Maar ik mis 1 item...

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Top fit kleding

Zeer tevreden over de geleverde producten

Slechte levering

Op de website bij het desbetreffende artikel staat aangeven dat er 4 dagen levertijd op zat. Dan kan ik me nog voorstellen dat het werkdagen zijn, maar die zijn inmiddels ook ruimschoots overschreden. Ik heb zelf gevraagd naar de status van de order en het is spijtig dat ik dan als antwoord enkel te horen krijg dat de levering van de toeleverancier op zich laat wachten. Dan vraag ik me af wat er aan gedaan is om alsnog tijdig te kunnen leveren of word er gewacht tot die levering plaatsvind zonder netjes je klant even te informeren. De levering en communicatie zijn ondermaats. Wellicht dat het met een voorraadproduct beter was gegaan. Tot op heden zijn we 8 werkdagen verder, nog niets geleverd of gehoord.

Tot op heden niets ontvangen

Bestelling geplaatst op een vrijdag. Na anderhalve week (!) nog steeds niets ontvangen. Ik heb zelf twee keer contact moeten zoeken met Zale Online, ik werd niet vanuit hen geïnformeerd. Als klant verwacht je netjes pro actief op de hoogte gehouden te worden. Dat kan echt beter!

Doe zo verder Zale!!!

Mooi assortiment met een goede kwaliteit en altijd met de scherpste prijs bedankt

Snelle verzending en goede prijzen

Ik bestel hier regelmatig mijn fietskleding. Met BioRacer zijn ze erg scherp geprijsd en ze hebben veel maten op voorraad.

Zeer betrouwbaar.

Mooi spul voor prima prijzen

Goede, snelle service

Goede, snelle service

altijd correct en snel

geen problemen. Altijd snel en correct. Goed materiaal aan een zeer scherpe prijs

Netjes geleverd, goede prijs, goede informatie

Balen deze keer

De wielerbroek welke ik besteld had was niet meer leverbaar en op de zadeltas zat een lange levertijd. Jammer dat de site dit dan niet aangeeft zeker wanneer er staat voor 12 uur besteld, de volgende dag geleverd... Andere keren dat ik iets bestelde was het wel voor elkaar, deze keer helaas niet.

zeer content

leveren snel en foutloos. na retourzending, bedrag netjes teruggestort. echt top!

Kwaliteitskleding tegen voordelige prijs.

Koop mijn fietskleding steeds bij Zale-online. Goede kwaliteit, prima prijs en snelle levering.

Heel goedkoop en product voldeed volledig aan de verwachting!

Ik heb een mooie fietsbroek van Castelli kunnen bestellen tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Het duurde drie dagen langer dan beloofd voor de bestelling binnen was en daarover werd niet gecommuniceerd. De site komt niet superprofessioneel over, maar uiteindelijk werden alle verwachtingen waargemaakt.

Altijd perfecte ervaring

Zale Online is inmiddels m’n vaste adres geworden om fietskleding te kopen. Ze hebben de scherpste prijzen en de verzending en communicatie zijn altijd super vlot!

Snelle service en goed contact met Zale

Snelle service en goed contact met Zale

Goede webshop

Nieuwe fietsschoenen besteld, snel geleverd. Product in goede staat ontvangen

Heel goed.

Prijs kwaliteit super, en als je vragen hebt steeds antwoord

Goed bedrijf

23.03 bestelling geplaatst, nu 02.04 nog niets geleverd!

Begrijp dat de paasdagen ertussen zitten, maar zelfs een berichtje dat er vertraging is opgelopen kan er niet vanaf. Moet je zelf achteraan!

Prima: er was een artikel niet meer leverbaar en daar prima een mail van gehad. Geld teruggestort gekregen en de rest van de artikelen gewoon bezorgd.

Perfect !

Ik heb niet eerste keer iets van zale-online gekocht en ik was altijd tevreden ! Altijd vriendelijk !

Super en snelle levering

Wijbosscheweg 121