Goede service, goede kwaliteit

Erg blij met mijn castelli windstopper en bioracer shirt. Snel antwoord op mijn vraag aan de klantenservice

Prima verpakt snel verzonden

Snel na bestelling via een duidelijk proces met statusupdates via e-mail het bestelde goed verpakt en snel ontvangen.

Mooie shirts voor een lage prijs

Ik heb verschillende wielershirts gekocht. Het waren laatste maten dus voor een leuke prijs :) Bestelling kwam snel binnen

Scherp aanbod, webshop zou nog beter kunnen

Goed aanbod, ook altijd scherp en actueel materiaal (laatste jaar). De webshop is enkel beperkend, zou aan gewerkt mogen worden (woocommerce webshop zou al een verbetering zijn). Verzending goed en netjes verpakt. Volgende keer zeker weer...

Helemaal goed

Snelle levering. Snelle reacties op mailberichten. Oplossing gericht denken bij eventueel leverproblemen. Mooie kleding voor scherpe prijs. Heb 4 sterren gegeven omdat er altijd ruimte moet zijn voor verbeteringen. Maar zal jullie zeker aanbevelen.

Meerdere malen besteld, elke keer de volgende dag in huis. Daarnaast kon ik de betreffende producten ook nergens goedkoper krijgen.

Betrouwbaar en snel.

Meerdere keren bestelling geplaatst bij Zale-Online. Al die keren ben ik zeer tevreden over de afwikkeling of levering. Top!!!

Super!!

Fijne site, mooie prijzen en snel verzonden. Post had wat vertraging maar daar kan het bedrijf niks aan doen.

snelle reactie en levering

ik had een paar schoenen besteld en betaald en krijg dag later te horendat ze niet leverbaar zijn jammer want daarom kwam ik op uw site uit om iets te bestellen. op site stond dat ze er waren en helaas niet meer leverbaar, als ik dat eerder had gezien op de site had ik kunnen reageren maar nu is dit niet gelukt. jammer.

Altijd goed

Mooie prijzen, flexibel en alles is altijd goed!

Snelle levering van topproduct

Goed maar mijn trui is te groot :-(

Bestelling prima afgehandeld. Ik ben gewend dat Bioracer wat krapper zijn heb nu een jas besteld maar die is te groot blijkt nu :-(

Artikelen snel geleverd met goede communicatie via e-mail van status bestelling.

Goed snel. Geleverd

Mooie prijs voor alle artikelen

Snelle reactie na bestelling. Of deze ook opgehaald kon worden.

Snelle levering en topkwaliteit

Snel geleverd en prima prijs/kwaliteit

Snel geleverd en prima prijs/kwaliteit

Goed, snel en goede prijs

Nieuwe fietsbroek besteld tegen een concurrence prijs. Snel geleverd, sneller dan verwacht. Goed verpakt en top broek!

Super snel goede prijs kwaliteit verhouding

Ruime collectie. Goede aanbiedingen en nu zelfs ook nog castelli in het assortiment

Snelle afhandeling en scherpe prijzen.

Artikel supersnel geleverd tegen een zeer scherpe prijs. Helaas pastte het niet goed. Artikel geretourneerd en het geld direct weer teruggestort. Fijne webshop.

Duidelijk, snel en niet duur

Snel geleverd en helemaal in orde.

Goede webshop

Goede webshop met nette prijzen en snelle leveringen. Ook de verwerking van de retourzending en creditering daarvan gaat bijzonder snel. Prettig!

Mooie fietskleding.

Mooie fietskleding