Prijs kwaliteit verhouding altijd top

Prima spullen voor een goede prijs.

netjes op tijd geleverd

Het was goed en op tijd retour ging ook makkelijk wat niet paste.

Nog steeds in afwachting...

10 dagen geleden besteld, maar nog niets ontvangen. Na 7 dagen gemaild, wel direct netjes antwoord. Maar geen uitsluitsel over wanneer er geleverd gaat worden. Ik wacht dus nog steeds... Bij bestellen werd er niets gezegd over lange levertijd.

Snelle levering, communicatie verliep snel en goed via de mail. Mooie producten! Absolute aanrader

scherpe prijzen en goede service

snel en adequaat

Goed en snel

Goed en snel

Snel en goed

Goede spullen en snel geleverd.

Scherpe Prijzen, Snelle zending

Altijd goede ervaringen met Zale-online. Wel jammer dat ik twee dagen na mijn bestelling dezelfde broek in de aanbieding zie. Ik had hier op gewezen kunnen worden.

Correcte levering van de gekozen kledij.

Alles ok.

Top service !,,,,,

Snelle levering, shirt te klein maar ruilen geen probleem binnen enkele dagen geregeld. Top!

Ruilen is niet goed gegaan

Ik heb in overleg met jullie mijn te klein bestelde shirt teruggestuurd. Dit zou omgeruild worden voor een grotere. Die heb ik echter nooit meer gekregen .

Goede aanbieding, mooie artikelen, retour netjes afgehandeld.

Ik heb 2 keer een bestelling gedaan. De artikelen waren ruim afgeprijsd, kwamen snel en waren in goede staat. Ik heb een artikel teruggestuurd en bedrag werd snel terugbetaald. De verzendkosten van retour zijn voor eigen rekening.

Mooie website met betaalbare fietskleding

Goede website. Veel keus Goede prijs kwaliteitsverhouding Goede beschrijving en vlotte levering

Parfait

Prix ultra compétitifs et livraison en un jour en Belgique

Bestelling niet voorradig en dit was nergens vermeld

Items besteld met de bedoeling ze zo snel mogelijk te ontvangen zoals op hun site vermeld staat. Na 3 dagen nog steeds niks gehoord van het versturen en heb ik contact met hen opgenomen en blijkt dat een item niet voorradig is en het nog een lange tijd kon duren voor het er was. Dit stond tijdens de bestelling en betaling NERGENS vermeld. anders had ik de bestelling niet laten doorgaan. Ondertussen nog steeds wachtende

Snel en behulpzaam

Altijd tevreden over de service van zale. Snelle levering. Mijn vraag werd via de mail snel beantwoord. Goede prijs!

Keurig bedrijf met razendsnelle klantenservice

Mooie fietskleding besteld voor goede prijs.

Fijne en goede service

Snel geleverd en spotgoedkoop.

Mooie kleding snel verzonden prima aanbiedingen

Netjes en snel verzonden. Prima aanbiedingen!

Klote

Als je iets wilt terugsturen is niet simpel

niet helemaal duidelijk

snelle levering maar om iets retour te sturen is niet heel duidelijk te vinden. Ook de retourkosten voor eigen rekening is niet meer van deze tijd.

Mooi product en n snelle levering.

Zoals altijd zale online zeer betrouwbaar.

Zeer goede service ,kwaliteit en vlotte verzending!

Goeie fietskledij voor mindere prijs en kwalitatief zeer goed!

Wijbosscheweg 121

5482 EB Schijndel