Stevige mooie bootvlaggen.

Dag, Dank je voor de mooie stevige bootvlaggen (België, Frankrijk, Italië en Europa ). Ik heb deze bij jullie besteld omdat ik vertrouwen heb en weet dat het goede kwaliteit is. Deze bootvlaggen komen aan mijn 'BOB YAK' fietskar als ik één van deze landen fiets. Jammer dat de Franse vlag een grotere maat heeft dan de overige. Zonnige groet, Peter

• Uw oordeel over Europese Unie vlag
  • Beschrijf uw ervaring met Europese Unie vlag Ik zal deze Eurovlag tussen de Belgische en Franse vlag hangen als dit van toepassing moet zijn. Sommige fransen zien de Belgische vlag voor een Duitse vlag.
  • Zou u Europese Unie vlag aanbevelen? Ja

Goede kwaliteit en snel klaar.

We wilden voor een kamp graag een eigen spandoek hebben voor de editie. Vrij last minute bedacht. Op weg naar bestemming opgehaald in Dokkum. Fijn dat alles zo snel kon.

• Uw oordeel over Spandoek - standaard formaat
  • Beschrijf uw ervaring met Spandoek - standaard formaat Spandoek was van goede kwaliteit en voldeed aan de verwachting.
  • Zou u Spandoek - standaard formaat aanbevelen? Ja

Mooie wimpel

Mooie wimpel, helaas gaan ze maar een half jaartje mee…

• Uw oordeel over Nederlandse fluisterwimpel
  • Beschrijf uw ervaring met Nederlandse fluisterwimpel Verkleurt best snel en de punt verwaait

• Uw oordeel over Friese vlag ECO
  • Beschrijf uw ervaring met Friese vlag ECO Ziet er perfect uit
  • Zou u Friese vlag ECO aanbevelen? Ja

"SUPER"

• Uw oordeel over Nederlandse wimpel
  • Beschrijf uw ervaring met Nederlandse wimpel N.v.t.
  • Zou u Nederlandse wimpel aanbevelen? Ja

Gebruiken hem al jaren

• Uw oordeel over Nederlandse fluisterwimpel
  • Beschrijf uw ervaring met Nederlandse fluisterwimpel Dit is onze derde fluisterwimpel, dat zegt genoeg.

Klantvriendelijkheid nul.

Ik heb twee eigen ontwerp-vlaggen maken. Hiervoor heb ik de werktekeningen op jullie site geupload. Op de werktekeningen stonden ook blokjes met toegepaste kleuren. Na een dag of 5 kreeg ik de vlaggen toegestuurd. Wat bleek: de blokjes met toegepaste kleuren stonden ook afgebeeld op de vlag. Zelfs een dom schaap begrijpt dat dat niet de bedoeling was. Ik heb vervolgens gereclameerd maar kreeg een antwoord dat DVC niets kon betekenen want de "preview" was goedgekeurd... Het streven naar een optimaal efficiënt proces denk ik dat je toch een mens even naar het tussenresultaat moet laten kijken. Nu heb ik 2 vlaggen liggen waar ik niets mee kan... Toon in ieder geval begrip en probeer het probleem op te lossen. Afz. Reindert de Boer 0653935360

• Uw oordeel over Gevelvlag rechtformaat N.v.t.
  • Beschrijf uw ervaring met Gevelvlag rechtformaat N.v.t.
  • Zou u Gevelvlag rechtformaat aanbevelen? N.v.t.

Keurig afgewerkte vlag,

Werd heel netjes geholpen. Verkeerde bestelling werd geannuleerd en ik had snel mijn geld terug. Op emails werd binnen een uur gereageerd. Goede service en een goed product.

• Uw oordeel over Baniervlag ECO
  • Beschrijf uw ervaring met Baniervlag ECO N.v.t.
  • Zou u Baniervlag ECO aanbevelen? N.v.t.

Mooie vlaggen en snelle levering

De vlag ontworpen in Canva en vervolgens geimporteerd bij de bestelling. Mooie strakke overgangen en juiste kleuren. Dik tevreden!

• Uw oordeel over Mastvlag rechtformaat
  • Beschrijf uw ervaring met Mastvlag rechtformaat N.v.t.
  • Zou u Mastvlag rechtformaat aanbevelen? N.v.t.

Goede kwaliteit, snel geleverd

Heel snel geleverd en de vlag is van goede kwaliteit. Ik heb het design op canva gemaakt voor het gemak. Ik heb foto’s gebruikt en deze zien er enorm goed uit, de kleur is ook goed geprint.

• Uw oordeel over Gevelvlag rechtformaat ECO N.v.t.
  • Beschrijf uw ervaring met Gevelvlag rechtformaat ECO N.v.t.
  • Zou u Gevelvlag rechtformaat ECO aanbevelen? Ja

prettige samenwerking

DVC denkt met je mee, ik had in eerste instantie het verkeerde formaat vlaggen besteld maar mocht ze meteen omruilen in de juiste maat.

• Uw oordeel over Halstandaard N.v.t.
  • Beschrijf uw ervaring met Halstandaard goed en stevig
  • Zou u Halstandaard aanbevelen? Ja

Snelle levering en prima verpakt. Vlag hangt netjes nu 2 weken. Geen idee hoe hij over een paar maanden erbij hangt ;)

• Uw oordeel over Vlagpakket OP=OP
  • Beschrijf uw ervaring met Vlagpakket OP=OP N.v.t.
  • Zou u Vlagpakket OP=OP aanbevelen? Ja

Nette en snelle service

Het is 'maar' een vlag, de lesbische vlag Alleen voor mij een belangrijk teken van respect. En dat gaat twee kanten op: Een vlag moet enerzijds mooi gemaakt zijn en opgestiurd binnen de afgesproken tijd. En zelf houd ik 'm dan netjes en vlag ik alleen tussen zonsopkomst- en ondergang. DVC heeft als extraatje een mooie omschrijving van de geschiedenis op de site. Voor mij een teken dat ze hun klanten serieus nemen. En dat voelt heel fijn als klant, in een wereld van steeds meer agressie naar de lhbti gemeenschap.

• Uw oordeel over Lesbian Pride vlag
  • Beschrijf uw ervaring met Lesbian Pride vlag Mooi gemaakt.
  • Zou u Lesbian Pride vlag aanbevelen? Ja

Niets te klagen

Supper

• Uw oordeel over Event S
  • Beschrijf uw ervaring met Event S N.v.t.
  • Zou u Event S aanbevelen? Ja

• Uw oordeel over Wimpelstok, rubber
  • Beschrijf uw ervaring met Wimpelstok, rubber N.v.t.
  • Zou u Wimpelstok, rubber aanbevelen? Ja

Ongelooflijk mooi resultaat ben er erg blij mee!!

Prima service en resutaat van mijn eigen ontwerp.

• Uw oordeel over Gevelvlag rechtformaat
  • Beschrijf uw ervaring met Gevelvlag rechtformaat N.v.t.
  • Zou u Gevelvlag rechtformaat aanbevelen? Ja

duidelijk om te bestellen , en levering conform bestelling

• Uw oordeel over Vlaggenmast met hijsbare banierhouder - Aluminium
  • Beschrijf uw ervaring met Vlaggenmast met hijsbare banierhouder - Aluminium N.v.t.
  • Zou u Vlaggenmast met hijsbare banierhouder - Aluminium aanbevelen? Ja

Snel ontvangen schappelijke prijs en goede kwaliteit

• Uw oordeel over Amerikaanse vlag - USA
  • Beschrijf uw ervaring met Amerikaanse vlag - USA N.v.t.
  • Zou u Amerikaanse vlag - USA aanbevelen? Ja

• Beschrijf uw ervaring met Nederlandse fluisterwimpel Goede wimpel

Opmerking over de factuur

Ik had doorgegeven dat ik graag ons routenummer en budgethouder op de factuur had willen hebben. Dit helpt onze organisatie om de factuur meteen op het juiste budget te boeken. En het voorkomt dat de factuur gaat zweven door de organisatie heen. Helaas stonden deze extra gegevens niet op de factuur.

• Uw oordeel over Metalen voet
  • Beschrijf uw ervaring met Metalen voet N.v.t.
  • Zou u Metalen voet aanbevelen? Ja

met vlag en wimpel geslaagd!

voor m'n moeder haar 101 ste verjaardag heb ik een nieuwe wimpel gekocht, de "oude" was na jaren versleten.

• Uw oordeel over Nederlandse stille wimpel
  • Beschrijf uw ervaring met Nederlandse stille wimpel nette prijs, snel en correct geleverd: subliem!
  • Zou u Nederlandse stille wimpel aanbevelen? Ja

Alles goed, op 1 ding na.

De blauwe vlag met de vredesduif is een onafgewerkt lapje kunststof van 1,5 × 1 m; geen zoom erin. De regenboog vlag echter is met een zoom afgewerkt. Dat ziet er meteen beter uit. Beide vlaggen hebben natuurlijk wel een bies met een lusje en een touwtje. Ik vind dus € 20 voor zo’n simpel lapje bedrukte stof zonder zoom best een hoop geld. Het hele bestel- en afleverproces was goed geregeld

• Uw oordeel over Vredesvlag met duif
  • Beschrijf uw ervaring met Vredesvlag met duif Mist een zoom
  • Zou u Vredesvlag met duif aanbevelen? Nee

Zeer klantvriendelijk, goede kwaliteit

Eenvoudige bestelling, goede prijs, uitstekende communicatie, snelle levering

• Uw oordeel over Mastvlag rechtformaat
  • Beschrijf uw ervaring met Mastvlag rechtformaat N.v.t.
  • Zou u Mastvlag rechtformaat aanbevelen? Ja

Veweldig

Fijne service

• Uw oordeel over Rood-wit-marine blauwe vlag
  • Beschrijf uw ervaring met Rood-wit-marine blauwe vlag N.v.t.
  • Zou u Rood-wit-marine blauwe vlag aanbevelen? Ja

Vlotte levering in keurige verpakking

• Uw oordeel over Nederlandse fluisterwimpel
  • Beschrijf uw ervaring met Nederlandse fluisterwimpel De mooie wimpel verliest jammer genoeg vrij snel z’n mooie heldere kleuren. Is er geen stof/materiaal die snelle verkleuring kan voorkomen? Een fletse wimpel is zo jammer

Holwerderweg 25

9101PA Dokkum

0519-228 228

Over DVC

Maak kennis met de mooie producten en verhalen van DVC. Bij DVC kun je terecht voor een breed assortiment opvallende promotionele producten voor buiten én binnen. Deze producten worden in eigen huis gemaakt volgens de hoogste kwaliteitsstandaard. Met twee belangrijke speerpunten: innovatie en duurzaamheid. Van de Enige Echte in Vlag & Doek mag je dus verwachten dat je doek wordt bedrukt met de nieuwste en beste technologieën. Hierdoor gaat deze langer mee en blijven de kleuren langer mooi. En nog mooier: alles wordt gemaakt door betrokken vakmensen met veel kennis van en liefde voor het vak. Zowel een product van topklasse als een tevreden klant zijn voor DVC het belangrijkste!