Filters

10

Alles wat ik nodig had en ook nog eens heel snel.

"Ik ben ontzettend blij en tevreden met de uitstekende service die ik heb ontvangen van Frits bij het regelen van mijn hypotheek. Vanaf het allereerste moment voelde ik me goed ondersteund en kreeg ik het gevoel dat ik in goede handen was. Ik ben vooral zeer te spreken over het advies dat ik kreeg van Judie. Zij heeft me uitgebreid geholpen bij het vinden van de juiste hypotheek en heeft me hierbij altijd op een heldere en begrijpelijke manier uitgelegd wat de verschillende opties waren en wat de voor- en nadelen waren van elk van deze opties. Daarnaast ben ik erg tevreden over de snelheid waarmee Frits reageerde op mijn vragen en verzoeken. Zelfs als ik in het weekend of in de avonduren een vraag stelde, kreeg ik vrijwel altijd binnen korte tijd een reactie terug. Dit vond ik echt fantastisch en heeft ervoor gezorgd dat ik me gedurende het hele proces van hypotheekaanvraag heel goed ondersteund voelde. Al met al kan ik Frits van harte aanbevelen als hypotheekverstrekker. Ze bieden uitstekende service, geven zeer goed advies en reageren altijd snel op vragen en verzoeken. Een echte aanrader dus!"

 • Aanbevelen? Ja
 • Wat heb je bij Frits gedaan? Hypotheek afgesloten als starter
10

Super!

Ik ben geweldig geholpen door Fritser Marco. Hij heeft mij vlot en goed kunnen uitleggen welke afwegingen ik moest maken en heeft mij door het hele process heen goed geholpen. Als Marco even niet beschikbaar was, waren er genoeg andere Fritsers (zoals Claudia), die snel in konden springen. Hierdoor heb ik nooit hoeven wachten en had ik mijn hypotheek aanvraag binnen no-time in orde. Het is ook fijn dat je zelf een beetje kan spelen met de online tool, om een aantal verschillende mogelijkheden door te rekenen. Ik kan Frits aan iedereen aanraden!

 • Aanbevelen? Ja
 • Wat heb je bij Frits gedaan? Hypotheek afgesloten als starter
10

Meedenkend, snel en behulpzaam

Via hypotheekadvies van de consumentenbond bij Frits terecht gekomen. Je kan zelf de keuze maken voor het inplannen van het eerste videogesprek waarin je een globaal overzicht krijgt van je mogelijkheden. Na akkoord op mijn bieding ook snel een adviesgesprek in kunnen plannen met kundig advies van Marco. Het is fijn dat je door het dashboard veel inzicht hebt in al je mogelijkheden en de voorgang van op het proces. Na het definitieve akkoord ook verder geholpen met inplannen taxatie, uploaden van alle stukken door Rhea en heel snel tot een finaal akkoord gekomen. Alles online, kost weinig tijd, staan toch altijd snel telefonisch en per mail klaar bij hulpvragen.

 • Aanbevelen? Ja
 • Wat heb je bij Frits gedaan? Hypotheek afgesloten als starter
9

Zeer vriendelijk en deskundig personeel

Ik ben nieuw in hypotheken, maar Judie van Fritz heeft me op weg geholpen. Ze begeleidde me met wat er moest gebeuren. Ze antwoordt ook heel snel op mijn vragen via e-mails heel snel. Manon van fritz was ook erg behulpzaam om me te helpen weten welke documenten ik op tijd moest indienen. Ik zou Frits graag aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een eerste huis.

 • Aanbevelen? Ja
 • Wat heb je bij Frits gedaan? Hypotheek afgesloten als starter
10

Geweldige ondersteuning bij het kopen van mijn eerste appartement!

Judie en Mireille van Frits hebben mij fantastisch ondersteund in het afsluiten van mijn eerste hypotheek. Alles was nieuw voor me waardoor ik veel vragen had, maar daar nam Judie altijd ruim de tijd voor. Als ik iets niet direct begreep, zei ze dat zij het verkeerd uitlegde en probeerde ze het op een andere manier - totdat ik aangaf het helemaal te begrijpen. Een huis kopen en een hypotheek afsluiten is best spannend - en ik deed het zonder makelaar - en Judie gaf me zelfs advies over het bieden. Later heeft ze voor mij ook de koopovereenkomst doorgenomen om te controleren of er geen gekke dingen in stonden. Verder kon ik altijd bellen en op mailtjes met vragen kreeg ik altijd snel antwoord. Judie heeft aan het einde van het proces nog 's avonds laat mijn hypotheekaanvraag gedaan omdat ze wist dat de rente de volgende dag omhoog zou gaan. Zo had ik de voordeligste rente die ik kon krijgen! Mocht ik gaan verhuizen en een nieuwe hypotheek nodig hebben, weet ik Judie te vinden. :-)

 • Aanbevelen? Ja
 • Wat heb je bij Frits gedaan? Hypotheek afgesloten als starter
10

Goed geholpen, heldere uitleg en fijne persoonlijke aandacht.

Kan niet anders zeggen dan heel fijn geholpen door Frits. Alles wordt duidelijk uitgelegd, en het proces is heel overzichtelijk. Er wordt goed met je meegedacht. Op al mijn vragen werd snel gereageerd.

 • Aanbevelen? Ja
 • Wat heb je bij Frits gedaan? Hypotheek afgesloten als starter
10

Duidelijk verhaal, op een heel prettige manier gebracht. Aanrader!

Bij het uitzoeken van de nieuwe hypotheek geadviseerd door Bertrick van der Steege. Een hele verademing na wat mindere ervaringen elders. Hij luisterde goed naar onze wensen, kwam met nuttige suggesties. Probeerde je niet zomaar een willekeurige hypotheek te verkopen, maar vertelde ook eerlijk wat we niet nodig hadden. Gewoon een heel duidelijk verhaal, op een heel prettige manier gebracht. Aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
 • Wat heb je bij Frits gedaan? Hypotheek afgesloten als doorstromer
10

exactly what we needed

Frits personnel was right on spot, available for communication, knowledgeable about the topics, and very responsive. Our experience with them made the mortgage procedure a lot less stressful and we had a successful and fast mortgage application.

 • Aanbevelen? Ja
 • Wat heb je bij Frits gedaan? Hypotheek afgesloten als starter
10

Hulp van toegewijde medewerkers met kennis van zaken.

Wij zijn als starters door Walter en Lisette enorm goed geholpen bij de aanvraag van onze hypotheek. Ondanks verschillende obstakels is het uiteindelijk toch gelukt om onze woning te kopen. Dit komt met name doordat zij flexibel met ontwikkelingen omgingen en zich toegewijd hebben ingezet om onze problemen op te lossen. Hierbij waren zij voor ons altijd goed bereikbaar en erg vriendelijk. Daarom kan ik Frits als hypotheekadviseur zeer aanbevelen.

 • Aanbevelen? Ja
 • Wat heb je bij Frits gedaan? Hypotheek afgesloten als starter
10

Vriendelijk en vakkundig advies

Frank geeft eerlijk en duidelijk advies. Ook als dit niet het antwoord is waar je op hoopt.

 • Aanbevelen? Ja
 • Wat heb je bij Frits gedaan? Online rekentool - Maandlasten berekenen
10

Erg duidelijk en transparant

In de eerste gesprekken alles heel rustig, duidelijk en zonder enige vorm van druk uitgelegd gekregen. Er wordt echt met je meegedacht om tot een scenario te komen, wat volledig naar je wens is. Ook het dashboard is heel duidelijk. Wegens persoonlijke omstandigheden toch voor een andere tussenpersoon gekozen, waarvan ik nu al spijt heb. Had beter voor Frits kunnen kiezen!

 • Aanbevelen? Ja
 • Wat heb je bij Frits gedaan? Online rekentool - Hypotheek berekenen
10

Geweldig geholpen!

Onze adviseur heeft ons kundig en snel door een vrij complexe aanvraag geholpen waardoor wij nu kunnen genieten van ons droomhuis. Hij stond altijd voor ons klaar en heeft veel meer gedaan als dat we verwacht hadden.

 • Aanbevelen? Ja
 • Wat heb je bij Frits gedaan? Hypotheek afgesloten als starter
10

Snelle en duidelijk

Binnen een kwartier wist ik wat de juiste keuze voor mij werd

 • Aanbevelen? Ja
 • Wat heb je bij Frits gedaan? Online rekentool - Hypotheek oversluiten
9

Alleen contact wanneer nodig, een eerlijk advies en vooral: no-nonsense!

Enkele jaren nadat ik tot tevredenheid mijn hypotheek via Frits had overgesloten, werd ik weer benaderd. Heel attent vond ik dat maar ook fijn dat dit niet véél eerder gebeurde want ik kan slecht tegen de opdringerige marketing activiteiten van andere bedrijven. Telefonische afspraak gemaakt, waarin de ter zake doende vragen werden gesteld en heel snel daarna een eerlijk advies. Op basis daarvan kon ik een afgewogen beslissing nemen. Ook al kwamen we daardoor niet tot zaken, de reactie van Frits daarop liet mij besluiten om dit bedrijf opnieuw te benaderen wanneer dit in de toekomst nodig is. .

 • Aanbevelen? Ja
 • Wat heb je bij Frits gedaan? Online rekentool - Hypotheek verhogen
10

Wat een financieel adviseur moet doen en meer!

Vanaf moment één is voor ons de ruis gefilterd tot een helder plaatje. Met een overzichtelijk dashboard heeft de voorbereiding en aanvraag een fijne workflow. Vragen en opmerkingen werden sneller dan verwacht en soms buiten werktijd beantwoord. Daarnaast voelde het als een oprechte service, waarbij er naar de belangen van de klant wordt geluisterd. Het enige nadeel wat ik heb bevonden is dat het uploaden van de documenten soms niet werkte. Hiervoor werd wel meteen een alternatief aangeboden (email) of werd er aan de back-end gesleuteld zodat het wel weer werkte.

 • Aanbevelen? Ja
 • Wat heb je bij Frits gedaan? Hypotheek afgesloten als starter
9

Super ondersteuning in het hele proces!

Marco en Mireille hebben echt de tijd genomen om ons te informeren, verschillende opties door te spreken en waren enorm waardevol in de communicatie naar de bank. Hierdoor is het proces een stuk minder stressvol geworden en was het uiteindelijk snel geregeld!

 • Aanbevelen? Ja
 • Wat heb je bij Frits gedaan? Hypotheek afgesloten als starter
8

Behulpzaam en helder.

Marco heeft ons geduldig en goed geholpen. Fijn dat alles online kon plaatsvinden. En ook zeer goed en snel bereikbaar wanneer dit nodig was!

 • Aanbevelen? Ja
 • Wat heb je bij Frits gedaan? Hypotheek afgesloten als starter
10

Uitstekend

Frits heeft een uitstekende dienstverlening. Marco Palfenier heeft ons geholpen aan onze eerste hypotheek. Hier zijn we heel blij mee, we hebben meerdere hypotheekadviseurs gesproken en Frits/Marco gaven ons gelijk een goed gevoel. De portal/interface voor het inleveren van documenten is gebruiksvriendelijk. Het advies was niet opdringerig en a.d.v. volledige informatie die onafhankelijk verstrekt is. Wij hebben ze ook aanbevolen aan vrienden van ons en die zijn ook erg tevreden.

 • Aanbevelen? Ja
 • Wat heb je bij Frits gedaan? Hypotheek afgesloten als starter
10

Hypotheekadvies zonder zorgen

Ik heb via de consumentenbond hypotheekadvies van Frits gekregen voor de aankoop van mijn eerste huis. Tijdens het proces werd er goed meegedacht met mijn persoonlijke situatie en de mogelijkheden. Zo heb ik een keuzebudget als salariscomponent en Marco wist precies te vertellen welke banken deze accepteren en welke niet. Zo kon ik veel tijd (en geld) besparen en kwam ik direct bij een verstrekker uit die het beste bij mij en mijn situatie past. Contact was heel erg prettig, persoonlijk en deskundig. Ik voelde mij goed geholpen en zeer goed ondersteund. De hypotheek was uiteindelijk rond binnen 6 dagen en binnen 3 weken na mijn eerste contact met Marco. Ik raad iedereen een ervaring zoals deze aan die stress en zorgen wegneemt. Marco, dank voor de goede hulp!!

 • Aanbevelen? Ja
 • Wat heb je bij Frits gedaan? Hypotheek afgesloten als starter
8

Duidelijk, snel, bereikbaar, behulpzaam

Als complete leek en iemand die in haar eentje het proces van een huis kopen aanging heb ik de hulp van 'ik ben frits' als erg prettig ervaren. Er werd duidelijk gecommuniceerd welke documenten nodig waren, waar op te letten en waarom. Ook wordt er gekeken, bij de keuze van de bank waar je de hypotheek wilt aanvragen, waar je persoonlijke waarden en voorkeuren naar uitgaan.

 • Aanbevelen? Ja
 • Wat heb je bij Frits gedaan? Hypotheek afgesloten als starter
9

Duidelijke en klantvriendelijke hypotheekadviseurs

Toen ons bod werd geaccepteerd voor ons eerste koophuis waren we dol gelukkig maar we wisten ook meteen dat het een flinke onderneming zou worden. Er komt veel op je af en als starters zijnde voelde het alsof we in een doolhof waren beland. Na contact te hebben gehad met verschillende adviseurs hebben we voor Frits gekozen omdat zij simpelweg het vriendelijkst en duidelijkst waren. Alles wordt uitgelegd in normale taal en in je eigen tempo. Doordat Frits je stap voor stap door het proces heen begeleidt, weet je precies waar je aan toe bent en dat zorgt voor rust. Het was voor ons ook ontzettend fijn dat Frits altijd goed bereikbaar was, zowel telefonisch als over de mail. En ook niet onbelangrijk, gewoon een vast tarief voor alle kosten en service. Geen onduidelijkheid over bedragen of toch nog extra kosten rekenen. Super!

 • Aanbevelen? Ja
 • Wat heb je bij Frits gedaan? Hypotheek afgesloten als starter
9

Razend snel antwoord op mijn vraag.

Voor de lunch een prettig gesprek met Frank, hij neemt je bij de hand en bespreekt diverse mogelijkheden. Voor het eind van de middag via het dashboard een drietal mogelijkheden met de financiële consequenties. Er bleven geen vragen over!

 • Aanbevelen? Ja
 • Wat heb je bij Frits gedaan? Online rekentool - Hypotheek verhogen
10

vakkundig en vriendelijk

Frank en Manon hebben ons vakkundig en vriendelijk door onze eerste hypotheek aanvraag heen geholpen. Frank wist alle vragen te beantwoorden en onze zorgen tot rust te leggen. Nadat wij het papier werk rond hadden werden we regelmatig en goed op de hoogte gehouden van de status van de aanvraag. Toen er een misverstand bleek te zijn is dit na een uitleg snel opgelost. Zeker een aanrader. Dankjewel Frank en Manon!

 • Aanbevelen? Ja
 • Wat heb je bij Frits gedaan? Hypotheek afgesloten als starter
10

Goed, en vooral eerlijk advies

Erg fijn gesprek gehad, alle mogelijkheden bekeken en alle vragen kunnen stellen. Kreeg het gevoel dat er echt met mij werd meegedacht en er werd ook aangegeven dat zelfs wanneer Frits er zelf niks aan verdiend toch ook die opties worden meegedeeld. Goed gevoel aan over gehouden, kon helaas geen voldoende hoge hypotheek krijgen op dit moment omdat ik ZZPer ben, maar ik zal als dit wel weer kan zeker weer contact opnemen met Frits.

 • Aanbevelen? Ja
 • Wat heb je bij Frits gedaan? Online rekentool - Hypotheek berekenen
10

Uitstekende begeleiding bij hypotheekaanvraag

Consumentenbond neemt je stap voor stap mee door het proces. Als je vragen hebt dan kun je bellen of mailen. Bereikbaarheid is daarmee prima. Het dashboard als middel om alles inzichtelijk te houden is fijn. Het uiteindelijke rapport is opgesteld in duidelijke taal, je weet precies waar je aan toe bent.

 • Aanbevelen? Ja
 • Wat heb je bij Frits gedaan? Hypotheek afgesloten als doorstromer

Over Frits

Wij zijn Frits Wij vinden dat iedereen de beste hypotheek verdient! Het gaat tenslotte om veel geld en jouw thuis. Onze hypotheekadviseurs gebruiken geen moeilijke woorden of ingewikkelde termen. In jouw dashboard zie jij alles wat zij zien: iedere bank, elke rente en alle voorwaarden. Hierdoor zit jij zelf aan de knoppen en begrijp jij ons hypotheekadvies zó goed, dat je het kunt navertellen.

Kiyoh Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd