niet tevreden

Fietsschoenen besteld op 27 september, nog niet geleverd. Wel communicatie gelukkig. Tip; zet op de site "tijdelijk niet leverbaar"

Prima. Onderneming is aan te bevelen. Als webshop.

Geweldig goed

Prima product voor goede prijs en snelle levering

Prima product voor goede prijs en snelle levering

Mooie prijzen op fietskleding

Fijne en overzichtelijke website. Duidelijke informatie bij de meeste producten. Bij gebruik filter op maat is helaas niet altijd het gefilterde product in die maat verkrijgbaar. E.e.a is dus niet altijd up to date. Retourneren nog geen gebruik van hoeven maken. Deze lijkt echter niet makkelijk/klantvriendelijk. Verzending binnen 1 dag met track and trace code via mail. Netjes verpakt.

Goed assortiment voor een goede prijs!

Goed assortiment voor een scherpe prijs!

Zeer snelle bezorging

Hele mooie en goede fietskleding ontvangen.

Een goede ervaring.

Producten zo als omschreven, snelle reactie,en snelle levering,leuke aanbiedingen voor een prima prijs.

mijn ervaring is goed

retour sturen geen enkel probleem ook het afgeven niet aan de poort en snel het geld retour op de rekening.

Super slecht

Zeer slechte service m.b.t. garantie. Men verwijst naar hun leverancier, maar ik doe geen zaken met hun leverancier, maar met Zale Online. Gevalletje van verantwoordelijkheid niet nemen.

Super geregeld en uitgevoerd

Het aanbod is beperkt, maar voor een super prijs. De bestellingen worden zo snel mogelijk verstuurd. Hoewel de belofte is dat voor 12 urr besteld de volgende dag geleverd, het deze keer dat na 12 uur besteld de volgende dag bezorgd werd.

mooi choppen

Geweldig goedkoop

Scherpe prijs, product anders dan anders en snelle levering

De aangeschafte fietskleding viel wat kleiner uit dan verwacht, maar stretch maakt een hoop goed.....

Betrouwbaar, bereikbaar, vriendelijk, no problem allways. Geld altijd snel terug. Eerlijk.

Fijne webshop, met aantrekkelijke prijzen en service

Sinds een half jaartje bestel ik hier mijn Bioracer wielerkleding. Ik ben hier terecht gekomen door de aantrekkelijke/scherpe prijzen. Ook de service is goed. Laatst had ik wat problemen met stiksels, maar dit is prima opgelost. Nog bedankt daarvoor!

Over het algemeen snelle levering

Reageren snel op vragen

Komen afspraken na

Goede klanten service, flexibel en komen afspraken na.

Snelle levering, scherpe prijzen en goede producten.

Bestelling snel binnen. Kwalitatieve goede producten voor een scherpe prijs. Beperkte productkeuze.

Top site Top kwaliteit met geweldige prijzen Top service

snelle en goede service

xx

Snel en gemakkelijk

Top, overzichtelijke website. Veel keus

Aantrekkelijk aanbod, scherpe prijzen, snelle en vriendelijke reactie, snel geleverd.

Zowel op de Zale-online website als op marktplaats wordt een groot aanbod van nieuwe (en soms gebruikte) overtollige fietsproducten van topmerken tegen een aantrekkelijke prijs aangeboden. Op vragen wordt snel en vakkundig antwoord gegeven. Zijn erg klantvriendelijk. Bestellingen worden snel geleverd, meestal de volgende dag in huis. Heb er al meerdere keren producten gekocht en ben hier erg tevreden mee als ook de service van Zale-online. Ik kan dit iedereen van harte aanbevelen.

Snelle levering. Goede kwaliteit

Producten voldoen aan verwachting. Maatvoering komt overeen met je huidige maat. Levering snel. Bij retour snel geld terug gestort.

Zeer snelle levering. Kleding van top kwaliteit.

Goede leveringen en prijzen

Goed hoor