Uitstekende service

Mooie kleding en altijd snel geleverd. Zeker een aanrader!

Nette snelle levering

Mooie / fijne fiets broek Maattabel klopt.

Goede en snelle levering van het bestelde product.

Na wat onduidelijk heden en onzekerheid (van mijn kant )op de site was het contact direct en duidelijk. Een goede service.

Goede en snelle services!

Fijne webshop met kwalitatief goede producten voor een aantrekkelijke prijs en daarnaast goede services! Je ontvangt snel reactie op al je vragen.

Geweldige webshop

Webshop die bij een verkeerde bestelling zeer positief en hulpvol is in het uitwerken van een oplossing met de leuze ' klant is koning '

Uitstekende prijs- kwaliteit verhouding + super snelle levering

Uitstekende service!

goed product, fijne prijs, snelle verzending

goed product, fijne prijs, snelle verzending

Snelle levering voor een goede prijs

Mijn bestelling werd snel verzonden

Top service en snelle levering

Fijne prijzen en zeer goede materialen

Super en snel geleverd

Overzichtelijke website. Zeer nette prijzen en snelle levering

Positieve ervaring goed product

Snelle verzending en afhandeling bij gedeeltelijke retour zending. Goede kwalitatieve merken, leuke aanbiedingen.

Zeer goede service.

Ik heb verschillende keren al iets bestelt bij Zale online en ben altijd tevreden over de samenwerking en service. Eenmaal heb ik een verkeerde maat bestelt en teruggestuurd. De communicatie verliep via mail en werd goed geholpen Het enige minpuntje vind ik dat jezelf retourkosten moet betalen. Mvg Lekeu Chris

alles verlopen zoals voorzien,top.

Geen opmerkingen,aankoop,verzending en levering volledig naar mijn zin.

Erg mooie kleding aan goeie prijzen

Als je van bioracer houdt, dan is dit wel een mooi adres. Nette levering en ook ruilen geen probleem (nu al de 3e bestelling bij Zale).

Reageren snel op vragen, snelle verzending en goede service.

mooie bloesjes om te fietsen

echt mooi

Tis gewoon een 10/10 Mooi geleverd en schoon materiaal voor een goeie prijs

Vlot en netjes

Vlotte levering

Goede aanbiedingen snel geleverd

Fijne winkel geen klachten en snel geleverd en goedkoop

Prima producten, goede prijs en snelle levering

Fijne kleding gekocht van Bioracer, alles in orde!

Zeer goede prijs kwaliteit verhouding

Prijs kwaliteit, prima. Alleen zou ik de keuze van artikelen en daaraan gekoppeld de maten anders inrichten. Eerst artikel keuze daarna maat. Nu heeft elke maat tevens een item. Zo krijg je wel veel info.

snelle levering en goede service

Bestelling was binnen 2 dagen in huis en goederen die qua maat niet goed waren konden eenvoudig worden geretourneerd. Volgende keer bestel ik weer bij Zale-online

Goede prijs en goed service

Snel geleverd en goed contact n.a.v. van een klacht. Werd correct afgehandeld en alternatief voor geboden. Wel jammer dat t witte shirt in eerste instantie niet helemaal schoon was (outlet) maar de rest was prima en een fijne fietsbroek gehouden.

Wijbosscheweg 121

5482 EB Schijndel