Laden reviews...
81 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten waarderen de betrouwbare service en snelle hulp. Het team geeft deskundig advies en passende voorstellen. Leveringen verlopen vlot en de producten voldoen aan de verwachtingen, wat zorgt voor hoge tevredenheid over meerdere bestellingen. Over het algemeen is de ervaring positief met duidelijke meerwaarde.
Denkt goed mee in wat je nodig hebt en geeft uitgebreide informatie. Ook website is super duidelijk dus "top" voor Top systems.
10 August 2026
Hans
Alphen aan den Rijn
Ik hoef maar een berichtje te sturen of het word geregeld. Goeie prijsafspraken en komt na wat er gevraagd/gezegd word.
20 July 2026
Mitch
Alphen a/d Rijn
Inmiddels al vele jaren klant en er wordt altijd alle aandacht besteed aan mijn problemen of vragen, dankjewel hiervoor, mvg Pieter Christiaens
16 July 2026
Pieter
Melderslo
Regeld altijd alles voor me en snel Ga zo door Arnold mijn tegenwoordiger
14 July 2026
Michel
Hoogezand
Ben onderweg van Kalmar naar Stockholm (Zweden) Nog niet aan de walstroom hoeven pluggen mbv 4 zonnepanelen. En/of Dynamo. Dan moet de windturbine D400 nog opgebouwd worden. Ik krijg hem elke dag op 98% !
13 July 2026
Wiet
Blaricum
10 July 2026
Bart.
Venlo
Tot zover korte lijnen en snelle offertes. Nu 4 setjes 64kWh opslag besteld die we gaan plaatsen.
10 July 2026
Henk
weerselo
netjes meegedacht naar goede oplossingen. vlot gereageerd. dus gewoon een goede ervaring
9 July 2026
Erik
hoorn
goede service en mee denken
7 July 2026
Peter
Leidschendam
Rma ingediend voor een color display, Maar het heeft meer dan een maand geduurd voor alles rond was. Gelukkig had ik nog een reserve display zodat het systeem kon blijven werken. Het is misschien ook mijn eigen schuld, ik heb er ook niet achter gevraagd omdat ik toch verder kon. Voor de rest top.
Mathy
houthalen
Klant vriendelijk, veel kennis, goede garantie afhandeling, snel.
Nick
Melderslo
We hebben een defecte unit en deze is gelijk omgeruild
Cor
Bonke
Leveren volgens afspraak
Rene
Hoogeloon
Good supplier. If you have any questions, their sales assistants are ready to support you.
2 July 2026
Nataliia
Rotterdam
Top producten!
15 June 2026
Boris
Berkel en Rodenrijs
ik werk al ruim 15 jaar met producten van topsystems altijd goede service en goede kwaliteit producten en als je technisch advies nodig hebt kan je altijd op ze rekenen
15 June 2026
Coen
Loosdrecht
Na een introductie vorig jaar in Reeuwijk een goed gevoel over gehouden aan Top systems. In de tussen tijd wat beurzen af en zelf wat andere wegen bekeken. En bij Solar Solutions beurs weer een goed gesprek met iemand van verkoop. Belletje met Frank en even op bezoek geweest in bodegraven en kort even wat mogelijkheden besproken. En klant geworden en gelijk 2 sets besteld als 1e test om te kijken wat er allemaal voor komt kijken en hoeveel uur er in gaat zitten. om een verdien model van te maken. Nog wel wat vragen maar die zijn niet heel ingewikkeld en daar komen we zeker uit.
12 June 2026
Cock
Weteringbrug
Iedereen denkt mee en proberen altijd met je mee te denken. als installateur wordt je geholpen met vraaghstukken en en de produkten zijn top.
12 June 2026
George
Oijen
Zoals verwacht
10 June 2026
Joop
Terborg
Er wordt adequaat gereageerd op verzoeken en vragen per WhatsApp en Mail. Duidelijke werktekeningen ontvangen en als je er niet uit bent hebben zeven goed werkend SupportTeam die je vakkundig te woord staat.
9 June 2026
Wiet
Blaricum
Good.
8 June 2026
Lenka
Vamberk
Ik ben net begonnen met leveren en monteren van Victron ESS batterij oplossingen. Tot nu toe bied Top Systems mij mogelijkheden, advies en een mooi compleet assortiment.
4 June 2026
Harold
Beetsterzwaag
Ik werk al jaren naar tevredenheid met jullie en jullie denken ook altijd mee met onze soms uiteenlopende vraagstukken. Ga zo voort.
19 May 2026
Loek
Hazerswoude-Rijndijk
Ik werd gelijk teruggebeld en geholpen met het instellen van een ouder type laadstroom - regelaar op Lifepo4. Gratis service!
19 May 2026
Jan
Cheissoux
de mensen die er werken zijn kundig klantvriendelijk en staan je altijd te woord. Goede helpdesk en de producten zijn top
11 May 2026
George
Oijen
TOP Systems is opgericht in 1984 en adviseert klanten over gelijkstroom energie systemen in voer- en vaartuigen, van sloep tot superjacht en van bedrijfswagen tot promotie trailer. De technologische ontwikkelingen zorgen er ook voor dat we opgewekte zonne-energie kunnen opslaan, van 1 tot 100Kwp. TOP Systems BV, een adviserende groothandel die in 1984 is opgericht!
TOP Systems is al jarenlang dé Victron leverancier voor de zakelijke markt. We zijn een 30 jaar jonge organisatie waarop u kunt terugvallen. Klanttevredenheid vinden wij enorm belangrijk.
Lemsteraak 6
2411NC Bodegraven