Goed advies bij aanschaf zonnepanelen en omvormer. Snelle levering.

Fast response and very friendly

They realy act fast on questions on mail or telephone and keep friendly all the time.

Snelle levering en goeden service

snel opgelost

Vlotte duidelijke afhandeling

Het indienen van een reparatie aanvraag en de afhandeling gingen snel en waren duidelijk.

zeer goede leverancier,prettige samenwerking

al jaren een zeer gewaardeerde leverancier

Professioneel

Duidelijk, snel, erg goed geregeld

Helemaal top. Goede service en duidelijke communicatie en afhandeling

Prima advies, hoogwaardige onderdelen

Mooie producten, ondersteuning voor verbetering vatbaar.

Top systems heeft zeer mooie professionele producten. Klantvriendelijkheid laat helaas wat te wensen over. Bij bezoek aan het bedrijf krijg ik het gevoel niet echt welkom te zijn. Zou beter zijn om daar wat tijd voor vrij te maken. Enthousiasmeren van bezoekers, wat de reden van bezoek ook is, lijkt mij prioriteit nummer een.

Goede en snelle service zoals altijd

Top systems geeft altijd goed advies en zijn altijd snel in het leveren van wat je besteld

Goede service en verstand in wat ze doen

Goeie producten, ruime keuze en goed advies.

Komen afspraken netjes na

Volgens mij de beste verkoper van Victron in Nederland.

Goede service en snelle communicatie

Onze eerste directe opdracht verliep heel soepel. Offerte was direct duidelijk en vragen werden zeer snel beantwoord. Als er iets is wordt dan snel en deskundig opgelost.

Mensen verstand van zaken

Reparatie werd correct en snel afgehandeld. Apparaat was ruim buiten de garantie.

Goed en snel

Verstand van zaken en goeie sevice

zoals de naam al zegt een Top bedrijf

Goede service en advies

Altijd bereikbaar voor advies en leveren snel!

Super service, snelle reactie

Zie boven

Compleet en lekker snel

Mooi apparaat. Draait een compleet huishouden aan boord

Prima contact per mail

Goede prijzen en snel geleverd!

Top bedrijf

Voor een zeer bijzonder project waarbij zowel 100V en 230V middels een mobiel systeem gemaakt moet worden Top Systems benaderd om hiervoor een systeem te ontwikkelen en te leveren. Dit werd zeer voortvarend opgepakt en een passende installatie ontworpen en geleverd. Ook de aftersales zeer goed opgepakt toen er toch een storing in de installatie optrad en dit snel en vakkundig vastgesteld en opgelost.

zeer Goede apparatuur, Pakbon slecht

Ik heb altijd hele goede ervaring met de apparatuur en de service van Top Systems. werk al ruim 20 jaar met plezier met Victron apparatuur van Top systems. Als ik een offerte en of advies vraag, zeer goed. Maar verzending gaat niet goed als er een onjuist afleveradres op de pakbon staat, ik heb dat gemeld maar dan krijg ik antwoord van een Teamleider dat DHL het niet goed doet. De pakbon is gemaakt op briefpapier van Top systems ???

Top .... Systems

Lemsteraak 6

2411NC Bodegraven

0172820015

Over Top.systems

TOP Systems is opgericht in 1984 en adviseert klanten over gelijkstroom energie systemen in voer- en vaartuigen, van sloep tot superjacht en van bedrijfswagen tot promotie trailer. De technologische ontwikkelingen zorgen er ook voor dat we opgewekte zonne-energie kunnen opslaan, van 1 tot 100Kwp. TOP Systems BV, een adviserende groothandel die in 1984 is opgericht! TOP Systems is al jarenlang dé Victron leverancier voor de zakelijke markt. We zijn een 30 jaar jonge organisatie waarop u kunt terugvallen. Klanttevredenheid vinden wij enorm belangrijk.