Top producten voor een super prijs

Al vele malen wat besteld. Snelle levering en een goede klantenservice.

Fijne fietskleding voor een scherpe prijs

Al een paar keer hier besteld. Altijd snel verzonden en erg tevreden met mijn aankopen.

Super webshop

Ik bestel hier al jaren naar grote tevredenheid, Snelle leveringen en een zeer goede kwaliteit. Top aanbiedingen!

Prima aanbod en goede prijs

Meerdere keren besteld en de volgende dag in huis.

Oke

Levering kwam later dan verwacht. Via contactcentrum hierover contact gehad. Was onderweg. 2 dagen laten pas een track en trace ontvangen.

1 item niet ontvangen

1 item niet ontvangen maar ze beweren dat ik via mail op de hoogte ben gebracht. Geld word wel terug overgemaakt.

Lage prijzen en een snelle levering. Helemaal top dus.

Duidelijk en snelle levering

Behalve een snelle levering ook nog goede uitleg bij vragen van de bestelling

Duidelijke site en snelle levering

Duidelijk en snelle levering, geen problemen, levering kwam in 2 delen maar duidelijk aangegeven

Goede merken, mooie prijs en een top dienstverlening,.

Pakje is niet toegekomen

Eerste bestelling liep goed. 2de bestelling werd verkeerde maat geleverd . (Eén kleinere maat dan besteld) de broek werd teruggestuurd en kregen ons geld terug. De 3de keer opnieuw de fietsbroek besteld als de 2 de keer om nu hopelijk de goede maat te ontvangen samen met nog enkele andere zaken. Besteld op 19/6 en nu op 1/7 nog steeds niet aangekomen. We hebben gemaild naar de helpdesk en wachten nu op een oplossing.

Altijd top!

Zale Online heeft altijd goede aanbiedingen en ook in de gangbare maten. Eigenlijk is er geen andere webshop waar je tegen zulke prijzen leuke fietskleding kunt kopen. Ze verzenden vlot en de communicatie is ook goed.

Top!!

Zoals altijd snelle en goede levering van de spullen tegen zeer prettige prijzen!!

Vlot

Goed materiaal

Reageren snel en erg vriendelijk.

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Verkeerde artikel dat geleverd was werd zonder problemen geruild

Super, mooie aanbieding dag erop ontvangen

Al vaker inmiddels besteld, mooie aanbiedingen

Snelle, vriendelijke en helpende communicatie

Er wordt snel gereageerd en meegedacht met de klant. Top service, ik ga hier zeker vaker bestellen en zal dit ook doorvertellen aan mijn fietsvrienden.

Weinig aan toe te voegen, gewoon goed.

Weinig aan toe te voegen, gewoon goed.

Prijs kwaliteit van het Bioracer materiaal is top!

Goede webshop met goede kleding

Snel besteld en snel bezorgd

Weer een goede ervaring met Zale-online

Bij Zale kun je voordelig kwaliteits producten kopen, een echte aanrader.

Goed assortiment en goede prijzen

Ik ben enthousiast over het aanbod dat Zale-online heeft. Een beperkt aantal merken, maar voor ieder wat wils.

Snel en mooie kwaliteit spullen tegen prettige prijzen!

super service

Prijs/kwaliteit is top!