Snelle levering, goede website, dus gewoon helemaal TOP!
Bedankt voor je review Sandra! Goed om te lezen dat je tevreden bent. Met vriendelijke groet, Marketing DVC
Vlaggenmast en toebehoren zijn prima - goede prijs t.o.v. concurrentie. Plaatsing is keurig verlopen - hele mast in elkaar gezet. ‘t Was vervelend om na bestelling te lezen dat in allerlei omstandigheden meerkosten zouden kunnen gelden bij plaatsing. Dat had ik graag vooraf geweten. (Gelukkig waren de meerkosten in onze situatie niet nodig). Verder is de planning zwak! 10 minuten voor levering van de vlaggenmast en toebehoren werden we gebeld. We waren zelfs niet op de hoogte dat ze die dag zouden komen. Plaatsing zodoende van de middag plaatsvinden. Maar om 11.45 u werden we gebeld dat ze er met 10 minuten zouden zijn. Gelukkig was er beide keren iemand thuis, anders was het heel vervelend geweest.
Beste Jan, Bedankt voor je review! Fijn dat je tevreden bent over de mast en plaatsing. De mogelijke meerkosten vermelden we in de plaatsingsvoorwaarden op onze website. Wat betreft de planning: soms loopt het iets sneller dan verwacht, maar we waarderen je feedback en nemen dit zeker mee voor verbeteringen. Bedankt voor het delen! Met vriendelijke groet, Marketing DVC
Ik heb een setje met vlaggenstok en bijbehorende vlaggen besteld. Deze hadden een goede prijs, goede kwaliteit, en werden voor een redelijke prijs en vlot geleverd. Enige minpuntje is dat ik geen verzendbevestiging noch verzendplanning ontvangen heb, dus ik was niet thuis bij de eerste bezorgpoging.
Beste Bram, Fijn om te horen dat je tevreden bent over de producten. Wat betreft de bezorginformatie: normaal ontvang je automatisch een track & trace vanuit de externe verzender zodra het pakket onderweg is. Jammer dat dit nu niet goed is verlopen! Bedankt voor het achterlaten van een review! Met vriendelijke groet, Marketing DVC
Goed en snel geleverd.
Bedankt voor je review en veel vlagplezier gewenst! Met vriendelijke groet, Marketing DVC
Goede levering , prima product !
Bedankt voor je review Teun! Met vriendelijke groet, Marketing DVC
Ik werd spontaan opgebeld om te melden dat mijn tweede bestelling niet compatibel was met de hoofdbestelling. Prima service
Beste Dirk, Bedankt voor je review. We zijn blij om te horen dat je onze service als prettig hebt ervaren. Met vriendelijke groet, Marketing DVC
Vlaggen op maat maken, ook daarbij is DVC ons goed van dienst. Snelle levering. Ook altijd fijn.
Bedankt voor je positieve review Elisabeth! Met vriendelijke groet, Marketing DVC
Alles verliep volgens verwachting
Bedankt voor de review en veel vlagplezier gewenst! Met vriendelijke groet, Marketing DVC
Afspraken goed nagekomen snelle levering, gewoon goed.
Beste Wouter, We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met onze service! Met vriendelijke groet, Marketing DVC
Mooie vlag Stevig Wappert goed
Bedankt voor je review en veel vlagplezier gewenst Ans! Met vriendelijke groet, Marketing DVC
Ben zeer tevreden snel geleverd en een mooie goede friese wimpel ,goede kwaliteid. De mastknop is ook prachtig en ben zeer tevreden daar over.
Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met je bestelling! We wensen je veel vlagplezier. Met vriendelijke groet, Marketing DVC
Goede service en goed product.
Bedankt voor de positieve review Leo! Met vriendelijke groet, Marketing DVC
Na onze bestelling voor het plaatsen van een vlaggenmast werd er heel snel contact met ons opgenomen. De mast werd snel geleverd en vakkundig geplaatst. Ook het contact met de planning verliep vlekkeloos en heel vriendelijk.
Beste Marieke, Wat fijn om te horen dat alles vlekkeloos is verlopen! We wensen je veel vlagplezier. Met vriendelijke groet, Marketing DVC
Ik heb de Friese wimpel voor mijn oude broer uut Soest besteld. De oude was versleten. Heb het pakket niet gezien, maar het was prima ontvangen, een cadeau voor hem. Ik koos voor DVC omdat ik veel vlaggen bestelde in de tijd van Culturele Hoofdstad, vertrouwd adres en goed!!!!
Product is goed, had ze iets te laat besteld ze zouden zonder snelheidsboete (te duur voor de club) precies optijd geleverd worden maar kwamen nu aan NA de feestelijke opening.
Beste Emile, Bedankt voor je review! Vervelend dat de vervoerder niet aan je verwachtingen heeft voldaan. Helaas hebben wij hier geen invloed op. Goed om te horen dat het product naar wens is! Groeten, DVC
Levering snel en zoals afgesproken
Goed om te horen dat je tevreden bent met je bestelling! Bedankt voor het achterlaten van een review! Met vriendelijke groet, Marketing DVC
Zeer goede en correcte levering
Fijn dat alles naar wens is verlopen. Bedankt voor de review! Met vriendelijke groet, Marketing DVC
Snel geleverd en goede kwaliteit. Helemaal volgens afspraak met de kwaliteit die ik gewend ben van DVC
Goed om te horen Erik-Jan! Bedankt voor de beoordeling. Met vriendelijke groet, Marketing DVC
Snelle levering en mooie spullen
Bedankt voor je positieve review! Met vriendelijke groet, Marketing DVC
Prima na bestelling goed ontvangen ,
Fijn dat je tevreden bent over je bestelling! Met vriendelijke groet, Marketing DVC
ik was op zoek naar een stevige Friese wimpel en kwam ( na eerdere bestelling bij DVC) bij DVC terecht. Zo jammer dat slechts op één enkel moment in de week er gelegenheid is om het af te halen, ik rijd er wel eens langs maar nu moesten er extra kosten gemaakt worden voor de verzending. De bestelling en bezorging verliepen verder prima maar ik vind de kwaliteit van de wimpel maar matigjes: het stofje voelt aan als een goedkope "Ali express" imitatie; het formaat en kleur zijn wel prima , nu maar afwachten hoe het zich houdt in weer en wind. ( de vorige wimpel heeft het geen 2 jaar uitgehouden en was toen totaal verbleekt, gaar en stuk gewaaid)
Beste Robert, Bedankt voor het achterlaten van een review. Spijtig om te horen dat het afhalen niet gelukt is. Bij de order staat inderdaad een afhaaldatum vermeld. Wellicht heeft deze datum de indruk gewekt dat er alleen op deze genoemde datum kan worden afgehaald. Echter is dit de datum waarop de bestelling klaar ligt voor afhalen. Je bent vervolgens vrij om zelf een geschikte dag te kiezen om de bestelling op te halen. We zijn op werkdagen tussen 13.30 en 15.30 geopend voor afhalen. Voor een ander afhaal moment kun je natuurlijk altijd telefonisch contact opnemen. Wat de levensduur van de wimpel betreft, deze is erg onderhevig aan weersomstandigheden omdat deze 24/7 buiten hangt. Onze wimpels hebben daarom een levensduur van 3-4 maanden. De werkelijke levensduur kan variëren door doeksoort, weersomstandigheden en locatie. We hopen dat we zo meer duidelijkheid kunnen scheppen. Wanneer er nog vragen zijn, staan we natuurlijk voor je klaar! Vriendelijke groeten, Marketing DVC
Alles goed geregeld, de vlag was snel binnen en ziet er mooi uit.
Hallo Edwin, fijn dat je zo tevreden bent! Met vriendelijke groet, Marketing DVC
Goed product voor acceptabele prijs binnen tijd
Bedankt voor het delen van je ervaring Irma! Met vriendelijke groet, Marketing DVC
Bedankt voor je review Ellen! Met vriendelijke groet, Marketing DVC
perfecte zelf ontworpen wimpel ontvangen!
Bedankt voor het delen van je ervaring! Met vriendelijke groet, Marketing DVC
Holwerderweg 25
9101PA Dokkum
Maak kennis met de mooie producten en verhalen van DVC. Bij DVC kun je terecht voor een breed assortiment opvallende promotionele producten voor buiten én binnen. Deze producten worden in eigen huis gemaakt volgens de hoogste kwaliteitsstandaard. Met twee belangrijke speerpunten: innovatie en duurzaamheid. Van de Enige Echte in Vlag & Doek mag je dus verwachten dat je doek wordt bedrukt met de nieuwste en beste technologieën. Hierdoor gaat deze langer mee en blijven de kleuren langer mooi. En nog mooier: alles wordt gemaakt door betrokken vakmensen met veel kennis van en liefde voor het vak. Zowel een product van topklasse als een tevreden klant zijn voor DVC het belangrijkste!