Goede telefonische klantvriendelijke behandeling.

Zeer goed maar wel raar dat er dan uiteindelijk nog behandelingskosten bij komen op de factuur.

Goed advies

In alle rust werd alles uitgelegd.

Meestal de goedkoopste online.

Prima, nette afhandeling

Iets verkeerd besteld, retour gestuurd en geld teruggeboekt. Zonder poeha, gewoon zoals je van een webshop mag verwachten.

Offerte doorsturen voor korting is goed gezien

Top.

Goed advies, snelle reactie, snelle levering.

Goed bedrijf. Fijn om mee te werken.

Goed advies en snelle levering

Idem

Jarenlang problemen gehad met de omvormer op de camping. Pas recent kwam ik op het idee om te googlen naar een reparatiebedrijf. Bleek ook nog eens in mijn gemeente te zijn. Ik meldde me bij jullie en toen bleek dat er nog garantie was. Jullie hebben me perfect geholpen. Had ik veel eerder moeten doen. Zeer deskundige en gemotiveerde technische medewerker!!!

Prima kwaliteit

Het bestelde materiaal werd snel geleverd. En was van prima kwaliteit.

Goede service en uitstekende uitleg

Top service en snel geregeld!

Mijn defecte laadregelaar via deze verkoper terug kunnen sturen voor garantie. Binnen een week had ik de nieuwe laadregelaar in huis. Goede service !

Erg fijn contact en snelle afwerking

Goed en fijn contact

Correct

Correcte en snelle levering!

Top hulp bij slordige aflevering

De producten zijn gewoon van goede kwaliteit. Maar dat kan je ook ergens anders kopen, alhoewel stroomwinkel.nl wel de goedkoopste was. Pas als het mis gaat met de aflevering, dan merk je of de service klopt. En we waren erg tevreden met hoe de zaken werden afgehandeld. Door het snelle handelen hadden we toch op tijd een zonnepaneel voor het kamperen.

Geweldige service.

Ga je op vakantie met de camper stoppen he hh accu's er mee. Stonden op dat moment in gouda. Bodegaven was dicht bij dus ff langs de stroomwinkel zonder afspraak. Gelukkig was er iemand die ons kon helpen. Met passen en meten de juiste accu's gevonden en er in gezet. Wij gelukkig op weg met nieuwe hh accu's

Professionele elektra winkel

Goede spullen, snel geleverd en goede service. Top winkel

Goede service!!!

Er wordt rekening gehouden met de problemen en oplossing van klanten.

Prima ervaring ter zake kundig personeel.

Heb in het verleden ook relatief veel met Victron gewerkt en dit is prima bevallen. Alleen jammer dat men niet meer zo de winkel kan bezoeken om eventueel spullen te halen. Wat ook vreemd is als men een afspraak heeft gemaakt om spullen te halen in Bodegraven wordt er €12,50 in rekening gebracht. Laat men het thuis bezorgen betaald men € 4,50 verzendkosten???????

Snelle levering, duidelijke omschrijving

Super goed geholpen

Bij de aanschaf van ons off gridd stroom systeem zijn wij erg goed geholpen in de showroom en via de mail waar alles vlot en supersnel geregeld is. Een echte aanrader

prima in orde

makkelselijk bestellen, nette prijs, goed product, snel geleverd wat wil een mens nog meer

super

een aanrader

Omvormer ging na 4,5 jaar defect. Kreeg snel een nieuwe met 6 jaar garantie.

Victron zonneregelaar die nagekeken is. Goede communicatie en goed advies gekregen.. echt een top winkel

Lemsteraak 6

2411NC Bodegraven

0172820015

Over Stroomwinkel.nl

‘Stroomwinkel’ is jouw One-Stop-Shop voor apparatuur, systemen en accessoires voor alle gelijkstroom toepassingen. Wij bieden een zo compleet mogelijk op elkaar afgestemd assortiment voor het genereren, omvormen, laden, opslaan en managen van elektrische energie. Wij zijn al jarenlang wereldwijd de grootste leverancier van VICTRON ENERGY producten en kunnen daardoor het VICTRON ENERGY assortiment tegen scherpe prijzen aanbieden in combinatie met een ervaren hoogwaardige technische ondersteuning. Met andere woorden ‘wij weten echt van de hoed en de rand als het om energie producten gaat!’