Goed geregeld allemaal onze wensen werden gehoord en verwerkt. De garantievis perfect.

Professionele behandeling en snelle levering

Verkoop van topkwaliteit producten aan een correcte prijs. Een reactieve verkoopdienst. Snelle levering. Een echte aanrader.

Goed advies en degelijk materiaal

Als je advies vraagt krijg je een goed advies en uitleg.

Zeer ontevreden over afhalen

Ik heb in het verleden al voor 15000 euro aan goederen gekocht hier, nu heb ik een accukabeltje nodig wat ik wil afhalen in Bodegraven en daar moet ik dan 12,50 voor betalen. Bezorgen door DHL is goedkoper, dus dat betekent wanneer ik het zou afhalen in Bodegraven ik daar 12,50 voor moet betalen!!! Het scheelt dit bedrijf dus inpakmateriaal, en omdat het hun dus niets kost qua inpakken e.d. moet ik er de hoofdprijs voor betalen. Te gek voor woorden dit!!! Ik zit er over te denken om mijn spullen maar ergens anders te gaan kopen.

Geweldige , praktisch ingestelde service

Mijn GX touch deed het niet meer. Na aanmelding via de site afspraak gemaakt om deze na te laten kijken. Werd gelijk gedaan, scherm was defect en gelijk een nieuwe , in de garantie gekregen

Goed advies en direkte levering

Concreet en duidelijk

Perfect advies en erg klantvriendelijk

We konden direct langskomen voor advies. Goed geholpen en direct spullen mee naar huis kunnen nemen. Top ervaring!

Fijn geholpen en gerustgesteld met (de voor mij) complexe elektra

Het contact was dusver snel en compleet, met ook genoeg mogelijkheid om dingen af te stellen of in meer detail uitleg over te krijgen. Ik moet nog wel de componenten koppelen, maar het is een geruststellend idee dat je contact kan zoeken mocht je er niet uitkomen.

Van bestelling tot levering wederom uitstekend geregeld.

Top ervaring - prima advies en snelle levering!

Voor ons strandhuisje wilde ik een omvormer naar 220v. Ben geen elektrotechnicus maar met het advies, de uitleg, aanwijzingen en snelle levering van prima spullen van Stroomwinkel.nl heb ik deze klus zelf geklaard. Blij mee!

Kwaliteit en support is goed

Goed advies en goede hulp en uitleg

nette vlotte goed bereikbare winkel

kapotte omvormer aangeboden ter reparatie, bleek niet meer te repareren, vakkunding en duidelijk is een nieuwe aangeboden voor een schappelijke prijs.

Duidelijke website, kwalitatief goede producten

Prettig en snel geleverd

Snel en vakkundig

Ik ontving het advies op mijn vraag snel, het was duidelijk en vakkundig.

Perfecte service

Dat victron Uitstekende kwaliteit materiaal heeft is bekend in de wereld. Ik heb het al meer dan 10 jaar in mijn boten, camper en woonwagen. En als er als iets kapot gaat, in mijn geval door eigen domheid, valt het toch nog onder garantie.

Snel, vakkundig en vriendelijk

Probleem met mijn Multiplus zeer snel en goed verholpen. Vriendelijk en vakkundig personeel.

helemaal 100%!!

Zeer positief!!

Goed en snel geholpen

Mijn victron multiplus weigerde dienst. Ik kon langs komen en werd ter plekke kundig en goed geholpen en kon na een half uur weer met een goed werkend apparaat naar huis. Omdat het binnen de garantie periode was, zonder een rekening te betalen.

Eritant

Een goed product , maar niet publiek vriendelijk.

Goede service en advies.

Perfect advies

Met veel vakkennis werden uitstekende adviezen gegeven er er wordt goed meegedacht. Breed assortiment waarmee de beste oplossingen binnen handbereik liggen.

In een woord perfect

Contact, levering , helpdesk product perfect en snel

Goede en snelle service!

Ik ben goed en snel geholpen ook na de aankoop!

Snelle levering goed advies

als je om advies vraagt krijg je een goed en duidelijk advies.

Superservice

Duidelijke offerte, het hele inbouw schema duidelijk meegeleverd. Vriendelijke deskundige medewerkers

Lemsteraak 6

2411NC Bodegraven

0172820015

Over Stroomwinkel.nl

‘Stroomwinkel’ is jouw One-Stop-Shop voor apparatuur, systemen en accessoires voor alle gelijkstroom toepassingen. Wij bieden een zo compleet mogelijk op elkaar afgestemd assortiment voor het genereren, omvormen, laden, opslaan en managen van elektrische energie. Wij zijn al jarenlang wereldwijd de grootste leverancier van VICTRON ENERGY producten en kunnen daardoor het VICTRON ENERGY assortiment tegen scherpe prijzen aanbieden in combinatie met een ervaren hoogwaardige technische ondersteuning. Met andere woorden ‘wij weten echt van de hoed en de rand als het om energie producten gaat!’