Simpelweg bestellen en dezelfde dag of uiterlijk de dag erna opgestuurd. In mijn geval, de post werkte ook mee waardoor een dag later in huis.

Goede en snelle service

Makkelijk bestellen, snelle levering en prima prijs/kwaliteit

Kwaliteit is goed goed , en ook zeker de prijs /kwaliteit verhouding is goed. Snelle levering en goede communicatie tijdens het leveren.

Zeer tevreden.

Zale-online is tot voor kort een onbekende webshop voor mij geweest. De scherpe prijzen in combinatie met de snelle levering van de juiste producten hebben mij overtuigd. Top!!

Het duurt nu wel al lang hoor

Jasje besteld op 10/01 en op vandaag nog niets ontvangen !

eerste keer besteld, prima prijs en netjes geleverd

Mooi fiets jasje van Rogelli gekocht voor mijn zoon.

Niks op aan te merken

Snel antwoord op mail en goede hulp gehad.

Netjes geholpen

Snel geleverd.

Goed verpakt, snel geleverd.

Precies zoals op website, producten passen goed.

Uitstekende service! Snelle leveringen!

Ik had een maat te groot besteld. Even een mailtje gestuurd hoe te handelen. Gewoon retour en zij zorgden dat een maat kleiner mijn kant op kwam. Perfect geregeld.

Wat we besteld hadden was helaas te klein, maar prima en snel afgehandeld.

Telkens weer goed

Al meermaals besteld. Voorheen Rogelli, nu BioRacer. Top kwaliteit voor een beter prijs dan de concurrent. Daarnaast altijd ook snelle levering en netjes de trackingcodes vooraf op de mail.

Topproducten voor een scherpe prijs!

Top service!

Snelle levering en Top kwaliteit!

Snelle levering, goed & goedkoop!

Snelle levering, goed & goedkoop!

Goede service.

Ik heb een besteld jack moeten ruilen; de maat viel kleiner uit dan verwacht. Na mailcontact een ander jack uitgekozen en na retourzending per omgaande de juiste maat/jack ontvangen.

Snel en goed

Net als bij eerdere bestellingen zijn de spullen snel geleverd en van mooie kwaliteit.

Goede prijs kwaliteit verhouding

Goed bedrijf waar je waar voor je geld koopt.

Alles perfect.

Alles goed.

Doet wat ie belooft

Vrijdag bestelt, zaterdag in huis

Goede informatie, snelle levering ook nu het product niet op voorraad was.

Niet zo goed....

Ik heb 5 januari een bestelling gedaan, het artikel was niet op voorraad dat zou ongeveer 5 werkdagen duren, maar tot op heden heb ik nog niets mogen ontvangen. En het wordt ook niet gemeld dat het langer duurt dan die 5 werkdagen, dat is jammer. Op dit moment zou ik jullie dus nog niet aanbevelen.

scherpe prijs en snelle levering

duidelijke site en een scherpe prijs

Goede prijs en snelle levering!

Had mijn spullen de volgende dag in huis en tegen de beste prijs die ik heb kunnen vinden.

Duidelijkheid site en snelle levering

De site is duidelijk er staat mooie kleding op.de levering was ook erg snel en netjes..ook de emails zijn prima.

Wijbosscheweg 121

5482 EB Schijndel