geen aanmerkingen

goede ervarng

• Uw oordeel over Zo blij met jou
  • Beschrijf uw ervaring met Zo blij met jou primagoede er
  • Zou u Zo blij met jou aanbevelen? Ja

Goede service, snelle levering!

• Uw oordeel over Flagclips®, set van 2 clips
  • Beschrijf uw ervaring met Flagclips®, set van 2 clips N.v.t.
  • Zou u Flagclips®, set van 2 clips aanbevelen? Ja

Snelle service van mijn bestelling. Tevreden met aankomst van het pakket, en tevreden met mijn aankoop.

• Uw oordeel over Friese vlag
  • Beschrijf uw ervaring met Friese vlag N.v.t.
  • Zou u Friese vlag aanbevelen? Ja

Snelle, vakkundige en prettige service.

Na een telefoontje, werd er direct actie ondernomen en alles via de mail overlegd en geregeld. Prettige toon en hulp. 2 weken later staat er een mast met vlag en wimpel. Ook dit werd vakkundig en razendsnel gerealiseerd.

• Uw oordeel over Oranje fluisterwimpel
  • Beschrijf uw ervaring met Oranje fluisterwimpel N.v.t.
  • Zou u Oranje fluisterwimpel aanbevelen? N.v.t.

Bij DVC ben ik heel goed geholpen in de ontwerpfase van de geboortevlag voor onze dochter. Tijdens het ontwerp startte ik een chat met één van de medewerkers, omdat ik de naam op de vlag ook graag gespiegeld wilde hebben. Dat spiegelen kon ik toen (nog) niet in het programma op de site zelf doen. Vlotte reactie, heldere communicatie. Na het aanleveren van mijn wensen, heeft het DVC team zelf ervoor gezorgd dat ik de tekst gespiegeld kreeg. Fijn wanneer er zo snel een oplossing wordt geboden. Het was zo geregeld :-)

• Uw oordeel over Gevelvlag rechtformaat ECO
  • Beschrijf uw ervaring met Gevelvlag rechtformaat ECO Uitstekend
  • Zou u Gevelvlag rechtformaat ECO aanbevelen? Ja

Goede service en kwaliteit.

Product kan ook op onze houten vlaggenstok vertelde een medewerker.

• Uw oordeel over Vlagcorrector set t.b.v. aluminium gevelstok
  • Beschrijf uw ervaring met Vlagcorrector set t.b.v. aluminium gevelstok De vlag draait niet meer om de stok. Super!
  • Zou u Vlagcorrector set t.b.v. aluminium gevelstok aanbevelen? Ja

Zeer snelle reactie op offerte, vlotte service en op tijd geleverd

Zeer tevreden over levertijd, service en kwaliteit.

• Uw oordeel over Beachvlag Event N.v.t.
  • Beschrijf uw ervaring met Beachvlag Event N.v.t.
  • Zou u Beachvlag Event aanbevelen? N.v.t.

Degelijk en toch...

Degelijk en mooi afgewerkt materiaal. Stevig en oogt niet als goedkoop of wegwerpspul. Wat ergerlijk is, is dat er geen schroeven en pluggen bij de houder worden geleverd. Gaten voor de halfstokset hadden toch echt wel gemarkeerd en of voorgeboord mogen worden. Ook voir deze schroeven mag ik weer apart op pad. Zo wordt het een doe-het-zelf-klus en daar zat ik niet op te wachten. Dodenherdenking en bevrijdingsdag had ik me anders voorgesteld, zonder gedoe en improviseren.

• Uw oordeel over Vlagpakket luxe
  • Beschrijf uw ervaring met Vlagpakket luxe Net niet top, helaas.
  • Zou u Vlagpakket luxe aanbevelen? Ja

Schitterende vlag en op tijd

Op de valreep een grote vlag (2x3) besteld bij DVC. Ik heb gekozen voor een duurzaam materiaal "Petflag". Omdat wij een oud huis hebben wilde ik eigenlijk een katoenen vlag en dan marineblauw. Uiteindelijk toch een kobaltblauwe gekozen. De vlag kwam vanochtend per PostNL keurig op tijd aan, inclusief een oranje fluisterwimpel. De kleuren zijn schitterend (ingetogen rood en blauw) en de stof ziet er ook erg fraai uit, op afstand niet van katoen te onderscheiden. Hij hang er heel mooi bij, nu nog halfstok, in de forse wind. Een aanrader!

• Uw oordeel over Product
  • Beschrijf uw ervaring met Product Past mooi bij ons huis
  • Zou u Product aanbevelen? Ja

Snelle levering!

Via de website besteld, binnen de 24 uur geleverd. Vlag, stok, wimpel en houder....alles erg netjes bezorgd!

• Beschrijf uw ervaring met Vlagpakket OP=OP goed
  • Zou u Vlagpakket OP=OP aanbevelen? Ja

Prima, precies wat we verwacht hadden

Enige minpunt, de stiksels van de vlag zaten niet allemaal goed vast.

• Uw oordeel over Vlagpakket OP=OP
  • Beschrijf uw ervaring met Vlagpakket OP=OP N.v.t.
  • Zou u Vlagpakket OP=OP aanbevelen? N.v.t.

Super geregeld

Alles perfect!

• Uw oordeel over Vlagpakket 4/5 mei
  • Beschrijf uw ervaring met Vlagpakket 4/5 mei Gewoon top
  • Zou u Vlagpakket 4/5 mei aanbevelen? Ja

Aanbieding niet helemaal duidelijk

Ik heb een luxe vlaggenstok besteld met vlag en wimpel. Maar de bevestiging beugel zat er volgens de beschrijving niet bij dus los besteld, bij aankomst overbodig. Beetje jammer, niet dat hij zo duur is maar omdat hij overbodig was.

• Uw oordeel over Vlagpakket luxe
  • Beschrijf uw ervaring met Vlagpakket luxe Zie beschrijving.

Prima kwaliteit prijs verhouding

Ok

• Uw oordeel over Vlagpakket luxe
  • Beschrijf uw ervaring met Vlagpakket luxe N.v.t.

Top geregeld!

Snelle en vriendelijke communicatie. Logo netjes iets aangepast zodat het een mooi vlagontwerp werd. En ook nog snel geleverd!

• Uw oordeel over Bootvlag rechtformaat
  • Beschrijf uw ervaring met Bootvlag rechtformaat Top
  • Zou u Bootvlag rechtformaat aanbevelen? Ja

Compleet en snel geleverd

Mooie en complete vlaggenset. Kunnen we eindelijk vlaggen zoals het hoort :) Vlot en netjes geleverd.

• Beschrijf uw ervaring met Vlagpakket luxe Goede prijs/kwaliteit

De enige echte

Ik zou niet eens overwegen om ergens anders vlaggen te kopen. En als de prijs dan ook nog aangenaam meevalt, is dat een win-win.

• Uw oordeel over Nederlandse vlag
  • Beschrijf uw ervaring met Nederlandse vlag Echt hoge kwaliteit materiaal en keurig afgewerkt.
  • Zou u Nederlandse vlag aanbevelen? Ja

prima gelukt

Wat ik voor ogen had kreeg ik ook toegezonden

• Uw oordeel over Kioskvlag PVC voor aan de gevel dubbelzijdig
  • Beschrijf uw ervaring met Kioskvlag PVC voor aan de gevel dubbelzijdig Het product heeft de uitstraling die ik wens.
  • Zou u Kioskvlag PVC voor aan de gevel dubbelzijdig aanbevelen? Ja

goede service, snel geleverd

• Uw oordeel over Nederlandse vlag ECO
  • Beschrijf uw ervaring met Nederlandse vlag ECO prima
  • Zou u Nederlandse vlag ECO aanbevelen? Ja

Mooie kwaliteit, snel geleverd

Mooie kwaliteit, snel geleverd

• Uw oordeel over AD-staafgewicht
  • Beschrijf uw ervaring met AD-staafgewicht N.v.t.
  • Zou u AD-staafgewicht aanbevelen? Ja

Vlotte levering, keurig verpakt

Vlotte levering, keurig verpakt

• Uw oordeel over Vlagpakket OP=OP
  • Beschrijf uw ervaring met Vlagpakket OP=OP N.v.t.
  • Zou u Vlagpakket OP=OP aanbevelen? Ja

Makkelijk besteld en snel geleverd

Eenvoudig mijn producten van mooie kwaliteit uitgezocht en besteld, 2 dagen later al in huis.

• Uw oordeel over Rood-wit-marine blauwe vlag
  • Beschrijf uw ervaring met Rood-wit-marine blauwe vlag Mooie kwaliteid
  • Zou u Rood-wit-marine blauwe vlag aanbevelen? Ja

Prima ervaring. Snel geleverd en vlag is mooi en van goede kwaliteit.

• Uw oordeel over Vlagpakket luxe
  • Beschrijf uw ervaring met Vlagpakket luxe Mooie vlag met alles er bij geleverd.

Na 10 jaar hangt bij mij de vlag halfstok

Vol enthousiasme heb ik 10 jaar geleden een vlaggenmast bij DVC gekocht. Een top bedrijf toen ook heb ik enkele vlaggen besteld bij DVC. Maar naar 10 jaar zakt de vlag naar beneden en moet er een nieuw onderdeel in. Complete kosten zijn hoger dan de aanschaf van een nieuw mast (laten doen) zelf doen kost ietsje minder maar nog erg duur 177,15 plus 9,95 verzendkosten. Dan maar een nieuwe mast! Maar deze past niet op de oude voet en er zal een klomp beton uitgegraven moeten worden en een nieuwe erin. Kortom voor mij hangt de vlag voor DVC HALFSTOK!

• Uw oordeel over Product

Holwerderweg 25

9101PA Dokkum

0519-228 228

Over DVC

Maak kennis met de mooie producten en verhalen van DVC. Bij DVC kun je terecht voor een breed assortiment opvallende promotionele producten voor buiten én binnen. Deze producten worden in eigen huis gemaakt volgens de hoogste kwaliteitsstandaard. Met twee belangrijke speerpunten: innovatie en duurzaamheid. Van de Enige Echte in Vlag & Doek mag je dus verwachten dat je doek wordt bedrukt met de nieuwste en beste technologieën. Hierdoor gaat deze langer mee en blijven de kleuren langer mooi. En nog mooier: alles wordt gemaakt door betrokken vakmensen met veel kennis van en liefde voor het vak. Zowel een product van topklasse als een tevreden klant zijn voor DVC het belangrijkste!