Makkelijk bestellen, snelle levering. Goede kwaliteit.

Prima service!

Had de verkeerde kleur besteld, kon zonder problemen omruilen. Was zo stom om toen niet te passen, was de maat te klein… Nog een keer omruilen, geen enkel probleem!

Steeds prima

Al verschillende bestellingen gedaan bij Zale online. Steeds prima service en snelle verzending. Helemaal top.

Bestel regelmatig wat op deze site. Goede prijzen en een top service!!

Erg positief!

Snelle levering en afhandeling van mijn bestelling tegen scherpe prijzen.

Super scherpe prijzen

Zeer tevreden Fijn aanbod Super aanbiedingen Snelle levering Aanrader

Goeie service

Ruilen van producten is geen probleem en communicatie is erg snel!

snelle levering en ruilen was ook geen probleem naar maatje groter

snel en goedkoop

Mooie kleding voor een gunstige prijs. Altijd vlot geleverd.

Mooie producten, snelle levering, altijd goed. Prijs/kwaliteit verhouding netjes.

Topmateriaal!

Heel tevreden van deze outfit en mooi op tijd geleverd volgens afspraak door PostNL.

Uitstekende service

Communicatie is gemakkelijk en steeds snelle positieve antwoorden.

Veel waar voor je geld

Zeer scherpe prijzen. Snelle levering. Omruilen is gratis, als er een probleem is, maar gewoon omruilen voor andere maat betekent retourneren voor eigen rekening. Ik kan daar vrede mee hebben, als daardoor de prijzen zeer gunstig gemaakt kunnen worden. Ik koop veel via deze verkoper, want dat wat aangeboden wordt is niet elders goedkoper te krijgen.

Prima product en snelle levering.

Tevreden!

Snelle levering en retour afhandeling

Bibshort snel geleverd, retour zending snel afgeleverd incl terugbetaling.

Verrassend goed online bedrijf

Snelle reactie op vragen via de website, goede prijzen, snelle levering, goede spullen, gewoon goed.

Contact via de mail prima . Retour zending geld weer snel terug gestort !

Zijn er behulpzaam en reageren gelijk op een vraag in 1 woord super !

Super service!

Scherpe prijzen, snelle verzending en een uitstekende after sales.

Netjes en snel.

Goede communicatie. Deze bestelling was niet de eerste keer!

Snelle levering goed product.

Fietsshirt van zyclist is van hoge kwaliteit. Was niet goedkoop maar is zijn prijs waard. Kom zeker terug op deze site om te zoeken tussen al dat moois .

Min

Snel bericht gehad. Maar uw retourbeleid is niet van deze tijd en evenmin klantvriendelijk. Ik betaal bijna 14 euro om een retour te doen. Dat zie je bij geen enkele firma. Dit maakt dat ik niet meer zal bestellen nog verder aanbevelen. Spijtig

Late Levering

Ik ben nog aan het wachten op mijn bestelling

Goede producten snelle levering

Goede producten snelle levering