Prima service, netjes afgeleverd

• Uw oordeel over Vlagpakket luxe
  • Beschrijf uw ervaring met Vlagpakket luxe goede kwaliteit
  • Zou u Vlagpakket luxe aanbevelen? Ja

Zware kwaliteit

Ik wilde bij de enige echte vlaggencentrale bestellen en daar heb ik zeker geen spijt van. Kwalitatief goede materialen bezorgd in een stevige verpakking. (Al is het natuurlijk niet breekbaar ;-), het is wel goed dat je het heel en schoon ontvangt)

• Uw oordeel over Nederlandse vlag
  • Beschrijf uw ervaring met Nederlandse vlag Zeer goed, ook handige haakjes om de vlag halfstok te hangen
  • Zou u Nederlandse vlag aanbevelen? Ja

Goede service, doen wat ze beloven

Prima geregeld

• Uw oordeel over Wimpel met eigen ontwerp
  • Beschrijf uw ervaring met Wimpel met eigen ontwerp N.v.t.
  • Zou u Wimpel met eigen ontwerp aanbevelen? Ja

Snelle levering en netjes verpakt

Ik heb al eerder bij DVC besteld (mast, vlag, wimpels). Altijd goede ervaring.

• Uw oordeel over Nederlandse fluisterwimpel
  • Beschrijf uw ervaring met Nederlandse fluisterwimpel Ziet er hetzelfde uit als een reguliere wimpel, maar deze heb ik nog niet horen tikken tegen de mast. Het lijkt te werken.
  • Zou u Nederlandse fluisterwimpel aanbevelen? Ja

Uitstekend verzorgd

Erg goed

• Uw oordeel over Friese vlag / Friesland
  • Beschrijf uw ervaring met Friese vlag / Friesland Uitstekend
  • Zou u Friese vlag / Friesland aanbevelen? Ja

slecht

Pakket verkeer bezorgd. Zorg voor een andere bezorgdienst.

• Uw oordeel over Friese vlag ECO N.v.t.
  • Beschrijf uw ervaring met Friese vlag ECO N.v.t.
  • Zou u Friese vlag ECO aanbevelen? N.v.t.

Perfect en op tijd

Alles keurig ontvangen en afgeleverd door een zeer vriendelijke chauffeur.

• Uw oordeel over Vlaggenmast met kikker en koord - Polyester
  • Beschrijf uw ervaring met Vlaggenmast met kikker en koord - Polyester alles was perfect
  • Zou u Vlaggenmast met kikker en koord - Polyester aanbevelen? Ja

Keurige en kleurige vlaggen van Almere

Wie dagelijks een vlag wil laten zien kan het beste een vlag van de eigen stad aanschaffen en die vervangen als de vlag sleets raakt.

• Uw oordeel over Vlag gemeente Almere
  • Beschrijf uw ervaring met Vlag gemeente Almere Hangt hier jaren lang
  • Zou u Vlag gemeente Almere aanbevelen? Ja

mooie vlag, snel geleverd

na een beetje puzzelen (dit ging steeds makkelijker) en enkele proefdrukken beoordelen kon ik een vlag naar wens ontwerpen en bestellen, deze werd snel geleverd.

• Uw oordeel over Kioskvlag PVC voor aan de gevel dubbelzijdig
  • Beschrijf uw ervaring met Kioskvlag PVC voor aan de gevel dubbelzijdig N.v.t.
  • Zou u Kioskvlag PVC voor aan de gevel dubbelzijdig aanbevelen? Ja

prima service

Na telefonisch overleg, klantvriendelijk geholpen. En via de site besteld en binnen een paar dagen in goede orde ontvangen.

• Uw oordeel over Splashmast
  • Beschrijf uw ervaring met Splashmast nog geen ervaring
  • Zou u Splashmast aanbevelen? N.v.t.

perfect!

Ik werd goed geholpen toen ik niet kon vinden waar ik moest ebstellen. De handystick was er al heel snel, goed verpakt en blijkt ontzettend handig.

• Uw oordeel over Handystick zonder stok
  • Beschrijf uw ervaring met Handystick zonder stok handi als je geen ladder meer op wilt wegens leefijd
  • Zou u Handystick zonder stok aanbevelen? Ja

Heb niets ontvangen

Niets ontvangen

• Uw oordeel over Bootvlag puntformaat
  • Beschrijf uw ervaring met Bootvlag puntformaat N.v.t.
  • Zou u Bootvlag puntformaat aanbevelen? N.v.t.

• Uw oordeel over Gevelvlag rechtformaat
  • Beschrijf uw ervaring met Gevelvlag rechtformaat N.v.t.
  • Zou u Gevelvlag rechtformaat aanbevelen? Ja

Mooie dropflag geleverd

Mooie dropflag geleverd goed leesbaar aan beide zijden. Metalen voet is niet altijd zwaar genoeg als het iets harder waait. Jammer dat de bezorging door de pakketdienst tot twee keer met een dag is verlengd.

• Uw oordeel over Dropflag S
  • Beschrijf uw ervaring met Dropflag S Mooi en goed leesbaar
  • Zou u Dropflag S aanbevelen? Ja

Buren zijn er blij mee

Buren zijn af van het tikkende geluid van het stokje . Ze zijn wel een beetje zeurderig maar nu hoor ik ze er niet meer over.

• Uw oordeel over Friesland stille wimpel
  • Beschrijf uw ervaring met Friesland stille wimpel Zie boven
  • Zou u Friesland stille wimpel aanbevelen? Ja

Snelle levering, goede kwaliteit!

Prachtige vlag, eigen design komt perfect terug met juiste kleuren. Stevige kwaliteit, de vlag wappert lekker in de wind! Snelle levering ook en eenvoudig besteld via de tool op de website.

• Uw oordeel over Gevelvlag rechtformaat
  • Beschrijf uw ervaring met Gevelvlag rechtformaat Super
  • Zou u Gevelvlag rechtformaat aanbevelen? Ja

Mooie vlag

De oude vlag van een tante was aan vervanging toe. Hij was groezelig en zat vol mottengaten. Ik heb de vlag van gerecyclede petflessen gekocht en die oogt heel chique, maar wel modern. Tevreden mee.

• Uw oordeel over Nederlandse vlag ECO
  • Beschrijf uw ervaring met Nederlandse vlag ECO Prima mooie vlag beter dan de hele goedkope versies die je bij de bouwmarkt koopt
  • Zou u Nederlandse vlag ECO aanbevelen? Ja

Vertrouwd goed

Ik heb wel vaker vlaggen en wimpels gekocht bij DVC en dit voldoet altijd goed!

• Uw oordeel over Noorse vlag
  • Beschrijf uw ervaring met Noorse vlag Prima kwaliteit vlag
  • Zou u Noorse vlag aanbevelen? Ja

Heel snel geleverd

Duidelijke shop, heldere prijzen en pakketten, en heel snel geleverd! Producten nog niet gebruikt, maar het zag er prima uit.

• Uw oordeel over Stok RVS 200cm + oranje knop
  • Beschrijf uw ervaring met Stok RVS 200cm + oranje knop N.v.t.
  • Zou u Stok RVS 200cm + oranje knop aanbevelen? Ja

• Uw oordeel over Nederlandse fluisterwimpel
  • Beschrijf uw ervaring met Nederlandse fluisterwimpel N.v.t.
  • Zou u Nederlandse fluisterwimpel aanbevelen? N.v.t.

Nette beachvlaggen en vlotte levering!

nette vlaggen en vlotte levering

• Uw oordeel over Voetplaat wit, 40x40 cm
  • Beschrijf uw ervaring met Voetplaat wit, 40x40 cm hele kleine beschadiging van de witte lak
  • Zou u Voetplaat wit, 40x40 cm aanbevelen? Ja

Hele goeie service

Mooie wimpel met rubber dopjes aan de zijkant van het stokje die idd geen getik tegen de mast veroorzaakt. Toen 1 van de 2 dopjes losliet en in de sloot verdween kreeg ik binnen no time een compleet nieuwe wimpel toegestuurd. Fantastische service!

• Beschrijf uw ervaring met Nederlandse fluisterwimpel Prima
  • Zou u Nederlandse fluisterwimpel aanbevelen? Ja

Topbedrijf!

Een Friese vlag besteld en een paar dagen later in een goede verpakking afgeleverd. Friese vlag in top!

• Uw oordeel over Friese vlag ECO
  • Beschrijf uw ervaring met Friese vlag ECO N.v.t.
  • Zou u Friese vlag ECO aanbevelen? Ja

Slechte Aftersale

Na schade door de door DVC gekozen vervoerder weinig ondersteuning van DVC, Jammer dat ze het hier laten liggen terwijl de produkten van goede kwaliteit zijn.

• Uw oordeel over Nederlandse vlag
  • Beschrijf uw ervaring met Nederlandse vlag prima kwaliteit
  • Zou u Nederlandse vlag aanbevelen? Ja

Goede kwaliteit, snelle levering

Goede kwaliteit, snelle levering.

• Uw oordeel over Flagclips®, set van 2 clips
  • Beschrijf uw ervaring met Flagclips®, set van 2 clips Makkelijk te monteren.
  • Zou u Flagclips®, set van 2 clips aanbevelen? Ja

Holwerderweg 25

9101PA Dokkum

0519-228 228

Over DVC

Maak kennis met de mooie producten en verhalen van DVC. Bij DVC kun je terecht voor een breed assortiment opvallende promotionele producten voor buiten én binnen. Deze producten worden in eigen huis gemaakt volgens de hoogste kwaliteitsstandaard. Met twee belangrijke speerpunten: innovatie en duurzaamheid. Van de Enige Echte in Vlag & Doek mag je dus verwachten dat je doek wordt bedrukt met de nieuwste en beste technologieën. Hierdoor gaat deze langer mee en blijven de kleuren langer mooi. En nog mooier: alles wordt gemaakt door betrokken vakmensen met veel kennis van en liefde voor het vak. Zowel een product van topklasse als een tevreden klant zijn voor DVC het belangrijkste!