Duidelijke website, goede producten en alles keurig in verpakking geleverd. Indien iets niet goed wordt het gewoon geruild zoals je mag verwachten !

snelle verzending en goed materiaal

super

Goede spullen, mooie prijzen

Goede spullen, mooie prijzen. De website zou iets professioneler mogen.

Mooie aanbiedingen van top producenten

Heb nu 2x wat besteld bij ze en ben zeer tevreden. Goeie uitleg en vriendelijk beantwoord op me vragen. Ga hier zeker weer bestellen.

Gewoon goed

Snelle verzending

Bestelling snel in huis. Goed verpakt. Mijn zoon vind de rogelli wielrenners kleding mooi en goed zitten. Ik zal in de toekomst zeker vaker bij zale bestellen als er weer een mooi wielrenners set bij zit.

zal er weer kopen

Zeer positief en aanbevelingswaardige verkoper

De eerste bestelling is altijd een beetje bang afwachten. Hier bleek dit niet nodig te zijn daar hier alles zeer vlug afgehandeld werd met regelmatig een update van het proces. De goederen werden ook vliegensvlug en in perfecte staat afgeleverd. De gunstige prijsstelling is een bijkomende troel om een 2de bestelling te plaatsen

Super jasje

Is niet waterdicht zoals wel omschreven maar voldoet voor de rest goed, wel iets smalle mouwen er kunne maar weinig lagen onder.

Goeie snelle levering, fijna producten. Goede kwaliteit

Snelle levering en retour

2 items besteld omdat ik niet zeker van de maat was. Super snel in huis en zonder problemen 1 item terug gestuurd.

Snelle reactie

Had perongeluk een XS besteld. Gemaild en uiteindelijk een s geleverd. Snelle reactie op mail, erg fijn!

Mooie prijs voor een prima product.

Aanrader

Super goed. De klantenservice reageert heel erg snel.

Ik heb echt heel erg goed en snel geholpen.

Goeie prijzen en duidelijke informatie over levertijd!

Alles goed

28 nov besteld, 5 dec nog niet geleverd

Pp 28 nov bestelling gedaan, deze is op 5 december, dus voor sinterklaas nog niet bezorgd

Foute maat geleverd, na bijna een week de juiste maat nog niet ontvangen!

Foute maat geleverd, na bijna een week de juiste maat nog niet ontvangen! Zelf 9€ betaald aan retourverzendingskosten

Snel geleverd voor een keurige prijs

Snel geleverd voor een keurige prijs

Super service

Snelle nette levering

Perfect!

Snelle levering, perfecte service en goede producten tegen de scherpste prijs!

Goedkoop en snel

Goede prijs en super snelle levering.

Prima spul voor prima prijs

Goed merk tegen scherpe prijs. Levering later dan verwacht, snelle reactie ontvangen, maar had met Sint drukte te maken. Prima ervaring

Goed en goedkoop

Overzichtelijke en duidelijke site. Goede producten en lage prijzen. Meerdere maten, dus voor ieder een keus.

Prima materiaal, verpakking en levering

Levering binnen aangeven termijn

Wijbosscheweg 121