Bestelling goed te doen

De bestelling is goed te doen en kwam mooi op tijd binnen. Top een dikke 8

Vandaag besteld, vaak morgen of overmorgen al in huis

Erg goed, mooie spullen voor een prima prijs

Top kleding, super service

Bestel mijn kleding hier altijd. Goede prijzen snelle bezorging en site is altijd goed bij qua voorraad.

Altijd goede deals!

Al meerdere keren bij Zale besteld. Altijd zeer tevreden; ze bieden mooie kwaliteit producten tegen scherpe prijzen. Enige dat ik een beetje mis is een maat-tabel bij elk product. Nu moet ik vaak op de site van andere webshop of van het merk op zoek gaan naar juiste maatvoering.

Geen enkele proactieve informatie mbt levering.

Bestellen zelf pas bij leverancier nadat bestelling is geplaatst. Wacht nog steeds op levering. Hopen dat er nog iets komt.

Fijne shop, mooi aanbod!

Snel verzonden en producten zijn zoals verwacht! Enige punt van verbetering is de communicatie wanneer men zonder account besteld.

Levering duurt te lang

Het spijt me maar, niettegenstaande de communicatie vlot verloopt, heb ik na 1,5 week nog steeds mijn order niet ontvangen.

Binnen termijn bezorgd

Keurig geleverd

Goede communicatie

Prima site.

Probleem oplossend goed.

Shirt was niet geleverd en kennelijk niet meer op voorraad, direct geld teruggestort gekregen. Mailwisseling zou beter kunnen.

Prima communicatie

Een goede beoordeling bij een aankoop zonder probleempjes stelt niks voor. In mijn geval was een shirtje even niet te vinden. En toen bleek dat Zale prima en snel communiceert en meerdere oplossingen biedt. Ik ben heel tevreden.

Altijd goede prijzen, altijd snel verzonden

Eens in de zoveel jaar kijk ik wat Zale te bieden heeft. En altijd slaag ik weer met kwaliteitsspul voor een heel goede prijs. Ga zo doorrr

Nog niets ontvangen en ook geen update gekregen

Normaliter altijd tevreden over Zale-online. Scherpe prijzen en redelijke snelle bezorging. Maar nu na twee weken geleden besteld te hebben, nog niet ontvangen en ook geen update gekregen over een mogelijke vertraging.

Snelle levering, goede fietskleding

Al een aantal malen fijne fietskleding bestelt. Eenmaal bleek het artikel niet meer op voorraad. Het bedrag heel snel weer teruggestort. De andere keren snelle orderbevestiging, goede informatie en snelle verzending

Heel Goed.

Het deed volkomen aan mijn verwachtingen. What you see is what you get.

Slechte levertijd

Pakketje nog niet ontvangen.

Mooie kleding voor nette prijs

Snel verstuurd en goede communicatie

Mooie kleding voor een mooie prijs

Na bestelling snel verzonden!

Duidelijk en goede communicatie

Bij mijn vraag via de chat wanneer de levering plaats zou vinden werd ik snel, correct geholpen en de terugkoppeling kwam uit.

Betrouwbaar en top prijzen

Ik heb mijn producten altijd keurig op tijd ontvangen. Indien er iets met de levering is, verloopt de communicatie perfect. Een fijne online winkel.

nalevering kan beter

mijn bestelling is kennelijk niet in 1 x te leveren. Dat krijg je niet te horen. je ontvangt een verzendbevestiging, code van bezorger e.d. (prima allemaal), maar bij ontvangst blijkt pas dat niet alles geleverd is. Je ontvangt verder geen feedback van jullie dat een deel nageleverd wordt. Hier moet je zelf actief bij jullie naar vragen. Dat kan beter. Het betreffende artikel gaf destijds aan dat deze binnen 3 dagen geleverd zou worden. Ik wacht nu al 2,5 week en heb nog geen enkele zicht op levering. Wel betaald.. Dat voelt niet goed.

Had nog nooit van jullie site gehoord,maar wat fijn dat ik jullie gevonden heb,heel mooie fietshelm en nog met korting ook geweldig.

Voorraad niet actueel

Slecht

Goede communicatie als je denkt dat het niet goed gaat . Snelle levering

Wijbosscheweg 121

5482 EB Schijndel