Snelle levering, duidelijke omschrijving

Super goed geholpen

Bij de aanschaf van ons off gridd stroom systeem zijn wij erg goed geholpen in de showroom en via de mail waar alles vlot en supersnel geregeld is. Een echte aanrader

prima in orde

makkelselijk bestellen, nette prijs, goed product, snel geleverd wat wil een mens nog meer

super

een aanrader

Omvormer ging na 4,5 jaar defect. Kreeg snel een nieuwe met 6 jaar garantie.

Victron zonneregelaar die nagekeken is. Goede communicatie en goed advies gekregen.. echt een top winkel

Goede en snelle service

De keuze was snel gemaakt voor deze webshop, door de snelle service en de kwaliteit van de producten. Ook kunt u voor alle vragen terecht wat betreft de instellingen van de apparatuur.

Overzichtelijke webshop, snelle nette levering

Zie boven

snelle mannen

Een bijzonder goede ervaring op gedaan bij Stroomwinkel, na de navragen of de Victron laadstation voorradig was kregen ik al binnen 10 minuten antwoord, en heb direct besteld. Inmiddels hangt hij aan de muur en werkt zoals het hoort, de Nissan Leaf en zijn baas is er blij mee.

helemaal goed

Goede ervaring

De Paneelen waren goed verpackt en zijn met wat vertraging in het soorteercentrum Goede aangekomen.

Goed verpackt, verzonden en ontvangen.

Goed geholpen, verstand van zaken alles op voorraad. Niet te duur

Deskundig advies op maat

Bij dit bedrijf worden uiterste inspanningen geleverd om de klant met een eigen specifieke wens te helpen een wens of droom waar te maken.

toppen

Woon offgrid in midden Zweden, Stroomwinkel levert sneller met DHL dan dat ik het hier kan krijgen. 5 jaar 100 % uptime, bij een stroomstoring ben ik de enige waar het licht aan is. #happyoffgrid

Ruim assortiment en duidelijke info.

Stroomwinkel heeft op elektra gebied eigenlijk alles wat je nodig hebt voor je boot of camper. Ook als het 48v betreft.

Service, advies en klantvriendelijkheid zijn top!

Had een GlobalLink 520 gekocht voor ons off grid tiny house. Die bleek ondanks een externe antenne geen bereik te hebben. Heb hem teruggebracht. Geld teruggekregen en vervolgens na overleg met Stroomwinkel een Cerbo-S aangeschaft.

denken met je mee

Heb hier een acculader gekocht. Werd goed meegedacht en doorgevraagd. En snel in huis.

Kwaliteitsproducten

Heel hulpvaardig

Heel snel geleverd, er ontbrak wel 1 item. Deze stond op pakbon maar niet geleverd. Na een mailtje is deze zonder gedoe alsnog nageleverd

Goed, alleen jammer dat het onderdeel een wachtwoord nodig had, en dit niet was bijgeleverd

Goed, maar het kostte mij veel tijd om het wachtwoord voor de bluetooth dongle te achterhalen.

Goede snelle service

Gewoon goede producten

Goede adviezen en snel verzonden

Ben zeer goed geholpen door Thijs bij het samenstellen van het zonnepaneelsysteem voor onze camper.

Vriendelijk en duidelijke uitleg.

Wij dachten dat het een "gewone" winkel was dus zonder afspraak erheen. Na even te wachten werden we door Thijs geholpen, hij heeft ons geadviseerd en uiteindelijk hebben we een totaalpakket voor de camp[er gekocht. Bij aankomst thuis bleek er toch een manco te zijn, gebeld met afdeling verkoop en e.e.a. werd direct per post nagestuurd. Ik ben zeer tevreden.

Zeer goed geholpen

Zeer goed geholpen en een stukje coulance gekregen

Goed product tegen scherpe prijs

Zonnepanelen besteld, afgehaald en geplaatst. Eerste resultaat is goed te noemen. Met de huidige zon: 4 Ampere opbrengst ca 60 Watt

Over Stroomwinkel.nl

‘Stroomwinkel’ is jouw One-Stop-Shop voor apparatuur, systemen en accessoires voor alle gelijkstroom toepassingen. Wij bieden een zo compleet mogelijk op elkaar afgestemd assortiment voor het genereren, omvormen, laden, opslaan en managen van elektrische energie. Wij zijn al jarenlang wereldwijd de grootste leverancier van VICTRON ENERGY producten en kunnen daardoor het VICTRON ENERGY assortiment tegen scherpe prijzen aanbieden in combinatie met een ervaren hoogwaardige technische ondersteuning. Met andere woorden ‘wij weten echt van de hoed en de rand als het om energie producten gaat!’