Bedankt voor je review! Veel plezier met de vlag. Lieke, DVC
Ik kreeg pro-actieve feedback over mijn design (er zouden strepen/kleuren niet goed overkomen op doek) en met hulp van het dvc team zijn de vlaggen heel mooi geworden. Ook nog binnen de vermeldde levertijd geleverd!
Mooi om te horen dat je onze service waardeert en dat het een mooi resultaat heeft opgeleverd! Veel plezier met de vlaggen gewenst. Annika, DVC
Na meerdere wimpels met een houten stokje versleten te hebben nu eentje met een rubberen stokje besteld. Helemaal top, geen getik meer tegen de paal als er veel wind staat.
Fijn dat je tevreden bent over het rubberen stokje! Veel plezier van je nieuwe wimpel gewenst. Annika, DVC
We zijn blij met de mooi afgewerkte beachvlag. Op tijd geleverd conform afspraak.
Fijn dat alles naar wens is verlopen. Veel plezier van de beachvlag gewenst! Annika, DVC
Duidelijke webshop Duidelijke informatie Tijdig geleverd
Goed om te horen dat alles duidelijk, overzichtelijk en op tijd was. Bedankt voor de review! Annika, DVC
Een mooie haarscherpe print van ons logo op een kioskvlag. we zijn er erg blij mee.
We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met de kioskvlag! Veel plezier gewenst van je aankoop. Annika, DVC
Ook willen we graag benadrukken dat het team van DVC ontzettend snel heeft gereageerd, zowel via e-mail als telefonisch. We hadden de bestelling op het laatste moment nodig voor ons Pride-evenement in Utrecht op 6 juni, maar alles is toch op tijd geleverd. Wij waarderen de snelle service, het meedenken en de goede communicatie enorm. Hartelijk bedankt daarvoor!
Bedankt voor deze leuke review! Natuurlijk hebben we jullie met plezier geholpen en zijn we blij dat alles op tijd en naar wens geleverd kon worden. We hopen dat jullie een geslaagd evenement hebben gehad! Annika, DVC
DvC heeft hele mooie vlaggen en een spandoek voor ons gemaakt. Erg mooi afgewerkt! Het contact was zeer prettig. Aanrader!!
Wat een vreselijk slechte bezorgdienst ze zeggen u was niet thuis terwijl ze helemaal niet aan de deur zijn geweest. Dan een nieuwe bezorgafspraak gemaakt met neerzet toestemming voor de volgende dag. Pas 3 dagen later werd het pakketje bezorgd zonder melding oid. Vervolgens krijg ik de dag erna een melding dat de bezorging opnieuw werd ingepland tis echt slecht die bezorgservice van Packs. DVC vlaggen en service is prima ze staan je netjes te woord en leveren goed de bezorgservice is hier het probleem.
Wat vervelend om te lezen dat de bezorging zo is verlopen. We begrijpen heel goed dat dit voor frustratie zorgt. De bezorging wordt uitgevoerd door een externe vervoerder, maar dat neemt natuurlijk niet weg dat je mag rekenen op een betrouwbare levering van je bestelling. De situatie die je beschrijft voldoet dan ook absoluut niet aan de kwaliteit die wij voor ogen hebben. We hebben hiervan inmiddels melding gemaakt bij de betreffende bezorgdienst, zodat dit intern verder onderzocht kan worden. Bedankt dat je de moeite hebt genomen om je ervaring met ons te delen. We vinden het jammer dat je bestelling op deze manier is verlopen en hopen dat toekomstige leveringen beter zullen verlopen. Desondanks hopen we wel dat je verder tevreden bent met onze producten en service. Lieke, DVC
Originele beoordeling
Normale nijlon vlaggen gaan bij mij snel rafelen. Ik vlag 24/7! Daarom spunnijlon vlaggen besteld. Voelen duidelijk dikker aan en gaan vermoedelijk zoveel langer mee dat dit de meerprijs goed maakt. Vlag heeft wel meer wind nodig om te wapperen door het gewicht.
Bedankt voor je mooie en uitgebreide review. Fijn om te horen dat de vlag aan je verwachtingen voldoet en dat je het verschil in kwaliteit direct merkt. Veel plezier ermee! Lieke, DVC
Simpel en laagdrempelig feedback is helder en verwachting en afspraken zijn gehaald.
Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat het bestelproces eenvoudig verliep en dat je onze communicatie als prettig hebt ervaren. Daar doen we het voor! Lieke, DVC
Ik heb betaald voor bestands/ontwerp controle en dan is het bedrukte eindresultaat toch beetje pixel achtig uiteindelijk. Het is mijn ontwerp wat ik opgestuurd heb hoor, maar omdat ik er geen verstand van heb, heb ik dvc betaald om dit te controleren. En resultaat is op zich wel prima hoor maar niet perfect. Verder is het gebruikte materiaal ook prima. Weet uiteraard nog niet hoe de vlag zich houdt in vel zonlicht na langere periode, maar dat zien we wel.
Bedankt voor je review en het delen van je ervaring. We vinden het erg jammer om te horen dat het eindresultaat niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wanneer er gekozen wordt voor een bestandscontrole, is het natuurlijk de bedoeling dat we samen tot een zo mooi mogelijk resultaat komen. Dat het drukwerk uiteindelijk toch wat pixelachtig overkomt, is dan ook niet wat we voor ogen hebben. Ondanks dat je aangeeft dat het om je eigen ontwerp ging, hadden we hier graag beter in meegedacht. Inmiddels heeft mijn collega Janna contact met je opgenomen via e-mail om samen naar een passende oplossing te kijken en een herdruk in werking te zetten. Fijn om te horen dat je verder tevreden bent over het materiaal. We hopen dat we met de herdruk alsnog een resultaat kunnen leveren waar je volledig tevreden mee bent. Lieke, DVC
Wij hebben twee beachvlaggen laten maken. De online bestelling en opties zijn helder. Er is tav de lay-out en resolutie van een afbeelding goed meegedacht, een heel fijne snelle service. De vlaggen zijn op tijd geleverd, de kwaliteit is super! En de prijzen scherp.
Bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen, van de bestelling tot de levering. Veel plezier ermee en bedankt voor het vertrouwen! Lieke, DVC
Helaas is de bezorging, ondanks bevestiging van ander adres, gewoon in de hal geplaatst op het verkeerde adres. Door een bewoner veilig gesteld en bij mij bezorgd.
Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat je tevreden bent met de vlaggenset. Jammer dat de bezorging niet volgens de doorgegeven instructies is verlopen. We werken hiervoor met een externe bezorgdienst en zullen dit bij hen melden. Fijn dat een bewoner het pakket veilig heeft gesteld en dat het alsnog goed bij je terecht is gekomen. Lieke, DVC
Prima service, netjes afgeleverd
Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen en netjes is afgeleverd. Veel plezier ermee! Lieke, DVC
Ik wilde bij de enige echte vlaggencentrale bestellen en daar heb ik zeker geen spijt van. Kwalitatief goede materialen bezorgd in een stevige verpakking. (Al is het natuurlijk niet breekbaar ;-), het is wel goed dat je het heel en schoon ontvangt)
Dankjewel voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit van onze producten. Veel plezier met je aankoop! Lieke, DVC
Prima geregeld
Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. Lieke, DVC
Ik heb al eerder bij DVC besteld (mast, vlag, wimpels). Altijd goede ervaring.
Dankjewel voor je review en het vertrouwen in DVC! Fijn om te horen dat je opnieuw een goede ervaring hebt gehad. Veel plezier met je bestelling! Lieke, DVC
Erg goed
Dankjewel voor je review! Fijn om te horen dat alles uitstekend verzorgd was. Daar doen we het voor. Lieke, DVC
Pakket verkeer bezorgd. Zorg voor een andere bezorgdienst.
Wat vervelend om te horen dat je pakket verkeerd is bezorgd. Bedankt dat je dit laat weten. We begrijpen je teleurstelling en nemen je feedback mee. Onze excuses voor het ongemak. Lieke, DVC
Alles keurig ontvangen en afgeleverd door een zeer vriendelijke chauffeur.
Dankjewel voor je review! Fijn om te horen dat alles op tijd en netjes is geleverd. Veel plezier met je bestelling! Lieke, DVC
Wie dagelijks een vlag wil laten zien kan het beste een vlag van de eigen stad aanschaffen en die vervangen als de vlag sleets raakt.
Bedankt voor je review en veel vlagplezier gewenst! Lieke, DVC
na een beetje puzzelen (dit ging steeds makkelijker) en enkele proefdrukken beoordelen kon ik een vlag naar wens ontwerpen en bestellen, deze werd snel geleverd.
Wat fijn om te horen, dankjewel! Mooi dat het ontwerpen uiteindelijk gelukt is. Veel plezier ermee! Lieke, DVC
Na telefonisch overleg, klantvriendelijk geholpen. En via de site besteld en binnen een paar dagen in goede orde ontvangen.
Dankjewel voor je mooie review. Fijn dat alles naar wens is verlopen! Lieke, DVC
Ik werd goed geholpen toen ik niet kon vinden waar ik moest ebstellen. De handystick was er al heel snel, goed verpakt en blijkt ontzettend handig.
Bedankt voor je review! Fijn dat we je goed konden helpen en dat de handystick zo snel geleverd werd. Mooi om te horen dat hij in de praktijk ook zo handig blijkt te zijn. Lieke, DVC
Holwerderweg 25
9101PA Dokkum
Maak kennis met de mooie producten en verhalen van DVC. Bij DVC kun je terecht voor een breed assortiment opvallende promotionele producten voor buiten én binnen. Deze producten worden in eigen huis gemaakt volgens de hoogste kwaliteitsstandaard. Met twee belangrijke speerpunten: innovatie en duurzaamheid. Van de Enige Echte in Vlag & Doek mag je dus verwachten dat je doek wordt bedrukt met de nieuwste en beste technologieën. Hierdoor gaat deze langer mee en blijven de kleuren langer mooi. En nog mooier: alles wordt gemaakt door betrokken vakmensen met veel kennis van en liefde voor het vak. Zowel een product van topklasse als een tevreden klant zijn voor DVC het belangrijkste!