Snelle opvolging ook bij vragen na verkoop

Snel verder geholpen tijdens verkoop alsook bij vragen na verkoop snel verder geholpen.

Defecte omvormer. Direct gecontroleerd en nieuwe geleverd

Garantie 5 jaar.

Hele goede service

Ik had wat bijzonders nodig voor een Victron component, kreeg snel antwoord en het is snel verzonden. Een aanrader, p.s. ik had eerst een andere Victron dealer benaderd maar die stuurde me door naar Victron

Goed advies en uitstekende service.

Afspraak gemaakt voor een advies gesprek, alles wat ik nodig had was op voorraad. Het was rustig, gelijk door naar de technische dienst om alles in te stellen zodat ik het alleen nog maar hoefde te monteren en als klap op de vuurpijl nog een ijsje tijdens het wachten. Top service.

Prima hulp en service

Erg blij met alle hulp die we gekregen hebben bij het oplossen van ons probleem. Heel hartelijk dank!

Prima assortiment op voorraad

Alles snel gevonden voor aanleg massaschakelaar in mijn camper. Goede kwaliteit voor een redelijke prijs. Snelle verzending dus alles prima!

Altijd goede service bij Stroomwinkel

Soms op korte termijn iets nodig. Met aanvinken “afhalen” beschik je de volgende dag altijd over de benodigde spullen (mits voorradig uiteraard).

Deskundige hulp en degelijke levering

Liep even tegen een techniache onzekerheid aan. Daarop contact opgenomen en uitstekend door een deskundige geholpen die even de tijd nam zich in mijn systeem en vraag te verdiepen. Bij stroomwinkel koop je topprodukten en kun je rekenen op prima ondersteuning. Laat het product iets duurder zijn (als dat al zo is), je kunt op uitstekende ondersteuning rekenen!

Mooi bedrijf met zeer goed personeel op alle niveaus, vakkundig en zeer klantgericht. Met goede proc

Uitererst tevreden over de after sales / garantie.

goede service

goederen afhalen is omslachtig

Fijn bedrijf

Fijn bedrijf,ze zijn wel erg druk voor als je een vraag hebt

Vlot en simpel

Duidelijk website met een groot assortiment. Bestelling plaatsen ging snel net zoals de levering.

Goede service, heldere communicatie

Leverancier van Victron, uitstekende producten. Verder goed contact gehad met Stroomwinkel, ze nemen de tijd voor je. Bieden goede service en heldere communicatie.

Van begin tot eind super advies uitleg en geholpen

Voor mijn toekomstige project zeker weer naar hun

Zelfs al was de router niet op voorraad, toch nog snel geleverd. Een beetje meer uitleg over hoe hij met de dongle moet geïnstalleerd worden in functie van mijn (door jullie gekende)installatie, kon er misschien wel bijgegeven worden. Dat mis ik wel.

Bedrijf met kennis van wat ze verkopen, tegen goede prijzen

Stroomwinkel verkoopt niet alleen, ze adviseren ook, op basis van hun kennis en kunde. Niet bepaald een dozenschuiver. Het assortiment en de prijzen zijn prima te noemen. En al zouden ze iets duurder zijn dan krijg je ook iets meer; het meedenken en adviseren. Kleine tip voor Stroomwinkel: mail wordt soms laat, of helemaal niet beantwoord dus dar valt nog winst te behalen.

Vlotte verzending

Bestelling van mijn 2 accu's Verliep zeer vlot. En eigenlijk zonder er iets op aan Te kunnen merken. Stond gewoon binnen 2 dagen Op de stoep. Product was ook niets op aan te Merken. Stevig verpakt op een pallet.

Fantastisch bedrijf

Service is fantastisch en bestelling is correct geleverd. Advisering is top.

Contact genomen met de zaak over de bestelling en kreeg vrij snel een antwoord. Bij een extra vraag over een bijbestelling werd dit meteen in orde gebracht en alsnog mee verzonden. Ik kan deze zaak alleen maar aanbevelen!

Goed spul, snelle levering, uitstekende documentatie en garantie.

Al meer dan 10 jaar koop ik mijn zonne-energie materialen in bij Stroomwinkel/ victron. Nog nooit teleurgesteld. Diverse boten, woonwagen, campers, alles met victronblauw ingericht. Het werkt allemaal nog uitstekend.

Klantvriendelijker kan het eigenlijk niet!!!

Ik werd op een bepaalde manier geholpen wat ik eigenlijk wel gehoopt, maar niet verwacht had. Mijn compliment.

prima levering

grote keuze, soepel bestellen

Teleurstellend

Mijn MPPT gaf op mijn app geen beeld meer. Na contact met Stroomwinkel zeiden zij deze op te sturen. Helaas werken dan de panelen niet meer. Dus maar een nieuwe MPPT gekocht. Stroomwinkel kon niets vinden en hebben deze dan weer terug gestuurd. Nu heb ik dus 2 MPPT’s Zij hadden dus de tweede kunnen crediteren na terug sturen, maar dat deden ze niet

Hanteren een richtings verkeer

Slechte service geen aanrader. Mag de naam winkel zeker niet voeren. Een keer stroomwinkel, nooit meer stroomwinkel.

Lemsteraak 6

2411NC Bodegraven

0172820015

Over Stroomwinkel.nl

‘Stroomwinkel’ is jouw One-Stop-Shop voor apparatuur, systemen en accessoires voor alle gelijkstroom toepassingen. Wij bieden een zo compleet mogelijk op elkaar afgestemd assortiment voor het genereren, omvormen, laden, opslaan en managen van elektrische energie. Wij zijn al jarenlang wereldwijd de grootste leverancier van VICTRON ENERGY producten en kunnen daardoor het VICTRON ENERGY assortiment tegen scherpe prijzen aanbieden in combinatie met een ervaren hoogwaardige technische ondersteuning. Met andere woorden ‘wij weten echt van de hoed en de rand als het om energie producten gaat!’