Prima product voor een prima prijs

Snel contact en antwoord op vragen voor dat het product gekocht is. Na levering een vraag gesteld en daar wacht ik al twee dagen op antwoord. Product is goed en netjes geleverd. Echter bleek pas na het bestellen dat het product een langere levertijd had

Snelle levering en waar voor je geld

Ik kan dit bedrijf zeker aanbevelen.

Goede ervaring

Op Woensdagmiddag besteld en op Vrijdagochtend thuis bezorgd. Precies zoals omschreven, keurig verpakt en goed materiaal. Kortom goed tevreden!

perfecte service

Heel snelle service en er wordt echt met de klant meegedacht. perfect!

Mooie producten tegen goede prijs

Via een vriend werd ik op Zale-online gewezen. Mijn eerste bestelling geplaatst nadat ik gestart ben met fietsen. Veel keuze en snelle levering. Top

Communicatie kan beter

Bestellingen geplaatst, waarvan een deel door de brievenbus kon. De leverdag veranderde keer op keer. Herhaaldelijk contact gezocht met Zale online omdat mij niet duidelijk was hoe het nu zat met mijn zending. Deze kreeg ik 5 dagen later dan aangegeven binnen, maar van Zale Online heb ik nooit een reactie gehad.

Binnen vijf minuten reactie via de mail en dat ook s’avonds. Doen niet moeilijk met retourneren en/of ruilen van wielren kleding

Prima service en levering optijd

Buitengewoon tevreden.

Omruiling per direct geregeld ivm feit dat ik iets te positief was mbt maat.

Slechte communicatie

Ik heb een fietsshirt bestelt. Na een week maar eens gemaild wanneer die bezorgd wordt. Antwoord: we hebben geen idee

Super snelle levering en reactie op mail, fijn om zaken mee te doen

Goede ervaring

Snelle en correcte levering, gewoon top

Alles zoals het moet

De spullen waren wel vuil vol met katten haren.

Goede kwaliteit en snel bezorgd

Prima aanbiedingen van goede producten die makkelijk besteld zijn en snel bezorgd.

mooie kwaliteitskleding voor een scherpe prijs

Snel geleverd gelijk uit kunnen proberen en zit gegoten

Helemaal goed.

Geen bijzonderheden.

Levering en kwaliteit goed

Service vwb levering en kwaliteit is goed en keurig uitgevoer

Werd goed op de hoogte gehouden van de levering.

Er werd snel gereageerd op mijn mail voor ruiling.

wel aardig

Na Roggeli broeken besteld te hebben die uitstekend passen xxl. Dacht ik ook maar een Roggeli shirt besteld in xxxl maar die zijn veel te klein indruk is verkeerd gelabeld . Maar aan schoonzoon gegeven die is heel wat smaller en paste net.

Snelle levering Snelle reactie

SUPER!

Goede en SUPER snelle levering!

Hele goede service

Snelle bezorging, afhalen kan ook. Snelle reactie per mail en snelle bezorging Super klantvriendelijk.

Snel!

Goede service.

De bon zat er niet bij.

Super goed!

Onverwacht, wist eigenlijk niet hoe dr service zou zijn, maar het pakje was er supersnel, prima kwaliteit shirt en bovendien hartstikke goedkoop. Ik ga vaker bestellen!

Wijbosscheweg 121

5482 EB Schijndel