Gewoonweg uitstekend

Zeer behulpzaam en voor elke vraag hebben zij een antwoord. Leuk hoe ze meedenken naar oplossingen. Ook zeer snel, transparant en correct in offertes en verkoop. Een aanrader voor iedereen.

Klantgericht met taillor Made solution

Prima advies en ondersteuning van Johan. Ook snelle levering.

Goed en een snelle dienstverlening

Duidelijke en goede antwoorden op al mijn vragen, over het product en de afhandeling van de bestelling.

Zeer correcte afhandeling van mijn bestelling, ook voor technische vragen het juiste adres.en

Ben zeer goed te woord gestaan, ook op het gebied van technische vragen is er veel mogelijk, hier voor mijn dank.

Snelle en perfecte service

Gebeld en uitstekend geholpen snelle levering perfecte service

Juiste advies

Bij Top Systems krijg ik altijd het juiste advies en wanneer er vragen zijn wordt dit altijd netjes beantwoord en duidelijk uitgelegd.

Super advies en snelle levering

Zeer positieve ervaring met TOP Systems.

Wat een klantvriendelijk bedrijf met goede prijsstelling !

Even gebeld voor advies en een vriendelijke man aan de lijn gehad ( Johan ), doordat ze veel verkopen weten ze direct mij te voorzien van de juiste antwoorden. Ook na de aanschaf gebeld en wederom een goed en snel advies, nu van Frank ! Ga zo door.

Heel tevreden over de duidelijke uitleg en hulp bij ons ‘off grid’ systeem

De medewerker is goed onderlegd en gaf duidelijke uitleg wat de mogelijkheden zijn. Blij verrast met de manier van zakendoen. Komen afspraken na en men doet er alles aan om mij van een goed passend systeem te voorzien. Verfrissend!

Goede, snelle service

Fijn bedrijf, goede kwaliteit, snelle service

Top systems is het bedrijf bij uitstek, voor kwaliteits producten en kennis.

In alle stappen van zoeken, advies, aanbod en bestellen goed geholpen. Duidelijke webshop met ruim assortiment van kwaliteits producten.

Betrouwbaar, snelle levering

Ik doe als werkvoorbereider/inkoper al jaren zaken met Top.systems en kan simpel stellen dat producten snel geleverd worden, er snel op vragen/offerteaanvragen wordt gereageerd. Service & technische ondersteuning zijn goed (concreet voorbeeld: laatst vragen gesteld over wat eigenschappen buiten de specs in een datasheet van een dc/dc converter , waarna men daadwerkelijk de betreffende unit heeft aangesloten om dit na te gaan), indien nodig zijn een speciale versies van een standaard uitvoering bespreekbaar.

prima geregeld

snelle verzending, mooie duidelijke webshop met voldoende informatie

Klant vriendelijk goede service

Erg behulpzaam bedrijf met passie voor kwaliteit en techniek

Gewoon een goed service gericht bedrijf. Helpen je goed bij vragen en nemen de tijd voor je. Heb je zelfde dag nog materiaal nodig, ook dat word geregeld.

Super vriendelijk en behulpzaam

Er is zorgvuldig naar onze wensen geluisterd en heeft ons een compleet pakket geleverd waar we vertrouwen in hebben. Er is tevens veel aandacht geschonken aan een persoonlijk contact waarbij we het gevoel hebben gekregen dat we altijd met onze vragen terecht kunnen.

Hele goede klantenservice

Mijn hele systeem kwam kant en klaar-voor-installatie aan, met duidelijke instructies die ik als leek ook begreep, waardoor ik de panelen en accu's zelf kon installeren. Toen er een probleem was met een van de accu's binnen de garantietermijn zochten ze grondig uit wat er mis kon zijn en werd de accu uiteindelijk zonder problemen vervangen voor een nieuwer model.

Gewoon Top

Fantastische service

Snelle en correcte levering

Producten werden snel geleverd. Er was een (1) product niet op voorraad. Dit werd direct na plaatsing van de order gemeld waarbij ook de verwachte lever datum werd doorgegeven.

Prima bedrijf en goede informatie

Komt afspraken na en denkt mee met de klant.

Netjes en correct geleverd , iets later dan verwacht.

Goed bedrijf, hier kun je informatie krijgen over electrotechniek.

Betrouwbaar en deskundige leverancier

Fijn alles overzichtelijk via de webshop. Goede support zowel voor als na de aankoop. Bereikbaar via telefoon.

Snelle levering.

Goede spullen, top kwaliteit.

Snelle, volledige en deskundige service!

Fijne samenwerking!

Top Systems denkt met je mee

Uitstekende technische ondersteuning bij het samenstellen van een electra systeem voor "off-the grid". Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding en betrouwbare levering. Een uitstekende partner!

Lemsteraak 6

2411NC Bodegraven

0172820015

alexander@stroomwinkel.nl

Over Top.systems

TOP Systems is opgericht in 1984 en adviseert klanten over gelijkstroom energie systemen in voer- en vaartuigen, van sloep tot superjacht en van bedrijfswagen tot promotie trailer. De technologische ontwikkelingen zorgen er ook voor dat we opgewekte zonne-energie kunnen opslaan, van 1 tot 100Kwp. TOP Systems BV, een adviserende groothandel die in 1984 is opgericht! TOP Systems is al jarenlang dé Victron leverancier voor de zakelijke markt. We zijn een 30 jaar jonge organisatie waarop u kunt terugvallen. Klanttevredenheid vinden wij enorm belangrijk.