Telefonische goed bereikbaar nette service

Duidelijk website, telefonische zijn ze goed bereikbaar en hulpzaam.

Alles vlot verlopen. Producten zijn zoals besteld.

Mooi spul voor een mooie prijs

Besteling gedaan alles alles geleverd zoals het hoord

Veel keuze, mooie artikelen en snelle levering

Pakket niet geleverd! Geen respons op mail

Mijn pakket is (nog) niet geleverd! Zale hierover gemaild! Geen antwoord gekregen en geen pakksr’

Snelle reactie, snelle levering

Snelle- en deskundige reactie op vragen en snelle verzending. Prima producten voor een scherpe prijs

Prima service, goedkope kleding

Prima kleding voor weinig. Goede service

Prima services zeer snelle levering.

Zeer tevreden.

Levering was binnen no time binnen

Zondag middag besteld en dinsdag in huis.

Prima kwaliteit en service

snelle levering, prima prijzen

mooi aanbod, scherpe prijzen, snelle levering, degelijk verpakt

Slecht

Meer dan twee maanden moeten wachten op mijn vest en uiteindelijk moeten annuleren.

Goed en snelle levering

Goed shirt gekocht, maat is goed en de levering was super snel.

Goed assortiment en snelle levering!

Ik heb nu 2x iets besteld via Zale en ik ben erg tevreden over het assortiment en de snelle levering!

Redelijk

Alles kwam snel maar kleur fietsshirt kwam totaal niet overeen met kleur op website en ondershirt was op website zwart afgebiesd en in het echt wit. Fietsonderbroek die ik bij zelfde bestelling had geplaatst zat er bij ontvangst niet bij en ook geen bericht waarom niet. Als andere shirts qua kleur wel overeen komen met website dan zou ik andere Zale wel adviseren want prijs en kwaliteit is prima anders niet.!Gelukkig geld wel gauw retour ontvangen!

Heel vlot

Goeie spullen, Goeie prijs kwaliteit en snelle levering :-)

Alles naar wens, past perfect!

Alles naar wens, vlotte service past perfect! Moest geen retour sturen, dus kan daar wel niet over oordelen.

Prijzen en levering

De prijzen van de kledij zijn top maar de levering laat soms te lang op zich wachten. Zeker als men een bestelling plaatst er altijd staat dat het artikel op voorraad is. Daar wordt dan achteraf een oplossing voor gevonden(spreek hier uit ervaring)

TOP !

Ik heb diverse keren iets besteld bij Zale-online. De bestelprocedure is zeer eenvoudig, vlotte levering. 1 keer had ik een verkeerde maat besteld, dit werd binnen 3 dagen omgeruild. Geweldige service. Zeer goede prijs-kwaliteitverhouding. Prima Bioracer kleding voor zeer schappelijke prijzen. In 1 woord: TOP !

Interessante aanbiedingen

Ik heb meerdere malen een bestelling geplaatst en alles conform afspraak in goede staat ontvangen. Interessante prijzen en tot op heden betrouwbaar, waardoor ik hier zeker weer terug zal komen. Ik heb verder geen contact gehad n.a.v. vragen o.i.d., dus ik kan nog niets zeggen over de service.

heb nog niets ontvangen ...

werd aangegeven 4 werkdagen levertermijn. besteld op 26/05 tot hiertoe geen berichtgeving of het al onderweg is of dat er vertraging is

Mooie producten, goeie service tegen scherpe prijzen ☺️

Had al vaker bij Zale producten besteld, mooie merken als Bioracer en Zale tegen scherpe prijzen. Niet alle maten op voorraad, maar da’s logisch als restpartijen sale. Als je een e-mail stuurt krijg je snel reactie en ze werken goed mee. Prima service als gezegd!

Suoer!

De bestelde artikelen werden snel en correct geleverd!

Basis webshop zonder marketing fratsen. Levering tijd prima in orde, heb er al vaker besteld en alles prima qua geleverde materialen. Webshop zou enkel betere foto’s en beschrijvingen mogen krijgen.

Wijbosscheweg 121

5482 EB Schijndel