goed en snel geleverd

voldoet aan mijn verwachting

• Uw oordeel over Nederlandse fluisterwimpel
  • Beschrijf uw ervaring met Nederlandse fluisterwimpel N.v.t.

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor je reactie Hennie, veel plezier met de wimpel! 😄

5 sterren, maar hou op met die stompzinnige enquête svp

5 sterren

• Beschrijf uw ervaring met Nederlandse fluisterwimpel 5 sterren

Bedankt voor je review, Har! 😄

Prima en conform verwachting

Bestelling gemakkelijk te doen, levering op tijd en met prima kwaliteit.

• Uw oordeel over Gevelvlag rechtformaat
  • Beschrijf uw ervaring met Gevelvlag rechtformaat Conform verwachting
  • Zou u Gevelvlag rechtformaat aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Goed om te lezen Marco, veel vlagplezier gewenst! Mocht je een leuke foto hebben, vinden we leuk om te ontvangen op marketing@dvc.nl 😄

Snel en goed geholpen.

Via chat veel gerichte vragen kunnen stellen. Duidelijke antwoorden gekregen. Verder geholpen om juiste keuze te maken. Voel me als klant gehoord en correct behandeld.

• Uw oordeel over Vlaggenstok
  • Beschrijf uw ervaring met Vlaggenstok goed, fijn licht en toch stevig materiaal aluminium
  • Zou u Vlaggenstok aanbevelen? Ja

Wauw, bedankt voor je uitgebreide en positieve review Renée! 😄

Meedenkend en behulpzaam

Het lukte niet allemaal vlekkeloos omdat ik mijn logo niet in het juiste formaat kon maken. Behulpzaam als ze zijn bij DVC hebben zij het opgemaakt! Super tof, nogmaals een dikke dank je wel! Bestellen ging gemakkelijk, de bestelling werd snel bezorgd en de vlag is van prima kwaliteit!

• Uw oordeel over Mastvlag rechtformaat ECO
  • Beschrijf uw ervaring met Mastvlag rechtformaat ECO top kwaliteit
  • Zou u Mastvlag rechtformaat ECO aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Hoi Jeanette, wauw! Bedankt voor je positieve review. We wensen je veel vlagplezier 😄 Mocht je het leuk vinden om te delen, ontvangen we graag een foto op marketing@dvc.nl, vinden we leuk om te zien! 😁

mooie vlaggen

Mooie kwaliteit vlaggen, goed en duidelijke site om te bestellen.

• Uw oordeel over Duitsland vlag
  • Beschrijf uw ervaring met Duitsland vlag beetje groot...
  • Zou u Duitsland vlag aanbevelen? Ja

Bedankt voor je review, Jeroen! 😄

Slechte Service !

Per vergissing vlag van verkeerde afmeting besteld. Bereid om deze te ruilen voor 2 kleinere vlaggen met bijbetaling + administratie kosten. Bedrijf is echter niet bereid om probleem op te lossen ! / mee te denken met de klant, Slechte Service ! ( Nooit meer iets bestellen hier )

• Uw oordeel over Product N.v.t.
  • Beschrijf uw ervaring met Product N.v.t.
  • Zou u Product aanbevelen? Nee

Ga zo door

• Uw oordeel over Vlag gemeente Schagen
  • Beschrijf uw ervaring met Vlag gemeente Schagen Perfect
  • Zou u Vlag gemeente Schagen aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor de positieve reactie! 😄

even zoeken op website, maar wel gelukt

Graag bij plaatsing order mogelijkheid invullen factuuradres en afleveradres. Ik bestel vlaggen als privepersoon voor onze tennisvereniging

• Uw oordeel over Mastvlag rechtformaat
  • Beschrijf uw ervaring met Mastvlag rechtformaat prima
  • Zou u Mastvlag rechtformaat aanbevelen? N.v.t.

Reactie van het bedrijf

Hoi Kees! Bedankt voor je positieve review en je feedback! Goede toevoeging, deze nemen we mee in de ontwikkeling 😄

Volgens afspraak

• Uw oordeel over Noord-Brabantse vlag
  • Beschrijf uw ervaring met Noord-Brabantse vlag Nette vlag
  • Zou u Noord-Brabantse vlag aanbevelen? Ja

Orima

Ik vind de verzendkosten aan de hoge kant voor alleen een wimpel.

• Uw oordeel over Nederlandse wimpel
  • Beschrijf uw ervaring met Nederlandse wimpel Prima
  • Zou u Nederlandse wimpel aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor je review, fijn om te lezen dat je tevreden bent met de wimpel! 😁

Alles volgens afspraak

Complete set voor 1 3-vlaggenmasthouder met 3 vlaggenmasten plus toebehoor op maandag besteld en op woensdag geleverd. Alles volgens afspraak, helemaal top.

• Uw oordeel over Drielinghouder
  • Beschrijf uw ervaring met Drielinghouder Helaas was deze alleen in wit leverbaar, dus moest ik hem zelf nog zwart verven.
  • Zou u Drielinghouder aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor je positieve review, Jasper! Goed dat je aangeeft wat je wensen zijn, hier kunnen we bij productontwikkeling rekening mee houden 😁 Veel vlagplezier gewenst in ieder geval!

Altijd goed, zowel kleur als kwaliteit

• Beschrijf uw ervaring met Nederlandse fluisterwimpel Prima

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor de positieve review 😁

Product was snel geleverd en voldeed aan de verwachting

• Uw oordeel over Noord-Brabant fluisterwimpel
  • Beschrijf uw ervaring met Noord-Brabant fluisterwimpel Perfect
  • Zou u Noord-Brabant fluisterwimpel aanbevelen? Ja

Super Wilco, goed om te lezen! Veel plezier met je wimpel 😁

Kwalitatief hoogwaardige product

De wimpel is van een goede kwaliteit en ik beveel hem dan ook aan anderen aan. Jammer dat de sluiting niet van RVS is. Na verloop van tijd gaat deze roesten. Ik wou de wimpel afhalen, maar dat was helaas niet mogelijk. Nu moest de wimpel eerst half Nederland doorreizen om een afstand van 1 km te overbruggen. Jammer.

• Uw oordeel over Friesland fluisterwimpel, 30 x 300 cm
  • Beschrijf uw ervaring met Friesland fluisterwimpel, 30 x 300 cm De wimpel is fris van kleur. Geen vervelend getik dankzij de rubberen doppen aan de uiteinden.
  • Zou u Friesland fluisterwimpel, 30 x 300 cm aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Hoi Sijmen! Fijn dat je tevreden bent over de wimpel 😁 En goed dat je benoemd wat beter kan. Nemen we mee in de productontwikkeling! Afhalen is inderdaad helaas nog niet mogelijk, hier willen we zeker naartoe werken.

Keurige levering conform de bestelling en betaling.

Zoals ik had verwacht, keurig

• Uw oordeel over Zuid-Hollandse vlag
  • Beschrijf uw ervaring met Zuid-Hollandse vlag goed
  • Zou u Zuid-Hollandse vlag aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Top, bedankt voor de positieve review 😁

Moeilijk bestelproces

Te ingewikkeld om het juiste te bestellen. Vroeger kon ik de vaste bestelling met 1 mailtje herhalen.

• Uw oordeel over Baniervlag
  • Beschrijf uw ervaring met Baniervlag N.v.t.
  • Zou u Baniervlag aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Hoi Harry! Wat vervelend dat het bestelproces niet is verlopen zoals je had gewild. Heb je het via ons webteam geprobeerd?

Altijd betrouwbaar, jammer van dat er geen relatiegeschenk in de doos zat..gemiste kans.

• Uw oordeel over Filipijnen vlag
  • Beschrijf uw ervaring met Filipijnen vlag goed
  • Zou u Filipijnen vlag aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Hoi Frans, bedankt voor je positieve review! Wat voor relatiegeschenk had je graag gezien bij de bestelling? Ideeën zijn altijd welkom 😃

Keurig op tijd en prima verpakt afgeleverd.

De kwaliteit van de vlag is geheel volgens mijn verwachting.

• Uw oordeel over Vlag Twentse Ros
  • Beschrijf uw ervaring met Vlag Twentse Ros Geheel volgens verwachting
  • Zou u Vlag Twentse Ros aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Jan, bedankt voor je positieve review! Fijn dat je tevreden bent. Veel vlagplezier gewenst! 😃

Alles snel en keurig geregeld

Al jaren lang dezelfde goede service.

• Uw oordeel over Banierbandje
  • Beschrijf uw ervaring met Banierbandje N.v.t.
  • Zou u Banierbandje aanbevelen? N.v.t.

Reactie van het bedrijf

Fantastisch, bedankt voor de positieve review! Daar zijn we blij mee 😃

Ik vond het artikel wel prijzig voor ringen die al na een half jaar kapot zijn. Kwaliteit??

• Uw oordeel over Set ringen
  • Beschrijf uw ervaring met Set ringen Duur
  • Zou u Set ringen aanbevelen? N.v.t.

Bestellen ging makkelijk, aflevering en aftersales was niet naar teverdenheid

zoals omschreven hierboven

• Uw oordeel over Vlaggenmast AD - Polyester
  • Beschrijf uw ervaring met Vlaggenmast AD - Polyester N.v.t.
  • Zou u Vlaggenmast AD - Polyester aanbevelen? N.v.t.

Reactie van het bedrijf

Hoi Jelle-Marco, goed om te lezen dat je tevreden bent over het bestelproces en het artikel. Wat jammer dat de aflevering van je bestelling en de aftersales niet aan je verwachting voldeden, heb je hierover contact opgenomen met ons webteam? Wellicht kunnen zij nog iets voor je betekenen, of meenemen in hun werkwijze.

Zeer tevreden met de kleur van de druk

Voor mijn organisatie heb ik een fullcolour vlag besteld met een kleurovergang, die mooier is geworden dan ik had verwacht. Ik had gekozen voor de optie om mijn ontwerp te laten controleren, dus dat gaf ook wel wat extra zekerheid.

• Uw oordeel over Baniervlag
  • Beschrijf uw ervaring met Baniervlag Goed
  • Zou u Baniervlag aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Wauw Maureen, wat positief! Fijn dat je tevreden bent. Veel vlagplezier gewenst 😃

Prima geholpen en aanbevolen

• Uw oordeel over Sierkussen
  • Beschrijf uw ervaring met Sierkussen N.v.t.
  • Zou u Sierkussen aanbevelen? Ja

Bedankt Corrie, goed om te lezen! 😃

Goede kwaliteit

Top kwaliteit en service. Vanuit binnendienst ook alle hulp om het juiste ontwerp te regelen. Alleen helaas Eur 17,50 extra moeten betalen omdat levering binnen vier werkdagen niet juist was. Het bleek verzenden binnen vier werkdagen. Ik dacht een dag extra te hebben, terwijl dat dit niet zo bleek te zijn. Vandaar extra kosten voor spoedzending.

• Uw oordeel over Bootvlag puntformaat
  • Beschrijf uw ervaring met Bootvlag puntformaat Mooi
  • Zou u Bootvlag puntformaat aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Hoi Rob, bedankt voor je positieve review! Goed dat je aangeeft waar verbeterpunten liggen, we gaan kijken of we dit op een duidelijkere manier kunnen communiceren.

Over DVC

Maak kennis met de mooie producten en verhalen van DVC. Bij DVC kun je terecht voor een breed assortiment opvallende promotionele producten voor buiten én binnen. Deze producten worden in eigen huis gemaakt volgens de hoogste kwaliteitsstandaard. Met twee belangrijke speerpunten: innovatie en duurzaamheid. Van de Enige Echte in Vlag & Doek mag je dus verwachten dat je doek wordt bedrukt met de nieuwste en beste technologieën. Hierdoor gaat deze langer mee en blijven de kleuren langer mooi. En nog mooier: alles wordt gemaakt door betrokken vakmensen met veel kennis van en liefde voor het vak. Zowel een product van topklasse als een tevreden klant zijn voor DVC het belangrijkste!