Dat hangt van de afhandeling af

Ik heb een mail gestuurd afgelopen zondag om een pakketje terug te sturen maar heb tot op heden niets vernomen dit moest binnen 7 dagen. Ik benieuwd hoe dit afloopt

Goed snel geleverd

Ok

Bestelling

Het is niet de eerste en niet de tweede keer dat ik een bestelling plaats en kom nooit volgens afspraak. Niet te geloven Wil jullie aub deze reactie op jullie website plaatsen zo dat andere mensen kan lezen

Klantvriendelijkheid

Snelle reacties, denkt mee, duidelijk

Super levering kwaliteit

Good quality kleding, service can be improved

I received the box on time but one item was missing. The box also didn’t include any packing list. I had to contact the customer service myself to understand that the last item will be shipped later with a second shipment. These sort of things can be improved.

perfecte service

heel tevreden

Gewoon goed!

Makkelijke bestel procedure Makkelijke betaal procedure Foto’s komen overeen met echt Tijdige verzending

Goede artikelen, snelle bezorging

Bioracer wielershirts en broek gekocht. Snelle levering. Jammer dat retour niet gratis is als je een verkeerde maat hebt besteld.

Snel reageren en op de hoogte houden vam status bestelling

Bestelling gedaan waarbij broekjes zouden worden nageleverd. In de bestelling werd aangegeven 4 dagen na bestelling. Omdat het toch langer duurde en ik nog niets vernomen had, een berichtje gestuurd. Vlotte reactie na mailtje.

Snelle levering, heldere communicatie

Prima, goede prijzen en snelle levering

Een aantal dingen besteld, alles prima verlopen. Prijzen zijn laag, prima producten en snel geleverd.

Prima spul!

Snelle levering en goede verpakking. Dank! Harm

Snel en foutloos

Meerdere malen wat besteld. Altijd volledig in orde.

Één verademing in wielerkleding land

Snel, betaalbaar en prima keuze.

Mijn Castelli Base layer shirt kwam zeer snel aan. Was bovendien een mooie aanbieding.

Precies de jas die ik zocht

Besteld en de dag erna verzonden. Helaas niet de dag erna ontvangen maar dat ligt waarschijnlijk niet aan de afzender.

Het was 2 dagen later in huis.

Prima levering

Levering vlot en netjes

Fijne service

Begrip ivm situatie broek niet passend en geld terug.

Prima bedrijf, mooie shirts en vlotte levering

Overzichtelijke site, vlotte levering en kwalitatief mooie shirts. Twee Alé shirts besteld, zitten perfect en voelen goed aan. Wel maat M nodig terwijl ik normaal S draag (gewone kleding en hardloopkleding).

Goed product. Snel gelevetd.

Al meerdere keren naar tevredenheid besteld

Snel geleverd en mooie merken voor scherpe prijzen!

Snelle levering. Super goedkoop en goed artikel

Via marktplaats een aanbieding van Zale-online gekocht. Wielrenbroek. Zeer goedkoop product, wat er zeer goed uitziet. Snelle levering en goed contact

Goede service, goede kwaliteit

Erg blij met mijn castelli windstopper en bioracer shirt. Snel antwoord op mijn vraag aan de klantenservice

Wijbosscheweg 121

5482 EB Schijndel