Erg fijne service

Duidelijk, verstand van zaken.

Bestelling volgens afspraak geleverd.

Alle kennis is aanwezig.

Er zijn wel verbeteringen mogelijk t.a.v. de service aan particulieren.

Snel en goed geregeld

Al vaker materiaal besteld. Elke keer weer snel en goed geregeld. En goede kennis van zaken.

Zeer goede en snelle service aardig personeel

Telefonisch goed bereikbaar en te woord gestaan. Reparatie snel uitgevoerd. Aardige lui

Geweldig geholpen en goed geadviseerd.

Had vragen over zonnepanelen voor op de camper samen met een medewerker een complete set samengesteld en deze inmiddels geplaatst. Zeer tevreden.

Goed bedrijf … uitstekende service

Vakkundig en hele goede service

Behulpzame klantenservice

Nadat ik een foutief onderdeel besteld had, werd dit zonder veel problemen omgeruild.

Stroomwinkel werkt zoals het voor een klant prettig is en wekt daarmee vertrouwen. Ongehoord in deze tijd! Klantenservice bij Stroomwinkel is geen afdeling maar een manier van werken. Topbedrijf!

Goede snelle garantieservice

Stroomwinkel heeft mijn garantieaanvraag voor een MPPT250/100 twee jaar na aanschaf goed en vlot afgehandeld zonder vragen of discussie. De vijf jarige Victron-garantie is naar mijn ervaring dus 100% betrouwbare garantie. Nu werkt het apparaat weer. Waarvoor dank.

Zoals het hoort, snelle levering en behoorlijk materiaal.

Materiaal werd zondag besteld en dinsdag geleverd.

snel en efficiënt

tevreden met de goede en snelle service

Perfect geholpen met de keuze en de vragen achteraf.

Ruim voldoende

Vlot en snel geholpen, bij het afhalen van accu s en mppt. Ook met vooraf instellen van mppt in eigenwerkplaats. En uitleg aansluiten accu s . 4 x 6 volt accu in serie voor 24 volt.

Fijn.

Super.

Erg goed geholpen

Vriendelijk geholpen en snelle levering.

deskundig en snel geregeld

deskundig en snel geregeld, goede assistentie bij het ophalen.

Super service!

Mijn victron acculader heeft het na 4,5 jaar begeven. Contact opgenomen met stroomwinkel: acculader is geïnspecteerd en onder Victron garantie vervangen door een nieuw exemplaar. Dat schept vertrouwen. Bedankt voor de snelle en uitstekende service.

Perfect werkend Vitron off-grid systeem geleverd oktober 2024

Door alle perikelen rond salderen en onbetrouwbaar energienet hebben wij in samenwerking met verkoper Stroomwinkel al onze wensen besproken. Stroomwinkel heeft een zeer nette offerte gemaakt met prima prijs en hebben op grond daarvan de bestelling gedaan. Zelf alles opgehaald in Bodegraven en alle kabels waren keurig gemerkt en voorzien van juiste afwerking. Stroomwinkel heeft als extra sevice zelfs nog een kast geleverd tegen hele mooie prijs voor installatie Pylontech batterijen en montage Multiplus omvormer waar we heel content mee zijn. Thuis alles geinstalleerd volgens de netjes bijleverde tekeningen en alle instellingen waren al door Stroomwinkel ingevoerd. Samen met medewerkers Stroonwinkel hebben we de installatie opgestart en inbedrijf genomen. Het fijne van stroomwinkel is dat ze een webshop zijn met perfecte technische ondersteuning. Na installatie heeft stroomwinkel zonder kosten nog een hub opgestuurd. Na maand hebben we nog een 3de accu besteld ivm capacteit en ook daar heeft stroomwinkel ons prima bij geholpen en tegen top prijs geleverd ook al leveren ze geen pylontech meer. We zijn nu paar maanden verder en leven nu bijna geheel op de batterijen set , zelfs met het laden van onze hybride auto.

Goede fijne hulp en ondersteuning

Zie hierboven

Deskundige advies

Deskundig advies

Vlot en betrouwbaar

Snel, goed product

Kabel laten maken op maat Ziet er goed uit en service was snel. Niet echt goedkoop, dat niet.

Goed telefonisch geholpen met aanpassingen aan mijn omvormer

geweldige service

Stroomwinkel levert goede service en mooie producten. Service en persoonlijke aandacht is voor veel 'web winkels niet vanzelfsprekend. Voor jullie lijkt dat de eerste prioriteit. Als ik 1 minder punt kan aanhalen is de tijd van telefonische bereikbaarheid, echter denk ik dat dit de service op een ander vlak ten goede komt.

Lemsteraak 6

2411NC Bodegraven

0172820015

Over Stroomwinkel.nl

‘Stroomwinkel’ is jouw One-Stop-Shop voor apparatuur, systemen en accessoires voor alle gelijkstroom toepassingen. Wij bieden een zo compleet mogelijk op elkaar afgestemd assortiment voor het genereren, omvormen, laden, opslaan en managen van elektrische energie. Wij zijn al jarenlang wereldwijd de grootste leverancier van VICTRON ENERGY producten en kunnen daardoor het VICTRON ENERGY assortiment tegen scherpe prijzen aanbieden in combinatie met een ervaren hoogwaardige technische ondersteuning. Met andere woorden ‘wij weten echt van de hoed en de rand als het om energie producten gaat!’