Bestelde vlag raakte zoek door de vervoerder. Kreeg direkt een nieuwe vlag toegestuurd.
De mast heb ik online besteld, dit is heel eenvoudig ingericht. Bevestigingen over de bestelling en datum van plaatsing duidelijk per mail ontvangen. Plaatsing is gedaan door een zeer vriendelijke en kundige man. Afspraken zijn keurig op tijd nagekomen. Mast is netjes geplaatst en opgeleverd inclusief uitleg. Voor mij als Fries is het altijd een plusje als de mensen ook Fries spreken wat in dit geval was. Zowel de monteur als de dame van de binnendienst.
Mooie vlag en was op tijd om uit te hangen
Fijn om te horen dat je tevreden bent met je bestelling! Met vriendelijke groet, Marketing DVC
We hebben als particulieren een dropflag besteld. Het is toch lastig om van een plaatje te kunnen nagaan of alles wat we bestelden op elkaar aansloot. Zo werd gezegd, dat de vlag niet op een grondpin paste, die wij al in bezit hadden. Maar dat bleek onwaar. Ook vonden wij de ontwerpkosten ten opzichte van het te verrichten werk eigenlijk veel te hoog. Het was meer een correctie in de positie van de tekst en afbeeldingen.
Beste Anja, Bedankt voor je feedback. Onze voetplaten en beachflags worden zorgvuldig op elkaar afgestemd, of een andere voet of grondpin past, is voor ons helaas niet altijd te achterhalen. De ontwerpkosten zijn vaste tarieven; wat er exact is aangepast kunnen wij helaas niet inzien. Vervelend om te horen dat je je hierin niet voldoende geholpen voelde. Dit nemen we zeker mee. Mocht je de grondplaat besteld hebben maar nog niet gebruikt, neem dan gerust contact met ons op! Met vriendelijke groet, Marketing DVC
Alles was keurig op orden en geleverd.
Bedankt voor je review Mark! Veel vlagplezier gewenst. Met vriendelijke groet, Marketing DVC
Vlotte levering, prima product.
Bedankt voor je review Roelof! Veel vlagplezier gewenst. Met vriendelijke groet, Marketing DVC
prima product
Bedankt voor je positieve review! Veel vlagplezier gewenst. Met vriendelijke groet, Marketing DVC
Waardeloze informatie over leverdatum die bij bestelling wordt gegeven. Verdere communicatie hierover bijzonder slecht.
Beste Walle, Bedankt voor je feedback. Jammer om te horen dat je niet tevreden bent over de levering. Je bestelling is op tijd ons magazijn verlaten, maar helaas is er bij de verzendmaatschappij vertraging ontstaan. Hier hebben wij je over geïnformeerd en ook aangegeven wat de nieuwe, verwachte leverdatum zou zijn. De leverdatum op onze website is altijd een indicatie en afhankelijk van externe partijen. We begrijpen dat dit vervelend is en vinden het jammer dat dit als negatief is ervaren. Wij hebben in deze situatie gedaan wat we konden. Met vriendelijke groet, Marketing DVC
Gemak te bestellen via de website en ruime keuze.
Goede kwaliteit
Ik had het premiumpakket besteld. Er zaten geen schroeven en pluggen bij voor de sokkel. Die moest je dus zelf regelen. Voor premium verwacht je dat de kwaliteit van de vlaggenstok beter zou zijn dan nu. De sokkel waar je de stok in plaats is ruim waardoor met een verkeerde windvlaag de stok er vrij gemakkelijk uit kan. Het zo mooi zijn als ze beter op elkaar aansluiten, nu draait de stok erg gemakkelijk rond (en raakt de witte verf snel beschadigd).
Beste Dinant, Bedankt voor je review en feedback. Goed om te horen dat je tevreden bent over de vlag en wimpel. We waarderen je opmerkingen over de vlaggenstok en het ontbreken van bevestigingsmateriaal bij de sokkel. We gaan dit zeker meenemen om te verbeteren. Met vriendelijke groet, Marketing DVC
Mijn vlag en paal zijn snel en in goede staat geleverd.
Goed om te lezen dat alles snel is geleverd Jeremy! Bedankt voor het delen. Met vriendelijke groet, Marketing DVC
Website is duidelijk, vlotte bestelling en afwikkeling
Fijn om te horen dat je tevreden bent Eric! Met vriendelijke groet, Marketing DVC
De producten van DVC zijn van uitstekende kwaliteit. Ook zijn ze handig in gebruik.
Bedankt voor je positieve review Gerard! Met vriendelijke groet, Marketing DVC
Afdruk is haarscherp en kwaliteit prima maar de kleur is fletser Ik had een donkerblauw ontwerp, het resultaat is lichtblauw.
Beste Lambertus, Zou je contact op willen nemen met ons via [email protected]? Dan kunnen we controleren of er iets mis is gegaan bij de bestelling. Met vriendelijke groet, Marketing DVC
De website is een complete warboel en sorteert erg voor op sets met (uiteraard een vreselijke) vlaggestok (van bedenkelijke kwaliteit) of de aanschaf va hele bergen vlaggen net een staffelprijs. Er is geen aanbod van vlaggen in klassieke, natuurlijke materialen hoewel de geleverde vlag mij geheel niet tegenvalt. Wijders vind ik het zelf een goed idee om bij verkoop van de Nederlandse vlag een vouwinstructie en enig vlagprotocol bij te voegen, alsmede een lijst met dagen waarop er gevlagd mág worden. (Men is immers doorgaans geen haringkar) Tot slot hoop ik dat de naam van de eigenaar naast ‘DVC’ niet betekent dat de kwaliteit binnenkort achteruit zal hollen en we moeten horen dat er een steeds mindere kwaliteit rotzooi uit een lagelonenland moet komen en uw bedrijf doorgaat als brievenbusfirma…
Beste Enne Jan, Bedankt voor je feedback. Fijn dat de vlag naar wens is en snel geleverd werd. We nemen je opmerkingen over de website mee in onze voortdurende inspanningen om onze dienstverlening te verbeteren. Ook je suggestie voor het toevoegen van vlaginstructies en het vlagprotocol waarderen we zeer. Wat betreft de kwaliteit: we blijven ons inzetten voor betrouwbare producten. Al onze producten worden daarom ook in Dokkum gedrukt. Met vriendelijke groet, Marketing DVC
Online service was prima en product was redelijk snel geleverd. Maar in de 1e week viel er al een rood sierdopje naar beneden en een aantal dagen later de tweede. Zoiets verwacht je van AliExpress, maar niet voor iets met het bedrag wat jullie ervoor rekenen. Als echte Fries valt me dit toch zwaar tegen.
Beste Wesley, Wat vervelend om te horen dat het product niet naar verwachting is! Heb je al contact opgenomen met mijn collega's van de support afdeling? Je kan een mail sturen naar [email protected] en dan lossen we het graag voor je op! Met vriendelijke groet, Marketing DVC
Goeie website.snelle levering.kwaliteit prijs verhouding goed.
Bedankt voor je positieve review Tjalling! We wensen je veel vlagplezier. Met vriendelijke groet, Marketing DVC
Mijn Europa-vlag was er sneller dan gedacht. Erg sterk. Ook prima dat de vlag is gemaakt van het plastic uit PET-flessen. Wat tegenviel was de prijs. Wat mij betreft is die aan de hoge kant. In de komende jaren zal moeten blijken hoe de vlag zich houdt en hoe kleurvast hij blijft.
Bedankt voor je review en je feedback! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de snelle levering en de stevigheid van de vlag. We begrijpen je opmerkingen over de prijs en willen daar graag wat toelichting bij geven. Onze Europese Unie-vlaggen worden gedrukt met zeefdruk – een authentieke druktechniek die bekendstaat om zijn hoge kleurechtheid. Dit zorgt ervoor dat de kleuren langdurig mooi blijven, ook bij intensief buitengebruik. Daarnaast gebruiken we PETFLAG spun-Poly doek, gemaakt van gerecyclede PET-flessen. Dit materiaal is niet alleen duurzaam, maar gaat gemiddeld ook 20% langer mee dan veel andere doeksoorten. We hopen dat je nog lang plezier hebt van je vlag en danken je voor je bewuste keuze voor een duurzaam product! Met vriendelijke groet, Marketing DVC
Het ontwerpen ging zeer eenvoudig. De vlaggen hebben een mooie uitstraling. En de bezorging was erg flot.
Fijn om te horen dat alles soepel is verlopen! Veel plezier met je bestelling. Met vriendelijke groet, Marketing DVC
Zie boven
Bedankt voor je review Peter! Veel vlagplezier gewenst. Met vriendelijke groet, Marketing DVC
Kado gedaan aan onze zoon die in Steenwijk woont wil laten zien dat hij uit Drenthe komt. De wimpers van goede kwaliteit.
Bedankt voor je positieve review Lieneke! Met vriendelijke groet, Marketing DVC
Kleur is wel iets uitgevallen dan ik in gedachten had. Gelukkig maar 1 stuk besteld, de volgende keer zal ik de kleur wat aanpassen.
Beste Marloes, Fijn om te lezen dat de kwaliteit naar wens is. Veel vlagplezier gewenst! Met vriendelijke groet, Marketing DVC
Wk2026 Holland!!!!!!!!! Hup Holland hup!!!!
Bedankt voor je review Maarten!
In het verleden NL-vlag gekocht van prima kwaliteit (spun-poly). Helaas is EU-vlag (100x150) van mindere kwaliteit (petflag-spun): de stof is aanzienlijk lichter en meer doorzichtig, Jammer dat deze niet verkrijgbaar was in de spun-poly stof.
Beste Sytse, We kiezen er inderdaad steeds vaker voor om vlaggen aan te bieden in Petflag-spun materiaal, omdat dit een duurzamere optie is. Op deze manier willen we bijdragen aan een meer milieuvriendelijke productie en productaanbod. We begrijpen dat de stof anders aanvoelt dan Spun-poly en waarderen je feedback hierover. Echter betekent dit niet dat de kwaliteit minder is. Dit is zeker hetzelfde bij beide doeksoorten. We nemen je feedback mee in onze verdere productontwikkeling en aanbod. Met vriendelijke groet, Marketing DVC
Holwerderweg 25
9101PA Dokkum
Maak kennis met de mooie producten en verhalen van DVC. Bij DVC kun je terecht voor een breed assortiment opvallende promotionele producten voor buiten én binnen. Deze producten worden in eigen huis gemaakt volgens de hoogste kwaliteitsstandaard. Met twee belangrijke speerpunten: innovatie en duurzaamheid. Van de Enige Echte in Vlag & Doek mag je dus verwachten dat je doek wordt bedrukt met de nieuwste en beste technologieën. Hierdoor gaat deze langer mee en blijven de kleuren langer mooi. En nog mooier: alles wordt gemaakt door betrokken vakmensen met veel kennis van en liefde voor het vak. Zowel een product van topklasse als een tevreden klant zijn voor DVC het belangrijkste!