Hele fijne samenwerking

De samenwerking met Eduard was uitstekend. Hij heeft ons goed geadviseerd en geduldig geholpen bij het doornemen van meerdere aanbiedingen. Ook bij zijn afwezigheid was de ondersteuning vanuit Frits goed geregeld. Het dashboard van Frits is een groot pluspunt. Hiermee kun je eenvoudig je eigen scenario's berekenen en het maandelijkse verloop van aflossing en rente volgen, zowel bruto als netto. Onze hypotheekaanvraag verliep soepel. De benodigde documenten waren duidelijk en werden snel verwerkt. Dankzij de zorgvuldige controle door de backoffice (Nico) was er nauwelijks communicatie met de bank nodig. We zijn erg tevreden!

Geduldig, toegankelijk en inzichtelijk

Ik heb de samenwerking met Bertrick heel fijn gevonden. Ik heb meerdere biedingen met hem doorgenomen en ben altijd goed geadviseerd en geduldig geholpen. De back-up bij afwezigheid is ook goed geregeld bij Frits. Ik ben het meest fan van het dashboard waarin je te allen tijde zelf je scenario's kunt laten berekenen en per maand kunt zien wat het verloop van aflossing en rente is, bruto en netto. De hypotheekaanvraag ging bij mij supersnel. Het is heel duidelijk welke documenten je moet uploaden en het wordt snel behandeld. Doordat ze door een back office collega worden gecontroleerd is de kans op heen en weren met de bank een stuk kleiner. Iets waar ik in mijn omgeving drama verhalen over heb gehoord, maar wat bij mij via Frits in 1x goed ging. Ook de begeleiding vanuit Bertrick was goed en duidelijk. Hij nam de tijd om het stap voor stap met mij door te nemen en waar nodig 3x dezelfde vraag te beantwoorden.

• Wat heb je bij Frits gedaan? Hypotheek afgesloten als starter

Heel goed geholpen bij een eerste hypotheek afsluiten

Het hele proces was heel duidelijk. Tijdens het eerste gesprek met Eline legde ze duidelijk uit wat alle stappen zouden zijn. Tijdens onze zoektocht naar een huis hield ze contact met ons. Toen we een bod hadden gedaan, konden we bij Frits veel mogelijkheden vergelijken, en hebben ze ervoor gezorgd dat alle documenten op orde waren, waardoor de hypotheek snel rond was. Helemaal super!

• Wat heb je bij Frits gedaan? Hypotheek afgesloten als starter

Zeer helder advies, goed bereikbaar en altijd behulpzaam.

Dashboard heel nuttig om zelf al wat inzicht te krijgen in beginfase en in latere fases om alles goed te kunnen volgen. Bertrick heeft ons altijd zeer goed geholpen, vragen duidelijk beantwoord en meegedacht.

Vakkundige en persoonlijke begeleiding

We zijn uitstekend geholpen door Marcel Laros van Ikbenfrits. Hij heeft ons gedurende het gehele proces van het kopen van een eerste woning professioneel en geduldig bijgestaan, hij heeft ons het vertrouwen gegeven en we hebben het proces samen goed afgerond. Wat ik het meest waardeer aan zijn begeleiding is dat hij zowel de professionaliteit had om alle opties zorgvuldig aan ons voor te leggen maar ons ook van persoonlijk en op maat gemaakte adviezen kon voorzien daar waar we het moeilijk vonden om bepaalde keuzes te maken. Het team van ikbenfrits heeft ons vervolgens goed geholpen om alle documenten te verzamelen en deze tijdig in te leveren. Ik ben meer dan tevreden dat we voor deze hypotheekadviseur hebben gekozen.

• Wat heb je bij Frits gedaan? Hypotheek afgesloten als starter

niet alleen financieel nu maar op toekomstgericht adviserend

Heel fijn gesprek gehad, we wilden mogelijk een nieuw huis kopen, was 2 ton meer dan ons huidige huis, naast de financiële mogelijkheden ook goed gesprek over kosten van de komende jaren, studerende kinderen, geld in een 2e huis stoppen, mogelijkheden van overwaarde uit ons huidige huis halen, echt scenario denken, heel fijn menselijk gesprek. Ook niet bezig om tot een deal te komen, echt zoeken naar de mogelijkheden. Ik kom over een paar jaar weer terug bij Ik ben Frits als onze rentevaste periode is afgelopen. Vrgr. Arjan

• Wat heb je bij Frits gedaan? Online rekentool - Hypotheek berekenen

Soepel en zorgeloos afsluiten van een hypotheek

Bij IkBenFrits heb ik onder goede begeleiding van Eduard alle informatie kunnen winnen die ik nodig had voor het afsluiten van mijn eerste hypotheek. De uitgebreide ondersteuning en de snelle reactietijd vind ik de belangrijkste factoren die mij IkBenFrits met een hoge score doen beoordelen. Heel tevreden over de service!

• Wat heb je bij Frits gedaan? Hypotheek afgesloten als starter

Betrouwbare service met duidelijke informatie en hulp

Ik had een goede en straight-to-the-point ervaring. Vanaf het begin was alles duidelijk. Je weet precies wat je financieel kwijt bent als je met de adviseur in zee gaat, dankzij de informatie die beschikbaar is in hun dashboard. Ik ben geholpen door Marco, die altijd klaarstond om mee te denken en te helpen. Voor overige vragen kon ik terecht bij de servicedesk, wat ook erg prettig was. Misschien een klein aandachtspuntje: als er extra documenten aangeleverd moeten worden, zou het handig zijn om iets meer informatie in een stappenplan aan te geven. Al met al een goede ervaring!

• Wat heb je bij Frits gedaan? Hypotheek afgesloten als starter

Super fijn en goede ondersteuning in het hele proces

Ik had Marco als adviseur. Hij heeft me zeer goed begeleid en geadviseerd in het hele hypotheek proces. Altijd heel kundig, duidelijk en professioneel. Fijn ook dat hij altijd zeer snel reageerde op vragen en dat je heel makkelijk een afspraak kunt inplannen als dat nodig is. Dank Marco!

Buitengewoon kundig en efficiënt

Een zeer professionele aanpak, heldere uitleg en begeleiding. Wij konden daardoor goed onze keuzes bepalen. Als kers op de taart functioneert er bij Frits een uitstekend ICT systeem dat de klant ook buiten de kantoortijden tot steun is. Ik begrijp nu waarom de consumentenbond Frits aanbeveelt.

• Wat heb je bij Frits gedaan? Hypotheek overgesloten

Super snelle en duidelijke service!

Heel flexibel en snel.

• Wat heb je bij Frits gedaan? Online rekentool - Hypotheek berekenen

Prettig, deskundig en voortvarend.

Wij kwamen via de consumentenbond in contact met Marco van Frits. Het eerste informerende gesprek hielp ons erg goed om inzicht te krijgen in het proces van regelen overbrugging en hypotheek. Toen het zover was hielpen Marco en vanuit de back-office Claudia ons voortvarend door alle stappen. Het dashboard en de rekentool zijn bovendien heel overzichtelijk en helpend!

• Wat heb je bij Frits gedaan? Hypotheek afgesloten als doorstromer

Professioneel, persoonlijk en inzichtelijk.

Xander en collega's hebben ons geweldig geholpen bij het afsluiten van een hypotheek. Reageren snel en denken echt met je mee. Ook de rekentools en het dashboard van Frits zijn superfijn. Die maken het hele proces ook nog eens heel inzichtelijk.

Uitstekende Service bij Mijn Hypotheekaanvraag

Ik ben ontzettend tevreden over de service die ik heb ontvangen van Timothy, mijn hypotheekadviseur, en Claudia van de Back Office tijdens mijn hypotheekaanvraag. Ze hebben echt alles gedaan om mij te helpen. Ondanks dat het lang duurde voordat de goedkeuring rond was, hielden ze me constant op de hoogte en zorgden ze ervoor dat alle benodigde documenten op tijd werden ingediend. Hun inzet en toewijding waren werkelijk fantastisch.

Zeer ervaren, vriendelijke mensen

Zowel de financieel adviseur Judie als de backoffice medewerker Birgit zijn echt heel vlot in hun reacties. Ze zijn heel vaardig en weten alles heel goed uit te leggen. Mijn man en ik zijn zeer tevreden

Helemaal goed.

Top adviseur, communicatie via Consumenten Bond niet ideaal maar goed genoeg.

• Wat heb je bij Frits gedaan? Hypotheek afgesloten als starter

Professioneel, kennis van zaken, meedenkend en ondersteunend vanuit een mensgerichte houding!

De combinatie van (professionele) kennis van zaken, slagvaardig en oplossingsgericht blijven denken en adviseren vanuit mijn situatie en omstandigheden heb ik enorm gewaardeerd van de medewerkers van Frits. Tot en met het laatste contactmoment hebben Eduard en Claudia mij fantastisch begeleid. Nogmaals hartelijk dank Team Frits!

• Wat heb je bij Frits gedaan? Hypotheek afgesloten als doorstromer

Onze ongewoon lastige financiering hebben Marco en Claudia van Frits perfect geregeld!

Wij hebben een woonboerderij gekocht met op dit moment nog een agrarische bestemming. Financiering was daardoor extra lastig. Er bleken diverse hobbels, maar dankzij de vasthoudendheid van Frits is het helemaal goed gekomen. Berichtjes en telefoontjes van ons over een nieuwe hobbel werden steeds voortvarend en adequaat opgepakt. Wij hebben niets dan lof voor hypotheekadviseur Marco en Claudia van de backoffice van Frits!

Snel doorpakken!

Een tussenpersoon die waarmaakt wat hij belooft!

• Wat heb je bij Frits gedaan? Hypotheek overgesloten

We zijn geweldig en ontzettend kundig geholpen door Frank

Voor het afsluiten van onze eerste hypotheek bij Frits hadden wij contact met Frank, die ons met geduld en kennis van zaken heeft gelopen bij het maken van de juiste beslissingen, passend bij onze situatie. Dat aangevuld met de verschillende scenario's in het dashboard zorgden ervoor dat we weloverwogen van alles tegen elkaar konden afwegen - en bij tussentijdse vragen was Frank altijd en snel bereikbaar. Top!

• Wat heb je bij Frits gedaan? Hypotheek afgesloten als starter

Fijne, duidelijke en persoonlijke begeleiding

Wij hebben een hele fijne ervaring gehad in de begeleiding en advisering bij de hypotheek van ons eerste huis. Judie heeft alles rustig uitgelegd en ons goede tips en adviezen gegeven, waarna we een goede keuze konden maken. Heel veel dank Judie! Absolute aanrader

Persoonlijk, accuraat, super!

de aankoop van een huis is een grote financiële beslissing. Het proces rondom die aankoop, bieden, hypotheek uitzoeken is spannend en raakt je in je persoonlijke leven. Dit vraagt om een persoonlijke, vertrouwenwekkende service. Ik heb het advies en de dienstverlening in zijn totaliteit van Eduard als zeer kundig, accuraat en zeer persoonlijk ervaren. Absoluut een aanrader!

• Wat heb je bij Frits gedaan? Online rekentool - Hypotheek berekenen

Fantastisch geholpen, gewoon bij ons thuis!

Heel fijn geholpen door Bertrick, en op de achtergrond NIco. Duidelijk in communicatie en altijd te bereiken. Ondanks dat we er geen ervaring in hadden en op zagen tegen de hele 'rompslomp', zijn we er fantastisch door heen gekomen. En dit alles in een korte periode! Het was heel fijn om in alles mee te kunnen kijken en denken. Bedankt Bertrick en Nico!

Snelle en laagdrempelige hypotheekadviseur

Eline was erg vriendelijk, goed bereikbaar en heeft ons goed geadviseerd.

• Wat heb je bij Frits gedaan? Hypotheek afgesloten als starter

Snel, deskundige en altijd paraat!

Onze ervaring met Eline als onze hypotheekadviseur ervaren we in één woord als uitstekend! Omdat het allemaal nieuw voor ons was, hebben we via Eline de zekerheid gekregen en gevoeld om de juiste stappen te nemen dankzij haar deskundigheid. Ze stond altijd klaar voor ons als we vragen hadden (zelfs in de avonduren!) en de gesprekken waren prettig. We raden iedereen Eline aan!

Science Park 608

1098 XH Amsterdam

020 235 85 30

Over Frits

Wij zijn Frits Wij vinden dat iedereen de beste hypotheek verdient! Het gaat tenslotte om veel geld en jouw thuis. Onze hypotheekadviseurs gebruiken geen moeilijke woorden of ingewikkelde termen. In jouw dashboard zie jij alles wat zij zien: iedere bank, elke rente en alle voorwaarden. Hierdoor zit jij zelf aan de knoppen en begrijp jij ons hypotheekadvies zó goed, dat je het kunt navertellen.