Weinig meedenkend

Ik had een eigen afdrukbestand ingediend met bestandscontrole. Achteraf bleek de afdruk niet de hele vlag te bedekken, waardoor er witte randen overbleven. Geen gezicht. Ik had daarover van tevoren feedback verwacht. Nu is alleen gekeken of de resolutie oké is. Ik had enige coulance verwacht. De site vind ik ook niet heel gebruiksvriendelijk. De afdrukkwaliteit is overigens prima!

• Beschrijf uw ervaring met Mastvlag rechtformaat mooi strakke vlag
  • Zou u Mastvlag rechtformaat aanbevelen? Ja

Alles perfect uitgevoerd

Bestelsite duidelijk..levering perfect

• Uw oordeel over Gevelvlag rechtformaat
  • Beschrijf uw ervaring met Gevelvlag rechtformaat N.v.t.
  • Zou u Gevelvlag rechtformaat aanbevelen? N.v.t.

goed, behalve bezorging

Ik vond het heel vervelend dat ik het gekochte niet naar een afhaalpunt kon laten verzenden. Nu moest ik maar afwachten wanneer de bezorger zou komen.

• Uw oordeel over Nederlandse fluisterwimpel
  • Beschrijf uw ervaring met Nederlandse fluisterwimpel N.v.t.
  • Zou u Nederlandse fluisterwimpel aanbevelen? N.v.t.

De vlaggen zijn prima!

Het bestelproces verliep soepel, de vlaggen zijn prachtig en ook onze eigen opmaak ziet er top uit al zeg ik het zelf ;-) Het opzetten op locatie daarentegen was een ander verhaal: de buizen schuiven niet goed in elkaar en verliep erg stroef. Als er eenmaal iets vast komt te zitten, ben je nog verder van huis en ontstaat er schade. We hebben er met een hele groep naar moeten kijken want het proces liep echt voor geen meter en wat we dachten zo even in elkaar te klikken, hadden we ons flink in vergist. Neem dus de tijd hiervoor :) Maar… eenmaal in elkaar gezet: stáát het wel prachtig!

• Uw oordeel over Beachvlag Sign Flag
  • Beschrijf uw ervaring met Beachvlag Sign Flag Mooi vlag, ingewikkeld systeem.
  • Zou u Beachvlag Sign Flag aanbevelen? Ja

Probleemloos shoppen bij DVC

Er wordt snel gereageerd en geleverd. Wimpel en kunststof stokje van goede kwaliteit. Aan te bevelen webwinkel.

• Uw oordeel over Nederlandse fluisterwimpel
  • Beschrijf uw ervaring met Nederlandse fluisterwimpel N.v.t.

Hij hangt heel mooi

De wimpel is niet voor mij, is voor een goede vriend, en wat wimpelt hij mooi. Rij er elke keer voorbij om te genieten.

• Beschrijf uw ervaring met Nederlandse fluisterwimpel Zie boven

Goed en betaalbaar

Eenvoudige manier om goede kwaliteit en betaalbare vlaggen te bestellen

• Uw oordeel over Mastvlag rechtformaat
  • Beschrijf uw ervaring met Mastvlag rechtformaat N.v.t.
  • Zou u Mastvlag rechtformaat aanbevelen? N.v.t.

4000 euro te veel betaald

Er is 4000 euro te veel van mijn rekening afgeschreven. Kan gebeuren, maar ik heb bijna een week op mijn geld moeten wachten.

• Uw oordeel over Progress Flag
  • Beschrijf uw ervaring met Progress Flag mooi
  • Zou u Progress Flag aanbevelen? Ja

DVC: de partij voor een vlag

Zo om het jaar bestel ik een welkomstwimpel bij DVC. Hij hangt in de vlaggenmast bij ons appartementsgebouw en is een echte ‘eyecatcher’. Bij DVC is het bestelproces efficiënt ingericht en wordt de bestelling in een paar dagen perfect afgeleverd.

• Beschrijf uw ervaring met Nederlandse fluisterwimpel Perfecte eyecatcher
  • Zou u Nederlandse fluisterwimpel aanbevelen? Ja

Prima prijs kwaliteit verhouding en snelle levering!

Snelle levering en mooie kwaliteit!

• Uw oordeel over Groningse fluisterwimpel
  • Beschrijf uw ervaring met Groningse fluisterwimpel Mooie kwaliteit en geluidloos hangt de wimpel te pronken.
  • Zou u Groningse fluisterwimpel aanbevelen? Ja

Mooie vlag, top

Mooie pride intersekse vlag, goede levering, aanrader

• Uw oordeel over Intersekse Progress vlag
  • Beschrijf uw ervaring met Intersekse Progress vlag N.v.t.
  • Zou u Intersekse Progress vlag aanbevelen? Ja

Gewoon goed

Kwaliteit goed maar slecht beschreven dat stille vaandel betekent geen ophang houtje Lek dat veel veel beter BNN uit! Nu zit ik opgescheept met hangmatten SLECHT

• Uw oordeel over Limburgse stille wimpel
  • Beschrijf uw ervaring met Limburgse stille wimpel Weet niet wat stil betekent Legnuit
  • Zou u Limburgse stille wimpel aanbevelen? Nee

Stevige mooie bootvlaggen.

Dag, Dank je voor de mooie stevige bootvlaggen (België, Frankrijk, Italië en Europa ). Ik heb deze bij jullie besteld omdat ik vertrouwen heb en weet dat het goede kwaliteit is. Deze bootvlaggen komen aan mijn 'BOB YAK' fietskar als ik één van deze landen fiets. Jammer dat de Franse vlag een grotere maat heeft dan de overige. Zonnige groet, Peter

• Uw oordeel over Europese Unie vlag
  • Beschrijf uw ervaring met Europese Unie vlag Ik zal deze Eurovlag tussen de Belgische en Franse vlag hangen als dit van toepassing moet zijn. Sommige fransen zien de Belgische vlag voor een Duitse vlag.
  • Zou u Europese Unie vlag aanbevelen? Ja

Goede kwaliteit en snel klaar.

We wilden voor een kamp graag een eigen spandoek hebben voor de editie. Vrij last minute bedacht. Op weg naar bestemming opgehaald in Dokkum. Fijn dat alles zo snel kon.

• Uw oordeel over Spandoek - standaard formaat
  • Beschrijf uw ervaring met Spandoek - standaard formaat Spandoek was van goede kwaliteit en voldeed aan de verwachting.
  • Zou u Spandoek - standaard formaat aanbevelen? Ja

Mooie wimpel

Mooie wimpel, helaas gaan ze maar een half jaartje mee…

• Uw oordeel over Nederlandse fluisterwimpel
  • Beschrijf uw ervaring met Nederlandse fluisterwimpel Verkleurt best snel en de punt verwaait

• Uw oordeel over Friese vlag ECO
  • Beschrijf uw ervaring met Friese vlag ECO Ziet er perfect uit
  • Zou u Friese vlag ECO aanbevelen? Ja

"SUPER"

• Uw oordeel over Nederlandse wimpel
  • Beschrijf uw ervaring met Nederlandse wimpel N.v.t.
  • Zou u Nederlandse wimpel aanbevelen? Ja

Gebruiken hem al jaren

• Uw oordeel over Nederlandse fluisterwimpel
  • Beschrijf uw ervaring met Nederlandse fluisterwimpel Dit is onze derde fluisterwimpel, dat zegt genoeg.

Klantvriendelijkheid nul.

Ik heb twee eigen ontwerp-vlaggen maken. Hiervoor heb ik de werktekeningen op jullie site geupload. Op de werktekeningen stonden ook blokjes met toegepaste kleuren. Na een dag of 5 kreeg ik de vlaggen toegestuurd. Wat bleek: de blokjes met toegepaste kleuren stonden ook afgebeeld op de vlag. Zelfs een dom schaap begrijpt dat dat niet de bedoeling was. Ik heb vervolgens gereclameerd maar kreeg een antwoord dat DVC niets kon betekenen want de "preview" was goedgekeurd... Het streven naar een optimaal efficiënt proces denk ik dat je toch een mens even naar het tussenresultaat moet laten kijken. Nu heb ik 2 vlaggen liggen waar ik niets mee kan... Toon in ieder geval begrip en probeer het probleem op te lossen. Afz. Reindert de Boer 0653935360

• Uw oordeel over Gevelvlag rechtformaat N.v.t.
  • Beschrijf uw ervaring met Gevelvlag rechtformaat N.v.t.
  • Zou u Gevelvlag rechtformaat aanbevelen? N.v.t.

Keurig afgewerkte vlag,

Werd heel netjes geholpen. Verkeerde bestelling werd geannuleerd en ik had snel mijn geld terug. Op emails werd binnen een uur gereageerd. Goede service en een goed product.

• Uw oordeel over Baniervlag ECO
  • Beschrijf uw ervaring met Baniervlag ECO N.v.t.
  • Zou u Baniervlag ECO aanbevelen? N.v.t.

Mooie vlaggen en snelle levering

De vlag ontworpen in Canva en vervolgens geimporteerd bij de bestelling. Mooie strakke overgangen en juiste kleuren. Dik tevreden!

• Uw oordeel over Mastvlag rechtformaat
  • Beschrijf uw ervaring met Mastvlag rechtformaat N.v.t.
  • Zou u Mastvlag rechtformaat aanbevelen? N.v.t.

Goede kwaliteit, snel geleverd

Heel snel geleverd en de vlag is van goede kwaliteit. Ik heb het design op canva gemaakt voor het gemak. Ik heb foto’s gebruikt en deze zien er enorm goed uit, de kleur is ook goed geprint.

• Uw oordeel over Gevelvlag rechtformaat ECO N.v.t.
  • Beschrijf uw ervaring met Gevelvlag rechtformaat ECO N.v.t.
  • Zou u Gevelvlag rechtformaat ECO aanbevelen? Ja

prettige samenwerking

DVC denkt met je mee, ik had in eerste instantie het verkeerde formaat vlaggen besteld maar mocht ze meteen omruilen in de juiste maat.

• Uw oordeel over Halstandaard N.v.t.
  • Beschrijf uw ervaring met Halstandaard goed en stevig
  • Zou u Halstandaard aanbevelen? Ja

Snelle levering en prima verpakt. Vlag hangt netjes nu 2 weken. Geen idee hoe hij over een paar maanden erbij hangt ;)

• Uw oordeel over Vlagpakket OP=OP
  • Beschrijf uw ervaring met Vlagpakket OP=OP N.v.t.
  • Zou u Vlagpakket OP=OP aanbevelen? Ja

Nette en snelle service

Het is 'maar' een vlag, de lesbische vlag Alleen voor mij een belangrijk teken van respect. En dat gaat twee kanten op: Een vlag moet enerzijds mooi gemaakt zijn en opgestiurd binnen de afgesproken tijd. En zelf houd ik 'm dan netjes en vlag ik alleen tussen zonsopkomst- en ondergang. DVC heeft als extraatje een mooie omschrijving van de geschiedenis op de site. Voor mij een teken dat ze hun klanten serieus nemen. En dat voelt heel fijn als klant, in een wereld van steeds meer agressie naar de lhbti gemeenschap.

• Uw oordeel over Lesbian Pride vlag
  • Beschrijf uw ervaring met Lesbian Pride vlag Mooi gemaakt.
  • Zou u Lesbian Pride vlag aanbevelen? Ja

Holwerderweg 25

9101PA Dokkum

0519-228 228

Over DVC

Maak kennis met de mooie producten en verhalen van DVC. Bij DVC kun je terecht voor een breed assortiment opvallende promotionele producten voor buiten én binnen. Deze producten worden in eigen huis gemaakt volgens de hoogste kwaliteitsstandaard. Met twee belangrijke speerpunten: innovatie en duurzaamheid. Van de Enige Echte in Vlag & Doek mag je dus verwachten dat je doek wordt bedrukt met de nieuwste en beste technologieën. Hierdoor gaat deze langer mee en blijven de kleuren langer mooi. En nog mooier: alles wordt gemaakt door betrokken vakmensen met veel kennis van en liefde voor het vak. Zowel een product van topklasse als een tevreden klant zijn voor DVC het belangrijkste!