Altijd hoge kwaliteit fietskleding (gewaardeerde merken) voor een zeer goede prijs!

Ik heb al meerdere malen fietskleding of attributen aangeschaft bij ZaleOnline. Het mooie aan ZaleOnline is dat je fietskleding kunt kopen van bekende (hooggewaarde) merken voor een zeer aantrekkelijke prijs. Sindsdien koop ik eigenlijk altijd bij ZaleOnline. Zelfs als je een keer iets moet terugzenden omdat het onverhoopt niet past, dan blijft het nog altijd veel lucratiever dan in reguliere winkels dezelfde merkkleding of soortgelijke kleding te kopen. Een zeer tevreden klant dus!

Snel geleverd zoals vooraf aangegeven.

Ruim kwaliteitsaanbod aan scherpe prijzen!

Als je Bioracer kan aanbieden aan deze prijzen met vaak nog eens een actie of extra korting is het moeilijk om niet te bestellen! Ook de klantenservice is snel, vriendelijk en zeer correct!

Snelle levering, prima product en zeer goede prijs

Het leek bijna te mooi om waar te zijn, die korting. Zeer tevreden met het product en de snelle levering.

Super service, snelle verzending, mooie prijs

Wederom snel bezorgd en mooie prijs tov andere webshops. Zeker aan te bevelen als je op zoek bent naar mooie racy wielerkleding.

Mooie spullen Snelle reaktie Alleen jammer dat ze niet hebben geleverd wat ik had besteld…

Er was een maatje kleiner geleverd dan dat ik had besteld en de juiste maat was blijkbaar niet meer aanwezig. Dat was jammer maar de service en snelle reaktie hierop inclusief retourlabel was uitstekend.

Alleen maar positief

Al meerdere keren iets bij Zale besteld, altijd gemakkelijk bestellen en vlotte levering. Ook bij retouren een correcte afwikkeling.

Mijn ervaring over jullie is goed. Eerste keer dat ik wat besteld had. Was benieuwd Hoelang het zou duren voordat ik het binnen had maar tot mijn verbazing duurde dat niet lang. Dus dikke pluim voor jullie.

Eerste keer besteld alles heel duidelijk

Prima gegaan zijn zeer tevreden

Goed geleverd, retour ook goed verwerkt. Mooie kortingen. Let wel op bij afgeprijsde artikelen zijn retour verzendkosten voor eigen rekening.

Super snel.

Ga daar zeker vaker bestellen

Kwaliteitsproducten tegen een scherpe prijs

Producten goed gepresenteerd, scherpe prijs en snelle levering

Betrouwbaar en snel.

Zeer mooie en betaalbare producten, die netjes en snel worden geleverd.

Goede prijs kwaliteit verhouding

Positief. Snelle verzending. Goede info over het product

Top prijs kwaliteit verhouding en snelle levering.

Prima webshop

Prima webshop, als je via mail een vraag stelt wordt die snel beantwoord. Zijn artikelen uitverkocht zijn die vaak met vier dagen weer leverbaar. Tip; zet de beschikbare maten onder één artikel in plaats van alle maten apart, dat scheelt enorm veel ruimte en zoeken.

Mooi product voor een prima prijs

Mooi shirt fijne pasvorm

Snelle en correcte service !

Maattabellen geen succes

Ik heb besteld nav de maattabellen, maar de kleding bleek te klein. Ze hebben veel aanbod en kwaliteitsspullen met flinke korting.

goede prijs , snelle levering

koop er regelmatig

Makkelijk bestellen snel leveren.

Prima snelle service en scherp geprijsd

Scherpe prijs. Prima kwaliteit en snelle service en goed contact. Levering zou pas na 2 á 3 dagen zijn maar werd een dag later al geleverd

Goede prijs en snel geleverd

Goede prijs en snel geleverd. Zeer tevreden over deze webshop.

Namiddag besteld,andere dag ontvangen.

Niets op aan te merken,betaling vlot en vlugge levering.

Wijbosscheweg 121

5482 EB Schijndel