Prima webshop

Mooie producten voor een scherpe Prijs. En snelle levering.

Goed product, snelle verzending en goede service

Erg klantvriendelijk en snel. Bestelling kon ondanks snelle verzending zelfs nog aangepast worden.

Mooie kleding, goede kwaliteit.

Derde bestelling gedaan waarbij ik een heel ander shirt ontving dan besteld. Gelukkig goed en snel opgelost per mail.

Goede en snelle levering van de broek. mooie prijs / kwaliteit!

Waar voor je geld

Bestellen ging makkelijk, levering duurde iets langer dan gepland maar ben keurig op de hoogte gehouden. Mooie kwaliteit. Al met al prima ervaring.

goedkoop en betrouwbaar

was op zoek naar mijn favoriete shimano mtb schoenen. Bij dale online gevonden voor minder dan de helft van de prijs. Ook maar vast meteen winterhandschoenen erbij besteld en netjes op tijd geleverd. Klasse team daar!

Voldaan aan de verwachting.

Voldaan aan de verwachting en binnen een dag in huis!

Goedkope fietskleding, super snelle service

Nette website, leuk assortiment. Helaas geen hele goede zoekfunctie qua maten e.d.

Verkeerde maat besteld en teruggestuurd. Binnen 1 dag geld op de rekening. Ze hebben goede spullen voor een goede prijs. De enige verbeterpunt is dat de website vaak spullen weergeeft die niet meer op voorraad zijn. Maar dat is het enige.

Mooie aanbieding snelle levering goed materiaal

Mooie aanbieding snelle levering goed materiaal

Goede producten snel geleverd

Zale heeft kwaliteitsproducten tegen een lage prijs. De levering had ik binnen een dag in huis.

Mijn paket is heel snel bezorgd en alles was er naar wens.

Snelle levering en kwaliteit

De artikelen waren op tijd binnen en kwalitatief goed

Snelle verzending, goede prijs kwaliteit verhouding

Snelle levering en afwikkeling

Levertijd is snel ondanks de drukte. Ook afhandeling van retour verloopt zeer eenvoudig en voorspoedig.

Perfect!!

Wat betreft de kleding,die is van uitstekende kwaliteit mits je de goede maat aanschaft,super snelle levering,wat de prijs betreft,in verhouding met de kwaliteit is zale-online wat mij betreft een goede combinatie, zéker niet duur,en afwachten wat er in de aanbieding is. Zale is voor mij 5 sterren waard.

Top!!

Prima super snelle levering!! Voldoet aan de verwachtingen!!

Supersnelle levering zelfs in coronatijd!

Supersnelle levering zelfs in coronatijd!

goede service en prijs

Werd goed geïnformeerd over vertraging van de levering. Scherpe prijzen

goede en snelle levering

mooi en goed product,snel geleverd

Scherpe prijzen, makkelijk bestellen en snelle levering

Scherpe aanbiedingen en snelle levering

Snelle levering, netjes een split order na backorder van producten niet op voorraad

Nog niet alles ontvangen

Lastig om een beoordeling te geven wanneer nog niet alles geleverd is.

Top! Beste prijs, breed aandbod en snel thuis geleverd

Fijne site met breed aanbod tegen scherpe prijzen en super snel thuis geleverd. Wil je mooie fietskleding merken tegen een scherpe prijs, dan zou ik zeker op deze site even een kijkje nemen

Wijbosscheweg 121

5482 EB Schijndel