Super snelle verzending en prima kleding

Mooie en perfecte kleding. En snelle verzending. Top

Perfect geregeld

Na een bestelling geplaatst te hebben bleek het artikel niet meer op voorraad te zijn. Via Bioracer is het artikel toch nog gelevrrd. Klasse service.

Tevreden

Overzichtelijke, duidelijke site. De communicatie met Zale-online verloopt snel en correct. 1 advies: als een shirt [extreem] klein valt [zoals de Boost van Rogelli] vermeldt dit dan duidelijk bij het product --> dan weet de klant, dat ie het 2 maten groter moet bestellen en dat scheelt weer een retourzending.

Perfecte levering.

Top!!

Altijd goede aanbiedingen

Goede aanbiedingen met goede service en snelle verzending.

Prima geregeld

Via de app andere maat besteld en leuk contact. Jammer dat ik mijn te veel betaald geld nog niet terug gestort heb gekregen. Zo'n klein bedrag moet snel afgewerkt worden vind ik.

Erg goede prijs kwaliteit en snelle bezorging

Aantal zaken besteld, snel bezorgd, mooie producten voor goede prijs

Super tevreden met de service en een zeer goede prijs

Super tevreden met de service en een zeer goede prijs

Zale-Online is de site voor heel betaalbare wielrenkleding en nog veel meer.

Zale-Online is de site voor koopjesjagers, die op zoek zijn naar prima en heel betaalbare wielrenkleding en nog veel meer. Begin juli bij heb ik daar een paar fraaie wierenschoenen gekocht - Diadora Tornado - voor € 39,95; een actieprijs met een korting van maar liefst € 40,00! Recent een koersbroek van Bioracer (Nederlands Team Bibshort) gekocht voor slechts € 31,70 incl. de verzendkosten ad € 6,75. De bestelde maat was voor mij wat aan de krappe kant, dus gelijk een grotere maat besteld en de andere geretourneerd. De volgende dag werd de broek al bezorgd en het bedrag van de eerdere bestelling werd keurig teruggestort, incl. de verzendkosten! Mijn ervaring met Zale-Online, m.n. de service is helemaal top.

Aanbevelen

Goede kwaliteit van het product. Snelle levering.

Prima geregeld

Duidelijke website, goede prijs/kwaliteit

Zeer tevreden met mijn aankoop.

Zowel de bestelling als de levering zijn vlekkeloos verlopen. Het product beantwoordt aan de beschrijving dus heel tevreden.

Aanrader!

Topmateriaal voor soms bodempijzen en altijd keurig en vlot geleverd. Uitstekend dus!

Fout geleverd werd zonder problemen geruild.

Levering

Goede website en snelle levering.

Goed..

Alles correct verpakt en snel geleverd!

Betaalbare kwaliteit vlot geleverd

Betaalbare kwaliteit vlot geleverd

Zeer goed product en snelle levering.

De eerste maal op de site besteld, niet zo een heel grote keuze maar wel kwaliteitsproducten (geen Chinese namaak) en snelle levering. TOP8

Goede wielerkleding voor een mooie prijs

Ik ben vaste klant bij Sale-online en koop alleen nog hier mijn wielerkleding. Goede kwaliteit voor een mooie prijs.

Goede snelle levering

Communicatie en levering was goed.

Leveren netjes en vlot maar goed opletten wat je koopt.

Heel vaak staan er producten online op de website die zogenaamd fors goedkoper zijn dan ergens ander, echter als ik het vergelijk, zie ik vaak dezelfde prijzen bij andere aanbieders, soms zelfs goedkoper. Ik vind dat enigszins misleidend. Je moet echt goed zoeken naar echte koopjes. Af en toe staat er wel iets tussen maar dan is het vaak een enkeling. Qua verpakking is het altijd wel goed en netjes. Meestal wordt het binnen 3 dagen bezorgd. Dat vind ik prima.

Goede snelle levering, scherp geprijsd.

Goede levering, scherp geprijsd.

Wat ik had besteld is geleverd.

Top geregeld

Wijbosscheweg 121