behulpzaam.

Super behulpzaam en service gericht.

Positief in 2e instantie probleem opgelost

Positief in 2e instantie probleem opgelost

Prima service en snel geholpen

Bestelling geplaatst en afgehaald op dezelfde dag.

Perfecte service

Binnen een paar dagen is door de deskundigheid van de medewerker is het probleem opgelost. Super bedankt voor de excellente service

Hartstikke fijn en snel geholpen bij een RMA

Heel kundig, efficiënt en snel geholpen met een RMA voor een Victron lader

goede info, snelle correcte afhandeling

Gewoon top, niets aan veranderen

Verstand van energie/elektra & voortreffelijk advies

In de camper een extra accu voor een omvormer en een acculader. Er is geluisterd naar mijn wensen en een prima advies gekregen. Ik ben er blij mee.

Ik zocht een passende accu voor mijn camper. Maatvoering luisterde erg nauw. Er werd goed meegedacht en alternatieven geboden. Verzending ging vlekkeloos.

reageerde per telefoon binnen 1 minuut op spoed verzoek per email

top ! En ik kon het meteen ophalen

Service gerichte medemens advies

Prettige ervaring

Geweldig!

Mijn derde schip voorzien van victron omvormer/lader en randapparatuur Zeer goede voorlichting van Thijs van vilsteren afd verkoop en goede technische support Prima prijs kwaliteit verhouding ik ga nooit shoppen naar ga voor een eerlijke prijs en goede aftersales Top bedrijf

Vlotte afhandeling en perfecte communicatie

Boven verwachting, hier zouden vele ondernemingen een voorbeeld aan kunnen nemen, het gehele (garantie-/retour-) proces van aanmelding en aanlevering van mijn defecte acculader tot afhandeling en retour o tvangst van de nieuwe was duidelijk en werd binnen 7 dagen afgerond, echt top.

Altijd weer blij als de pakjes binnen komen

Kwaliteit spul en altijd het juiste spul!

Gewoon goed

Goede begeleiding bij bestelling

Verstand van energie/elektrazaken & voortreffelijk advies

Er gingen in onze camper drie accu’s stuk in drie jaar, dus dat kon geen toeval meer zijn. Zonder veel verstand van elektra had ik geen idee wat er mis was. Op mijn verzoek keek Stroomwinkel wèl met verstand ernaar – en ze zagen al na een paar blikken wat er mis was: lekstroom. De aanpassing die ze adviseerden -een BatteryProtect toevoegen- was simpel genoeg om zelf te kunnen doen, en met nieuwe Victron AGM deep cycle accu’s met grotere capaciteit –want daar kun je dus vrijwel nooit tevéél van hebben– loopt alles nu probleemloos. Het enige dat ik jammer vond (maar ook een begrijpelijk keuze van SW) is dat Stroomwinkel wel analyseert, adviseert & verkoopt, maar +installeren+ doen ze niet.

Super geholpen

De monteur had al heel snel het probleem gevonden gr.theo

offerte en levering voor een niet compleet pakket

Na een toelichting op wat mijn wensen waren kreeg ik van Stroomwinkel een offerte aangeboden voor een pakket met 2 zonnepanelen en 2 batterijen. Een omvormer had ik al in bezit. Na goedkeuring bleek de gewenste offerte aangepast te moeten worden. En nadat ik het pakket, zonnepanelen, kabels en batterijen opgehaald had bleek deze niet compleet. Na telefonisch contact hierover bleek de offerte al niet compleet te zijn. Sorry was het antwoord, geen pogingen om het recht te zetten.

Aanbevolen

Alles correct en op tijd geleverd

Snel geholpen

Storing in mijn acculader van de boot Ik liep zonder afspraak binnen en meteen geholpen door de acculader te testen. Bleek dat de 19 jaar oude lader ter ziele was. Nieuwe acculader geadviseerd die oude kon vervangen. IP22 gekocht op advies van Stroomwinkel gezien de kosten. Hierdoor was montage wel bewerkelijk omdat de kabels in de boot veel te dik waren en dunner moesten gemaakt en gesoldeerd. Oude grote lader had veel grotere aansluitingen voor dikke kabels. Prijs van zo n acculader was wel hoger.

Stroomwinkel ism Top Systems zijn samen absolute Toppers

Heb met beiden intensief contact gehad. Enerzijds een degelijk en zeer bruikbaar advies gekregen. Heb het gevoel dat je met echte specialisten spreekt, vakmensen die verstand van zaken hebben en bovenal ook de tijd nemen om je behoefte boven water te krijgen. Anderzijds moest helaas voor een product een RMA proces gestart worden. Wat ik super vond is dat men geen moment je eigen bevindingen en concusies probeert te ontkrachten, in tegendeel je wordt geloofd. De afhandeling van het RMA verliep als een zonnetje. Het beoogde systeem werkt inmiddels zoals het hoort en dat heeft alles te maken met het uitstekende advies en probleemloze afhandeling van het RMA. Ik kan deze kanjers bij iedereen aanbevelen. Dank voor de prettige samenwerking.

Goede ondersteuning

Er wordt altijd goed gereageerd op vragen en de garantie afhandeling is ook perfect.

Ruime keuze , mooie producten

Diverse stroom kabels besteld In verband met bouw van een Camper

Advies en levering, perfect

Ik heb al voor meerdere boten mijn apparatuur aangeschaft bij de Stroomwinkel, elke keer is het advies op maat en de leveringen correct

Perfecte werking.

Geeft onmiddellijk uitlezing. Ik heb echter nog niet de gelegenheid gehad om hem aan de Cerbo te koppelen.

Lemsteraak 6

2411NC Bodegraven

0172820015

Over Stroomwinkel.nl

‘Stroomwinkel’ is jouw One-Stop-Shop voor apparatuur, systemen en accessoires voor alle gelijkstroom toepassingen. Wij bieden een zo compleet mogelijk op elkaar afgestemd assortiment voor het genereren, omvormen, laden, opslaan en managen van elektrische energie. Wij zijn al jarenlang wereldwijd de grootste leverancier van VICTRON ENERGY producten en kunnen daardoor het VICTRON ENERGY assortiment tegen scherpe prijzen aanbieden in combinatie met een ervaren hoogwaardige technische ondersteuning. Met andere woorden ‘wij weten echt van de hoed en de rand als het om energie producten gaat!’