Heel tevreden

Heb 2 koerstruitjes van bioracer besteld, werden snel en correct geleverd, juiste maat ook, ben tevreden en kijk regelmatig terug naar de site en zou zeker terug iets bestellen daar !

Snelle levering van Bioracer broek

Prijs was ook scherp!

Goedkope

Mooie kleding en vriendelijke klantenservice

Mooie fietskleding voor een goede prijs. 1 shirt dat ik besteld had was te klein. Contact gehad met de klantenservice en deze retour gestuurd en snel het geld terug ontvangen.

Snel geleverd en goede kwaliteit

Zoals gewoonlijk weer goede kwaliteit fietskleding ontvangen van Zale. Levering was ook snel.

Heel goed service.

Snelle levering mooie materialen

Altijd goed en netjes!

Goede en snelle service

Shirt geruild en binnen twee dagen een nieuwe retour. Super geregeld

perfect

Wat leuk als alles perfect verloopt

Ik bestel er vaak. De prijzen zijn vaak gewoon écht een derde (of minder) van wat het elders kost! Wél even goed kijken of het op voorraad is. Als dit niet zo is dan komt het pakketje meestal 3-4 dagen later aan (of in 2 delen). Maar dit is netjes aangegeven en voor mij geen probleem.

Goede prijs/kwaliteit, snelle levering

Goede prijs/kwaliteit, snelle levering

Perfecte aflevering

Goede prijs kwaliteitverhouding en zeer vlotte levering

Snelle levering, netjes verpakt.

Levering netjes binnen de opgegeven termijn geleverd. Goed verpakt!

Goede prijzen en correcte levering

Goede prijzen en correcte levering. Onmiddellijk antwoord indien er iets mis is.

Temps de livraison anormalement long et toujours inconnu ce jour

je suis d'habitude contente de Zale, mais dans ce cas, j'ai commandé il y a plus de 10 jours et depuis la commande, Post NL reporte chaque jour la livraison au lendemain. A ce jour, la date de livraison est toujours inconnue.

Goedkoop en correcte leveringen.

Stuk goedkoper dan andere sites. En levering was snel en compleet.

Snelle levering, reactie en service

En mooie prijzen natuurlijk

Altijd goed

Dit was mijn derde bestelling alweer. Altijd snel geleverd, goede communicatie en altijd leuke aanbiedingen. Wel beperkte maten maar er zit altijd wel iets bij.

Fantastisch!!

Mooie wielerkleding voor een mooie prijs!! Snelle afhandeling en erg duidelijk, kortom een aanrader.

Top product, goedkoop, snel leverbaar

Ik ben erg tevreden

Snelle levering van het product

Goede merkkleding tegen de scherpste prijzen en snelle levering

Helemaal TOP !

Prima kwaliteit producten voor zeer aantrekkelijke prijzen. makkelijk bestellen, snelle levering en bij omruilen vlotte afhandeling. Ik heb meerdere sets kleding aangeschaft bij Zale online en ben bijzonder tevreden. In één woord: TOP !

Best Bioracer deals

Al mijn Bioracer gear komt van Zale-online. Wellicht niet de meest gelikte website, maar ik waardeer vooral ook het persoonlijk contact en de service. Keep up the good work!

Goed geprijsd en vlot geleverd

Mijn favoriete webshop voor wielerkleding van Bioracer. Altijd zeer gunstig geprijsd en ook nog vaak kortingsacties. Altijd snel verzonden. Zyclist kleding is Bioracer kwaliteit en vaak nog gunstiger geprijsd. Productomschrijving van de producten kan in sommige gevallen iets beter. Het beantwoorden van vragen mag wat mij betreft ook iets minder kortaf. Wel ideaal dat contact via WhatsApp mogelijk is.

perfect

Niks mis mee.