Het artikel wat wij bestelde was niet op voorraad, we werden netjes op de hoogte gehouden nadat we een vraag over de levering hadden gesteld,

Slechte levering

Met grote regelmaat wordt de aangegeven levertijd niet gehaald en ik wordt niet op de hoogte gehouden wanneer het pakket wordt geleverd of is geleverd. Daarin tegen zijn de geleverde spullen wel van goede kwaliteit en prijstechnisch goed!

Goede service en correcte levering

Reeds meerdere malen gekocht. Huis van vertrouwen

Goed advies snel geleverd

Goed advies snel geleverd

Tevreden met de bestellingen .

Leuke site en betaalbaar… en mooie aanbiedingen.

Simpel goed

Vriendelijk en goede prijs/kwaliteit verhouding

Ruime keus aan kleding en andere accessoires voor de fietser.. Prijstechnisch interessant en goede kwaliteit. Eigenaar is vriendelijk en zelfs buiten de normale uren bereikbaar voor verkoop. Topwinkel dus!

Snelle service, scherpe prijzen

Snelle service, scherpe prijzen

Zeer prettige winkel

Mijn favoriete wielerwinkel.

Duidelijke communicatie

Correct en tijdig geleverd - product was niet voorradig en moest besteld worden. Duidelijke communicatie hierover en termijn werd gerespecteerd. Al de rest verliep vlekkeloos !

Super kortingen op kwaliteitsproducten.

Mooie korting op leuke fietskledij.

Prijs-Kwaliteit top verdeler.

Al meerdere bestellingen gedaan. Geleverde materiaal is altijd top. Beveel het iedereen aan!!!

TOPPIE gewoon

Makkelijk in kiezen en bestellen. Mijn favoriete merk, nu al de nieuwste collectie van dit jaar te koop. Netjes en veilig verpakt en verzonden

Goede communicatie, goede service

Goede communicatie via whatsapp over een probleem met de levering. Dit direct opgepakt en opgelost! Top!

Snelle levering en prima kwaliteit.

Mooie website waarop het makkelijk bestellen is.

Heel betrouwbare site

Steeds een correcte levering

Goede service. Voordelige prijzen.

Scherpe prijzen en uitstekende service

Duidelijke website met de scherpste prijzen die je kunt vinden. Bestellingen worden snel en correct verstuurd. Heb een aantal keer wat moeten ruilen (zelf toch de maat te optimistisch ingeschat...), ook dit is geen probleem. In een woord: Top!

Perfect geregeld!

Goede aanbiedingen en goede afhandeling. Ga zeker meer bij ze bestellen!

Goed maar kan beter

Vlotte reactie op mailberichten. Helaas 2 van de 3 bestelde artikelen niet meer verkrijgbaar. Retour sturen kan eenvoudiger, retourformulieren, pakbonnen etc. ontbreken.

Site is prima, verzenden gaat snel en retourneren ook

Prettige en snelle afhandeling

2 wielren shirtjes besteld en op gehaald. Lagen netjes klaar dus kon ze meteen meenemen.

Al jaren goede ervaringen met Zale online

Prima prijzen en snelle levering.

Goedkoop, snel en betrouwbaar

Prima bedrijf, veel goede aankopen gedaan.

Gewoon goed!

Goede spullen voor een redelijke prijs, enigszins beperkte keuze maar er zijn altijd goede aanbiedingen te vinden.

Wijbosscheweg 121

5482 EB Schijndel