Top Service van Top Systems

Vlot besteld, probleem met levering onmiddellijk opgelost door spoedige interventie (was fout van de transporteur)

Zoals altijd TOP geregeld.

Zoals we gewend zijn, goed geregeld.

ALLES GOED GEREGELD

Goede en duidelijke communicatie

Betrouwbare partner in het leveren van batterijsystemen

De leveringsbetrouwbaarheid en servicegerichtheid van Top Systems is erg goed. Benadering bij hulpvragen is echter hoofdzakelijk vanuit de theorie. TS zou nóg beter worden als ze een iets meer praktijkgerichte instelling zouden hebben; hiermee zullen ze een nog bredere doelgroep aanspreken.

Prima service en kwslieit

Staan altijd voor je klaar.

Fijn bedrijf om mee samen te werken en goede service!

Fantastisch bedrijf, staan altijd klaar, altijd een oplossing

Een bedrijf dat klaar staat voor je. Zowel telefonisch als op het bedrijf zelf. Je kan langskomen met een "defect" apparaat, wordt getest en gaat weg met een gerepareerd of een nieuw apparaat.

Duidelijke winkel en snelle levering.

Alles op voorraad en zelfde dag verzenden.

Goede service snelle levering.top product

Meer dan 1jaar klant zakelijk helpen altijd

Heel goede ervaring!

Alles is positief, op één puntje na: Géén telefonisch contact mogelijk gedurende pauze.....

Goede service!

Mijn bestellingen worden snel verwerkt en de leveringen zijn volgens afspraak. Kennis van zaken en de mogelijkheden voor alternatieven!

Lemsteraak 6

2411NC Bodegraven

0172820015

Over Top.systems

TOP Systems is opgericht in 1984 en adviseert klanten over gelijkstroom energie systemen in voer- en vaartuigen, van sloep tot superjacht en van bedrijfswagen tot promotie trailer. De technologische ontwikkelingen zorgen er ook voor dat we opgewekte zonne-energie kunnen opslaan, van 1 tot 100Kwp. TOP Systems BV, een adviserende groothandel die in 1984 is opgericht! TOP Systems is al jarenlang dé Victron leverancier voor de zakelijke markt. We zijn een 30 jaar jonge organisatie waarop u kunt terugvallen. Klanttevredenheid vinden wij enorm belangrijk.