Deskundig advies, goede service

Super leveringen en hulp bij problemen

Echter 1 minpunt wel te begrijpen, is het rekenen van kosten bij ophalen. Ben je iets vergeten en is de lopende bestelling al weg dan weer transport of ophaal kosten. Is de lopende bestelling nog niet weg dan zijn zij weer erg hulpzaam dit te combineren. Eigenlijk zou het 4,5 ster moeten zijn.

Snelle levering en goed advies!

Fijne organisatie, krijg snel de juiste mensen aam de lijn voor advies. Hele snelle levering.

Geen negatieve ervaringen gehad oid

Bijzonder goed bedrijf

Een bedrijf in de huidige tijd ( modern jasje) met de kenmerken van een generatie terug erg bijzonder in deze tijd maar laat dan ook zien dat succes hierdoor behaald wordt Iets waar menig bedrijf nog iets van kan leren Ik ben trots op dit soort bedrijven zij hebben het begrepen en dat steek ik niet onder stoelen of banken Zeker zal er altijd iets te vinden zijn voor verbetering maar dat is de uitdaging van het ondernemerschap

Goede QoS

Op korte termijn vitale onderdelen nodig. Uitstekende servicedesk, zelfs laat op laatste werkdag van de week. Opdracht verwerking ingeregeld en levering zo snel als nog mogelijk was. En dat ook nog met beste QoS voor betreffende onderdelen.

Na dat het met de facturen is op gelost top bedrijf

Hoop nog lang samen te werken met deze firma. Ik zou graag eens met een vertegenwoordiger van het bedrijf spreken. producten zijn en advies zijn zeer goed. Een min punt vindt ik dat alle verzendingen ook betaald moeten worden. Als je op een dag 5 orders zet moet je 5x 12.95 betalen. Ik vindt eigenlijk dat zoiets eraf moet, als wij daar blijven bestellen

Veel kennis en enthousiasme.

Doordat ze al jaren bezig zijn hebben ze veel installaties geleverd. En daardoor veel ervaring.

goed geholpen en snelle service

fijn bedrijf met goede service

super service

compleet, correct, snelle levering.

Snelle afspraak kunnen maken Deskundig personeel Oplossing snel gevonden

Graag hadden wij als bedrijf zijnde eens persoonlijk contact. Meerdere malen een bericht geschreven, maar nog nooit een antwoord gehad. Levering is voor de rest in orde en niets om op aan te merken.

Zeer coulant, snelle accurate service

Je bestelt altijd wel eens per ongeluk het verkeerde product Omruilen is dan geen enkel probleem. Het juiste product ligt klaar, het verkeerde product wordt gecrediteerd zonder extra administratie kosten of ander gedoe

Bedrijf met kennis van zaken.

Goede service en duidelijk over product en toepassing.

Fantastisch geholpen

Na aanvraag offerte en een keurig belletje met vragen, de spullen snel geleverd gekregen. Komen zeker terug

goed en snel geleverd

goede service snel reageren op vragen

Snel en professioneel

Snel en professioneel

Veel kennis en ervaring. En denken goed mee.

Doordat ze heel succesvol zijn niet altijd meteen te bereiken aan de telefoon. Maar evengoed via de mail altijd snel antwoord op de vragen.

Altijd goede service

Prima, heb er al enkele tientallen orders geplaatst. Altijd prima.

Staan altijd voor u klaar

Snelle RMA procedure. Na zelf even meegekeken te hebben, een eenduidige conclusie, vervangen en opsturen voor garantie. Binnen twee dagen nieuwe in huis, zelf vervangen en defect apparaat terug in originele doos teruggestuurd.

Tot nu toe top (systems)

Het door mij aangeschafte systeem moet nog in werking maar tot zover fijn materiaal, duidelijke technische tekening en contact verloopt uitstekend.

Zeer efficiënte en snelle levering, zeer goed contact met het bedrijf en oplossing van eventuele mondelinge problemen. Ik raad het ten zeerste aan.

Goed service

Problemen met 12V in camper, afspraak gemaakt en op de kosten gewezen vooraf. Dus je weet waar je aan toe bent. Daar gekomen bakje koffie gehad en vriendelijk geholpen en snel opgelost de instellingen waren gereset in de BMV waardoor relais niet in kwam. Alles weer netjes ingevoerd en accu Polen netjes vast gezet na check monteur. Moest een zacht prijsje afrekenen en weer met een glimlach opweg

Betrokken en veel kennis om tot een goed advies te komen

Heb een hybride off-grid systeem gekocht dit in een paar stappen gedaan on onze thuis situatie goed in kaart te brengen. contact was goed , goed advies, en hebben ook het geduld om ook als het iets langer duurt goed te blijven reageren en advies te geven. uiteindelijk gaat het voor een privé situatie toch om veel geld.

Lemsteraak 6

2411NC Bodegraven

0172820015

Over Top.systems

TOP Systems is opgericht in 1984 en adviseert klanten over gelijkstroom energie systemen in voer- en vaartuigen, van sloep tot superjacht en van bedrijfswagen tot promotie trailer. De technologische ontwikkelingen zorgen er ook voor dat we opgewekte zonne-energie kunnen opslaan, van 1 tot 100Kwp. TOP Systems BV, een adviserende groothandel die in 1984 is opgericht! TOP Systems is al jarenlang dé Victron leverancier voor de zakelijke markt. We zijn een 30 jaar jonge organisatie waarop u kunt terugvallen. Klanttevredenheid vinden wij enorm belangrijk.