Top service snel en super producten

Mijn favoriete webshop met geweldig prijzen

Positieve verrassing qua prijs

Mooie fietskleding kunnen kopen voor een interessante prijs. De kleding heb ik in goede staat ontvangen, conform omschrijving en foto's op de website. De levering verliep volgens afspraak met duidelijke communicatie. Bovenstaand is niet gebaseerd op 1 aankoop, maar inmiddels al een keer of 5 een bestelling geplaatst. Met de after-sale geen ervaring, omdat ik die nog niet nodig heb gehad. Samenvattend, een tevreden klant.

Snel geleverd en prima prijs

Binnen een dag had ik mijn shirt thuis. Daarbij was het een mooie aanbieding, die ik nergens goedkoper kon krijgen.

Maat xxl was nog te klein

Levering was prima op tijd

Mooi fietsshirt

Fijne en snelle levering, en het retour sturen snel en goed opgelost

Maatvoering niet goed beschreven.

Veel te kleine kleding die terug moest. Maar omdat het afgeprijsd was moest ik zelf de retourkosten betalen.

Ik had een foutieve maat besteld. Werd gelijk aangegeven dat ik dit kon corrigeren.

SUPER !!!

Veel keuze, snelle verwerking en levering. Zelfs retour, wisselen van maat in super tijd opgelost zonder problemen.

Snelle levering van kwaliteitsmateriaal

Snelle levering van kwaliteitsmateriaal tegen lagere prijzen. Prima deal, lijkt me.

Snel geleverd.

Goed opgelost bij het misgaan van een bestelling

Ik ontving een fiets shirt in de verkeerde maat. Het shirt zat in een verkeerde verpakking. Helaas was mijn shirt er achteraf niet meer in de goede maat. Ik kreeg een korting aangeboden op de volgende bestelling.

Teleurstellend

Shirts en broek vielen erg klein en kort. Jammer dat je €7.25 moet betalen bij terug sturen terwijl jij niks heb. Daarom was deze bestelling eenmalig

Alles oké heel simpel

Gewoon goed

Heb 4 setjes gekocht en ben tevreden over de producten, de website en de levering. Goed bedrijf en goede spullen.

Goeie kwaliteit voor een mooie prijs

Er kwam een leuke aanbiedingen voorbij dus toen weer een heerlijk shirtje gekocht van bioracer. Snel opgestuurd met brievenbuspost (doen ook een hoop bedrijven niet)

Snelle en goede levering

Het bestelde voldeed perfect aan mijn verwachtingen, goede kwaliteit en snelle levering

Super fiets kleding voor een super prijs

Ik had 2 fietsbroekjes besteld en eentje zou later bezorgd worden maar de eerste was al perfect dus toen heb ik zale online gemaild dat ik die tweede niet nodig had. De dag erna had ik al mijn geld terug gestort, super netjes! Ben erg blij met mijn setje

snel verzonden en reour geen probleem

kleur shirt stemt niet overeen zoals aangeboden op site. Blauw blijkt bijna zwart Jammer. Kwaliteit e.d. prima. Retourneren en informatie/correspondentie daarover duidelijk en zonder problemen.

De maten vallen klein uit

Mits de vermelding dat de maten klein uitvallen kunnen retourkosten vermeden worden. Vanuit België lopen deze hoog op.

Altijd snel en goede kwaliteit

Zale -online reageert altijd snel na het plaatsen van een bestelling. De kleding van Zyclist is perfect, maar net als bij de kleding van Bioracer moet ik wel een maatje groter bestellen.

Goede producten voor een zeer scherpe prijs!

Top winkel.

Goede en snelle service

Ik had mijn wielershirt te klein besteld. Retourneren ging makkelijk en ik kreeg mijn geld snel terug.

geweldig

Heel tevreden met de aankoop en snel geleverd

Voldoende

Een foto van de zeem van de broek toevoegen aan de webshop zou een meerwaarde zijn. Bij retour van een artikel een ontvangstbevestiging en terugbetalingsbevestiging sturen.

Wijbosscheweg 121

5482 EB Schijndel