Snelle service goede advies goed materiaal

Goede en complete service

Zeer goede ondersteuning vanuit afdeling verkoop en complete en uitgebreide aanbieding.

Na enige misverstand over betaling en levering toch alles goedgekomen

Niet exact het goede apparat gekregen maar wel een type met wat meer mogelijkheden. Voor dezelfde prijs

Ontzettend tevreden

Ik heb een compleet systeem gekocht. Bmv, phoenix lader, agrofet en verdeelpunten en kabels ik ben uitmuntend geholpen ook toen er onduidelijkheden waren.

Top service!

Per mail offerte en uitleg gevraagd en superiors geholpen om dan ook tot aankoop over te gaan. Installatie zelf gedaan met schema dat ze voor me opmaakten en tot nog toe werkt alles zoals het hoort!

prima advies en technische support

Komen afspraken niet na, bellen niet terug, doen moeilijk over een bestelling

Ik heb hier een bestelling geplaatst voor een omvormer bekabeling accu beveiliging etc via de website besteld en betaald via iDeal Vervolgens werd ik opgebeld met de boodschap dat ze eigenlijk Niet wilde dat ik uperhoud iets bestelde ?!?! Dit heb ik echt nog nooit mee gemaakt, Vervolgens heb ik meerdere keren terug moeten bellen of mijn bestelling dan uperhoud wel geleverd ging worden, De persoon die hier over ging was elke keer in vergadering en ging mij terug bellen maar deze belden steeds niet terug (en ondertussen stond mijn bestelling gewoon in hold en niemand weet waarom) Vervolgens na Meerdere keren bellen in meerdere dagen dat de telefoniste zelf er ook moe van werd! dat de desbetreffende Persoon mij niet terug belde, Heeft zij op Gegeven moment geregeld dat de order gewoon verstuurd ging worden, (Ze heeft de order gewoon van hold gehaald zonder te overleggen) toen kwam vervolgens binnen 5 minuten de track en tracé code en de dag erna was mijn pakketje binnen, ernstig rare situatie. Naar gevoel bij de bestelling.

Top service en plan helemaal op maat voor een scherpe prijs

Kan Stroomwinkel/top systems zeker aanraden. Op basis van een schets en overzicht van mijn Camper plannen een plan op maat gekregen met alle benodigdheden voor het electrische systeem voor een hele scherpe prijs. Persoonlijke service en snelle reactie bij vragen.

Excellent

Fast quote, confirmation and delivery

Top bedrijf.

Zeer goed advies. Alles volgens afspraak. Snelle levering.

Professioneel geholpen

Super geholpen bij het samenstellen van de elektrische installatie voor mn zelfbouwcamper

Uitstekend en volgens afspraak

Leveringen volgens afspraak.

Professionele indruk!

Prima eerste kennismaking, daarna goed advies, inhoudelijk meedenken en goede begeleiding maken dat we zeer tevreden zijn. Dank daarvoor!

Mee denken en adviseren

Als je belt en om hulp vraagt, dan krijg je ook een passend antwoord en hulp

Uitstekend contact, advies en ondersteuning. Snelle levering

Wij hadden advies nodig ivm plaatsing van demo opstelling in ons te bouwen Experience Center. Heel goed geadviseerd en geholpen met het opzetten van een werkbare opstelling, dank.

Goede service, snelle reactie

Goede service, snelle reactie

Geweldige service, Top Systems denkt in oplossingen

Geweldige service, er wordt met klant meegedacht over een oplossing. Hebben mij wederom weer fantastisch geholpen. De electronica in ons schip is weer iets moderner en veiliger geworden. TOP, dank jullie wel.

Top firma

Professionele uitstraling

super service

altijd iemand die mij kan helpen voor een oplossing en/of het verhelpen van een storing.

Gewoonweg uitstekend

Zeer behulpzaam en voor elke vraag hebben zij een antwoord. Leuk hoe ze meedenken naar oplossingen. Ook zeer snel, transparant en correct in offertes en verkoop. Een aanrader voor iedereen.

Klantgericht met taillor Made solution

Prima advies en ondersteuning van Johan. Ook snelle levering.

Goed en een snelle dienstverlening

Duidelijke en goede antwoorden op al mijn vragen, over het product en de afhandeling van de bestelling.

Zeer correcte afhandeling van mijn bestelling, ook voor technische vragen het juiste adres.en

Ben zeer goed te woord gestaan, ook op het gebied van technische vragen is er veel mogelijk, hier voor mijn dank.

Snelle en perfecte service

Gebeld en uitstekend geholpen snelle levering perfecte service

Lemsteraak 6

2411NC Bodegraven

0172820015

Over Top.systems

TOP Systems is opgericht in 1984 en adviseert klanten over gelijkstroom energie systemen in voer- en vaartuigen, van sloep tot superjacht en van bedrijfswagen tot promotie trailer. De technologische ontwikkelingen zorgen er ook voor dat we opgewekte zonne-energie kunnen opslaan, van 1 tot 100Kwp. TOP Systems BV, een adviserende groothandel die in 1984 is opgericht! TOP Systems is al jarenlang dé Victron leverancier voor de zakelijke markt. We zijn een 30 jaar jonge organisatie waarop u kunt terugvallen. Klanttevredenheid vinden wij enorm belangrijk.