Snel besteld en binnen 1 dag bezorgd

Voor 15.00 besteld , keuring binnen 1 dag geleverd voor een nette prijs

Volgens afspraak Snel Goeie prijzen

Prettig contact, correcte en snelle levering !

Heel fijn

Meedenkend, service gericht en flexibel

Men staat klaar voor de klanten, denken mee en gaan voor de oplossing. Flexibel gericht. Snelle leveringen.

It was excellent job!

Norman helped us a lot with 10kW floating solar power plant installation in Oostende port. I defenetly will work only with Norman in the future!

Oke

Deskundig, volledig, snel en scherp geprijst

Wij werken graag met Top.systems omdat: - Brede inzichtelijke collectie - Veel voorraad, snelle levertijden - Competitieve prijs - Eenvoudig bereikbaar voor vragen en deskundig advies

Snelle en goede service

Snelle en goede betrouwbare service.

Goede service. Snelle verzending en technisch medewerkers die krachtig en vakkundig meedenken over de systeemkeuze!

Levering volgens afspraak

Uitstekende kwaliteit en service

Snelle correcte levering

Zoals al eerder zijn wij tevreden over de snelle en helemaal complete levering van de bestelde goederen. Wij zullen in de komende tijd steeds meer bezig zijn in de installatie en onderhoud van jachtwalstroom installaties. Voor ons is dit bedrijf prettig om mee samen te werken. Jachthaven Nijesyl

Goede service en snelle levering

De onderdelen waren snel bezorgd. Ze hebben zeer goede technische kennis van de producten.

Top, benodigde producten zijn zeer snel geleverd met een vooraf perfecte afstemming

De benodigde producten waren op voorraad en na het afhandelen van een paar formaliteiten zijn de producten dezelfde dag nog verstuurd aan ons. Perfect geregeld.

Goed bedrijf

Kundig, denken mee.

Norman was great!

I met Norman at the conference - Europort. He helps a lot with our upcoming projects and I am willing to work with him in the future.

prima advies, prima levering

Helder, duidelijk en goede ondersteuning

Er wordt altijd mee gedacht en gekeken naar oplossingen. Erg Positief

Ervaren als een fijn bedrijf met een snelle service en goed advies.

Ervaren als een fijn bedrijf met een snelle service en goed advies.

Altijd goede service

Zeer correct bedrijf en wordt altijd op de hoogte gesteld en zeer correct op service en advies.

Excellent

The actions were quick and peaple very polite and friendly.

Kennis in hoge mate aanwezig, nakomen van afspraken en follow-up onvoldoende.

Voor het inrichten van een eerste servicetruck me laten adviseren. Tijdens dit gesprek uiteengezet wat de wensen waren en zeer tevreden het pand verlaten. Hierna 2x moeten vragen om een offerte. Toezeggingen hierop werden niet nagekomen. Nog een keer contact op moeten nemen aleer een offerte werd afgegeven. In deze offerte ontbraken items en er werd ook iets anders aangeboden dan gevraagd. Uiteindelijk na een "last-call" werd alles goed geregeld en werd 24-11 een pro-forma opgemaakt welke ik direct betaald heb. Dezelfde dag ook meteen een orderbevestiging ontvangen. 1 dag later 25-11 nog een mail gestuurd omdat er 1 aanpassing doorgevoerd/bijgeleverd moest worden. Daar is niet meer op gereageerd........ Werkload te hoog? Andere reden? Ik weet het niet....... Ik heb aan deze transactie niet het gevoel overgehouden dat ik er toe deed of belangrijk genoeg was. Victron heeft 1 echte concurrent, ik heb besloten om voor een 2e inrichting daar eens te informeren.

goed geholpen

vriendelijk geholpen door deskundig personeel. er wordt naar je geluisterd en meegedacht. prima!

Top expertise

werknemers zijn behulpzaam en hebben veel vakkennis, telefoon is goed bereikbaar, leveringen zijn vlot.

Zeer geslaagd

Deskundig en zeer prettige informatie via de telefoon met korte wachttijden! Snelle levering, complimenten.

Lemsteraak 6

2411NC Bodegraven

0172820015

Over Top.systems

TOP Systems is opgericht in 1984 en adviseert klanten over gelijkstroom energie systemen in voer- en vaartuigen, van sloep tot superjacht en van bedrijfswagen tot promotie trailer. De technologische ontwikkelingen zorgen er ook voor dat we opgewekte zonne-energie kunnen opslaan, van 1 tot 100Kwp. TOP Systems BV, een adviserende groothandel die in 1984 is opgericht! TOP Systems is al jarenlang dé Victron leverancier voor de zakelijke markt. We zijn een 30 jaar jonge organisatie waarop u kunt terugvallen. Klanttevredenheid vinden wij enorm belangrijk.