geweldig

goed service, super kwaliteit van de producten

Prima site en goede prijzen

Fijne en correcte snelle afhandeling, ik bestel zeker vaker op deze site.

Snelle en goede communicatie via mail,keurige verzending

Hoewel de website beter zou kunnen , bestellen makkelijk en gelijk alles per mail. Ook toen ik wilde ruilen ivm andere maat, was 1 mail voldoende . Zending retour en direct nieuwe zending opgestuurd. Gr Carola

Keurige service

Snelle verzending, reageert snel op vragen en bij retour na een dag al weer je geld terug op de rekening. Gewoon goede producten en een keurige service dus.

Prima en betrouwbaar

Ook bij niet kunnen leveren gelijk een berichtje en snelle levering

Netjes!

Niks op aan te merken!

super leverancier!

duidelijke informatie op de website makkelijk te bestellen goede levertijden goede klantenservice

Goede outletwinkel

Niet alle producten die online staan zijn ook daadwerkelijk op voorraad, maar het geen dat er is is uitstekend. Goede verzending. Goede service.

Snelle levering, alles netjes. Goede klantenservice, snelle reactie, meedenkend. Goede kwaliteit, mooie prijzen. Enige nadeel is het kleine assortiment, waardoor het snel uitverkocht is.

Geweldige aanbiedingen en netjes verstuutd

Scherpe aanbiedingen

Zale is een prima outlet voor wielerkleding. Het aanbod wisselt vaak dus als je regelmatig fietskleding of accessoires zoekt kan het lonen om op de site te kijken. Het is een outlet dus er moet wel net tussen zitten wat je zoekt en ook nog in de goede maat. Ik kocht een Sportful short voor minder dan de helft van de gangbare prijs en die werd keurig op tijd geleverd. Ook netjes per e-mail de factuur ontvangen.

Snelle service en goede prijs

Mooie producten voor goede prijzen. Snelle levering

Prima productaanbod

Helaas mis ik relevante info over pasvorm en/of toepassing per seizoen. Verder prima verzending.

Snel vriendelijk netjes top

Snel vriendelijk netjes krijgt geld gewoon terug bij terugsturen. Zeer betrouwbaar.

Prima fietsshirt en mooie prijs

Mooi fietsshirt gekocht Zomerkwaliteit

Alles in orde

Aantrekkelijk geprijsd. Alles goed en snel geleverd. Geen problemen. Website kan soms iets beter.

prima, terugkerende klant

communicatie is goed interessant aanbod soms typische overblijfselen door een maatvoering die ergens niet lijkt te kloppen, moet dan retour.

Prima webwinkel, goede service!

Eén van de twee kledingstukken was niet in goede staat. Het shirt was een beetje vies en had enkele kleine beschadigingen. Nadat ik dit per e-mailbericht had gemeld, kreeg ik snel een positieve reactie. Ik kon het shirt kosteloos retourneren en kreeg ook vlot het aankoopbedrag retour. Dat is een goede service!

Super, snelle levering, nette spullen, aanrader!

ik heb verschillende winterjackets besteld, kon ik even goed passen welke voor mij geschikt was. Jackets retour gestuurd die ik niet wilde, en binnen enkele dagen geld op de rekening! Kwaliteit van de producten dik in orde! Al met al, super geregeld, zeer tevreden!

Prima bedrijf. Alles keurig netjes afgehandeld.

Ik had een prachtig fiets-jack besteld. Helaas bleek het niet de juiste maat voor mij te zijn. Na het retour-zenden heb ik snel mijn geld weer op mijn rekening teruggekregen.

Mooi assortiment en snelle levering

Mooi assortiment voor een heel goede prijs. De levering was er ontzettend snel. En ook de afhandeling van een toch niet op voorraad zijnde shirt werd goed gecommuniceerd en afgehandeld. Al met al een heel fijne ervaring met Zale-online.nl. Het enige minpunt vind ik is dat er veel kleding in de shop staat die niet op voorraad is. Dat maakt de shopervaring minder plezierig.

Binnen een paar dagen mijn hele bestelling binnen.. goede kwaliteit. Ik ben er heel blij mee.

mijn bestellin gvlot in huis

Super!!

Super goed geholpen. Besteld en volgende dag al binnen.

Wijbosscheweg 121

5482 EB Schijndel